פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושםFLOPY DRIVE FAILהפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר...מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים אם הנורה בפלופי דולקת כל הזמן תהפוך את כבל הנתונים שלו ב 180 מעלותהוא צריך להיות מחובר בפלאג שיש לו סיבוב באמצע הכבל ובביוס צריך לכוון את A ל 1.44אם הוא מחובר בלפאג השני אז צריך לבטל את A ולכוון את B ל 1.44
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים מחבר קבל הנתונים מחובר נכון...הנורה ביכלל לא נידלקתובביוס הוא מכוון על על A 1.44במחשב אחר כאשר חיברתי את הפלופי אם אותו קבל בצורה זהה לחלוטין זה עבדיש עוד ראיונות?
פורסם 2003 בדצמבר 2321 שנים רעיונות שיש לי להציע לךלבדוק בעיה בכבל FDDלבדוק שבביוס (איפה שמכבים/מפעילים התקנים) שהFDD CONTROLLER על ENABLED
פורסם 2003 בדצמבר 2421 שנים מחבר כמו שאמרתי קודם ואני חוזר על זה הכבל מחובר טוב....חיברתי בצורה זהה במחשב אחר וזה עבד...וגם ליתר בטחון ניסתי לחבר את הכבל גם הפוך אבל זה גורם לכך שהמחשב לא עושה פוסט וגם האור בכונן דולק כל הזמן...הFDD CONTROLER הוא על ENABLEDיש עוד ראיונות?אולי פשוט הלוח דפוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.