עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב בינוני 2000-2500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תמיד רצוי לחסוך, אבל אם יש מפרט מאוד שווה ב2500 אני אלך עליו.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 היא התקרה, אני מחפש מפרט בסביבות ה2000-2500.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: אם לנסח את זה כך; הייתי רוצה שהוא יריץ על הגדרות בינוניות+ את Half Life 2 על מקסימום, Company Of Heroesעל מדיום- גבוה -חלק, Supreme Commander -מדיום חלק, אולי באטלפילד 3 על מינימום-מדיום - חלק, אלה רק משחקי דוגמא למען האמת (למרות שאני כן משחק בחלק מהם) משחקים בסדר גודל הגרפיקה והדרישות של המשחקים האלה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: 1920X1080 - מסך 23 אינץ של סמסונג. בלי חיבור HDMI אבל אני כן מתכוון לחבר את המחשב גם לטלוויזיה.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: בינוני - בהתאם למה שכתבתי למעלה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.: רק עכבר בינוני ורמקולים (סט של שניים - איכותיים), רצוי של חברה ידועה או איכותית ולא זבל בשקל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?: כמעט לא חשוב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.רצוי בחנות ליד רחובות, למרות שאין לי בעיה לנסוע לראשל"צ או אפילו לתל אביב אם יש הבדל גבוה במחיר.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה מראש :)

פורסם

התקציב מצומצם למדי למשחקים בFHD ובכל זאת אפשר לקבל ביצועים סבירים בהחלט:

הרכבת מחשב כולל בדיקות

צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1

SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002, יחידות 1

ANTEC NSK4450B Midi VP450 450Watt Black, יחידות 1

Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1

ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET, יחידות 1

XFX ATI Radeon 6770 HD-677X-ZNLC 1GB GDDR5 , יחידות 1

סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, יחידות 1

Logitech Mouse M90 Optical Mouse USB, יחידות 1

מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Box , יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪2500

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה :)

רק שאלה; הרכבת את המפרט לבדך או שמצאת אותו בחנות כלשהי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים