עבור לתוכן

דפקתי לסבתא שלי את הטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה

יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי

היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת

טלוויזיה 50' של marantz

מה זה יכול להיות?

אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול

תודה רבה לכולם!

פורסם

באתי לענות אבל כשהגעתי לקטע בו רשמתה "האח הגדול" , שיניתי את דעתי.

פורסם

מתלבט מה יותר מצחיק, הכותרת של הדיון או ההודעה השניה.

פורסם

*מתלבט מה יותר מצחיק הכותרת של הדיון, ההודעה השניה, או ההודעה השלישית.*

פורסם
  • מחבר

סיימתם להתלבט? היא עדיין לא עובדת ולא צחקתי בקשר לאח הגדול.. סבתא שלי בפנסיה וכבר רכשה את ערוץ 20.. מה יכול לקרות מהוצאה של הכבל?? טוטאל לוס??

פורסם

הוצאת את הכבל כשהטלויזיה היתה כבויה או דולקת?

אם כשהיא היתה כבויה, לא אמור לקרות שום דבר כמובן. אם כשהיא דולקת אז זה באמת היה רעיון רע, אבל גם אז בדרך כלל לא אמור להיות נזק.

ניסית להוציא את הכבל (משני הקצוות) ולהכניס חזרה, וידאת שהוא מחובר כמו שצריך לחשמל ולטלויזיה? ניסית להכניס משהו אחר לאותו שקע לראות אם הוא עובד?

פורסם

אני חייב לציין שרמת הטימטום של הדיונים בפורום כללי משתפרת מפעם לפעם. :lol:

איזה תגובות בדיוק ציפית לקבל פה על מה שכתבת?

פורסם

אז אל תכנס. הבנאדם ביקש עזרה (אם כין בצורה עילגת) ואתה רק מתריס במקום לעזור.

לפותח הדיון, תבדוק את השקעים כמו כן תבדוק שלא ניתקת בטעות איזה כבל. נשמע הזוי ולא אמור לקרות .0אלא אם כן ניתקת כאשר הטלוויזיה דולקת ואז כן יש סיכוי תיאורטי ששרפת איזה רכיב.

פורסם
  • מחבר

הוצאת את הכבל כשהטלויזיה היתה כבויה או דולקת?

אם כשהיא היתה כבויה, לא אמור לקרות שום דבר כמובן. אם כשהיא דולקת אז זה באמת היה רעיון רע, אבל גם אז בדרך כלל לא אמור להיות נזק.

ניסית להוציא את הכבל (משני הקצוות) ולהכניס חזרה, וידאת שהוא מחובר כמו שצריך לחשמל ולטלויזיה? ניסית להכניס משהו אחר לאותו שקע לראות אם הוא עובד?

הוצאתי את הכבל כשהיא הייתה דלוקה, לא חשבתי שיקרה משהו ומנסיון העבר גם ידעתי שלא אמור לקרות... סה"ך לכבות אותה..

ניסיתי להחליף שקע, ובדקתי גם שהשקע תקין, וידאתי שהכל מחובר חזק.

יכול להיות שעצם זה שהסאונד לא עבד רמז על גסיסה שלה וזה היה רק עניין של זמן?

אני מקווה שכן, כי היא ממש עצבנית עליי

אז אל תכנס. הבנאדם ביקש עזרה (אם כין בצורה עילגת) ואתה רק מתריס במקום לעזור.

לפותח הדיון, תבדוק את השקעים כמו כן תבדוק שלא ניתקת בטעות איזה כבל. נשמע הזוי ולא אמור לקרות .0אלא אם כן ניתקת כאשר הטלוויזיה דולקת ואז כן יש סיכוי תיאורטי ששרפת איזה רכיב.

אני מודה לך כמובן על העזרה, ועל כך שאתה מגן עליי, אבל אני רוצה לציין שמבחינה חוזרת של ההודעות שלי הן לא היו עילגות בצורה מיוחדת, פשוט יכול להיות שהתוכן טיפה משעשע, כי מדובר בסבתא והכל. אבל תאמין לי שזאת האמת. גם מיהרתי כשכתבתי את זה ככה שזה כתוב ברישול, אבל בלי שגיאות כתיב או משהו כזה.

פורסם

ברור שהיא תהיה עצבנית כי אחרי הכל הרסת את הטלוויזיה שלה. אולי תנסה להרגיע אותה בניחומים של "הטלוויזיה הייתה גוססת מלכתחילה, חוסר הקול רק מעיד על כך".

פורסם
  • מחבר

זאת השאלה שלי בעצם, אם אפשר להניח כך ?

פורסם

כל הכבוד, שרפת אותה.

הבעיה בקול בטח משהו לא היה מחובר או בעיה שולית שניתן היה לפתור. אין קשר בין הסאונד לזה שהיא לא נדלקת.

פורסם

חשבת לקחת אותה למעבדת תיקון או גם היא גדולה וכבדה אז להזמין טכנאי הביתה? יכול להיות שרק נשרף שם איזה חלק קטן וזול יחסית.

פעם היתה לי טלוויזיה שנשרפה ממכת ברק ומערכת חשמל דיי מעפנה בדירה שגרתי בה בזמנו. ממש יצא ממנה עשן. אבל לקחתי אותה לתיקון ובמשהו כמו 100 שקל תיקנו לי אותה..

פורסם

תראה, אם הטלוויזיה הייתה איכותית אני לא חושב שזה היה קורה.

תנסה לברר למה הקול לא עבד. יכול להיות שנוצרה בעיה כלשהיא שגרמה לקול לא להישמע וגם לטלוויזיה להישרף, זאת אומרת שתי תקלות שנגרמו ע"י בעיה אחת. כמו למשל שנשפך מים על הטלוויזיה או שהיא קבלה חבטה או משהו.

פורסם

אני אומר שעם הדמי חנוכה שקיבלת תקנה לה טלוויזיה חדשה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים