פורסם 2011 בדצמבר 2313 שנים public static bool Sod( int[] a, interface k){ for(int i=0,i<a.Length-1,i++) { int j=i+1; while(j<a.Length) { if(a[i] + a[j] ==k) return true; j++ } }return false;הפעולה מקבלת מערך של מספרים שלמים ומספר שלם K. מחזירה אמת אם יש במערך שתי מספרים שסכומם K ושקר אחרת.אני דיי גרוע ביעילות אז אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איך מוצאים מה היעילות של הפעולה הזאת...תודה!!!
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים O = n + (n-1) + (n-2) + ... + (1) = 1 + 2 + 3 + ... + n = 1/2 * n * (n-1) = (n^2 - n )/2סדר גודל של n^2פעם ראשונה הלולאה הפנימית רצה n פעמים, פעם שנייה n-1 .... פעם אחרונה 1
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים זה כמו מיון בועות.הסתכל על סכום הסדרה החשבונית הזאת:n*(n+1)/2=(n^2+n)/2=n^2/2+n/2
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים מחבר O = n + (n-1) + (n-2) + ... + (1) = 1 + 2 + 3 + ... + n = 1/2 * n * (n-1) = (n^2 - n )/2סדר גודל של n^2פעם ראשונה הלולאה הפנימית רצה n פעמים, פעם שנייה n-1 .... פעם אחרונה 1לפי מה שאני הבנתי הלולאה בנתימית רצה בפעם הראשונה N-1 פעמים ולא N פעמים.לא הבנתי גם למה כפלת בחצי..תודה לכולם על העזרה!!!
פורסם 2011 בדצמבר 2413 שנים אסימפטוטית n-1 או n זה אותו דבר. אתה יודע מה זאת סדרה חשבונית? סכום סדרה מחושב ע"י חישוב ממוצע האיברים וכפילתו במספר האיברים. במקרה שהסדרה היא חשבונית,ממוצע האיברים הוא הממוצע בין האיבר הראשון והאחרון. ממוצע רגיל אני מקווה שאתה יודע לחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.