עבור לתוכן

דפקתי לסבתא שלי את הטלוויזיה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא בגיל של דמי חנוכה, וגם כשהייתי בגיל הם לא היו קרובים ללהספיק לטלוויזיה חדשה...

בכל מקרה, תודה על התשובות, אני אקח לטכנאי ונראה מה יהיה לו להגיד.

פורסם

חשבת לקחת אותה למעבדת תיקון או גם היא גדולה וכבדה אז להזמין טכנאי הביתה? יכול להיות שרק נשרף שם איזה חלק קטן וזול יחסית.

פעם היתה לי טלוויזיה שנשרפה ממכת ברק ומערכת חשמל דיי מעפנה בדירה שגרתי בה בזמנו. ממש יצא ממנה עשן. אבל לקחתי אותה לתיקון ובמשהו כמו 100 שקל תיקנו לי אותה..

יש לי חבר שבגיל 12-13 התפרנס מזה לא רע, היה מוצא טלוויזיות זרוקות ליד הפח לוקח ומתקן אותן - לרוב איזה קבל התפוצץ או משהו בסגנון שזה היה עולה לו כמה עשרות שקלים, והיה מוכר אותן אחר"כ בכמה מאות, אבל זה היה מזמן.

פורסם

מתלבט מה יותר מצחיק, הכותרת של הדיון או ההודעה השניה.

לדעתי זה עצוב שאתה מחזק את הודעתו של טרול שנוהג לשלוח הודעות פרטיות עם קללות ולהגיב לדיונים שלא בנושא.

פורסם

בתוך הטלביזיה יש פיוז תבדוק אותו

בחלק מהטלביזיות בתוך ספק הכח יש נגד של 3 אום המתפקד כפיוז

בהצלחה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב יש עדכון בנוגע לטלוויזיה (אני מבטיח שאני לא ממציא שום דבר)

הטלוויזיה הייתה אמורה להשלח לתיקון, אך לפני שהיא נשלחה סבתא שלי שמה לב שליד הכבל של החשמל יש כפתור קטן וכמעט בלתי נראה שככל הנראה נלחץ בטעות בזמן הוצאת הכבל... היא לחצה עליו והפלא ופלא הטלוויזיה נדלקה. אבל עדיין הייתה לה הבעיה המקורית - שהרמקולים לא עובדים

אז היא שלחה אותה לתיקון, והטכנאי הדגנרט אחרי שהוא תיקן אותה הוא הפיל אותה בטעות ונעשה שבר ארוך לכל אורך המסך (מעין שריטה כזאת - הטלוויזיה עדיין עובדת).

אז הוא הביא אותה לבית שלה, והתחיל לבכות בלי הפסקה על כך שגם ככה אין לו הרבה עבודה והעסק שלו עומד להסגר, ושאם היא תתבע אותו הוא יפשוט את הרגל. אז היא ריחמה עליו ושלחה אותו משם בלי שהוא לקח תשלום על התיקון (מן הסתם...). עכשיו השאלה אם אפשר לתקן כזה דבר? הוא אמר לה שהוא לא יכול לתקן, אחרת היה עושה ככה.

אני מניח שזה רק הפלסטיק/זכוכית שמחפה על המסך שנשבר ושאפשר להחליף אותו, הקטע שאנחנו לא יודעים כמה אמור לעלות כזה תיקון, מדובר בטלוויזיה 55'...

:-\

פורסם

לתבוע

פורסם

+ לקנות טלויזיה לסבתא - זה נכון שאמא יש רק אחת אבל גם סבתא אין יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה גם סבתא יש רק אחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים