עבור לתוכן

'פתחון לב' שולחים כל יום סמס

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים?

וזה לא נחשב דואר זבל??

פורסם

+1

גם לי הם שולחים...

זה בהחלט נחשב לדואר זבל ומנוגד לחוק. ררררר :pissed:.

פורסם

אני מקבל סמסים מטרידים עם הזמנות לאירועים פוליטים.

לפני שעתיים קיבלתי הזמנה לכנס עם השר גדעון סער וח"כ חיים כץ היום, 19:00, באולמי ראשית, בית שמש.

כולכם מוזמנים. :lol:

פורסם
  • מחבר

איתרו אותך בגלל כל תאוריות הקונספירציה שאתה מפיץ.

פורסם

איתרו אותך בגלל כל תאוריות הקונספירציה שאתה מפיץ.

וזאת לא תיאורית קונספירציה? :lol:

לא, זה הכל מקריות ומזל שרשמו אותי ונבחרתי בעבר לאחד המקומות הראשונים של סניף הליכוד בגלל ששמי דומה למישהו אחר וקיבלתי קולות מתוך הספק, ובדרך לא דרך רשמו אותי לצעירי הליכוד, ובאופן אוטומטי קיבלתי בגלל מחסור איזורי תפקיד כלשהוא, ומשם והלאה כל המאגרים מכירים בי כמנהיג איזורי ומקור פוטנציאלי לקולות מצביעים. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LMAO המדינה הזאת מצחיקה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אולי להגיש עליהם תלונה על זה שהם שולחים הודעות בלי שמבקשים מהם, וללא אפשרות להוריד מרשימת התפוצה שלהם ?

פורסם

גם אותי הם מטרידים.

אין אפשרות לחסום אותם דרך ספקית התקשורת?

פורסם

תאסוף, תקליט, תפנה אליהם, לא עובד - תאסוף עוד קצת, ולבית משפט !

פורסם

אחרי חצי שנה זה עדיין ממשיך?

פורסם

פתחון לב:

זאב שלנג 4 אזה"ת המערבי ראשון לציון מיקוד 75706 footer-seperator.jpg טלפון: 03-5576000 footer-seperator.jpg פקס: 03-5576029

חפש עוד בגוגל. תמצא שמות בעלי תפקידים. מכתב מסודר בדרישה להסרה ממאגר המידע והימנעות מהטרדה עשוי לעזור.

זה לא בדיוק דואר זבל כהגדרתו בחוק המוזכר לענין זה. זו יכולה להחשב כהטרדה על פי חוק אחר, אבל זה מחייב אותך להגיש תלונה במשטרה, להוציא פלטי פניות, ולסמוך על חוקר במשטרה שיעשה משהו (וזו הבעיה הכי גדולה).

ודרך אגב, במקרים רבים יכול להיות שהיוזמה הזו בכלל מנוהלת על ידי איזה עסק פרטי שפועל בהתאם לרוח השוק החופשי ליברלי המחוסר עכבות ופיקוח, שקיבל ב"קבלנות" לגייס תרומות לעמותה וגובה שכר טירחה מכל תרומה.

פורסם

כן, סביר מאוד שאנשים מקבלים עמלות \ בונוסים וכו' על התרומות האלה, ספק כמה מהתרומה באמת מגיע למי שצריך אותה.

פורסם

סביר להניח שמרבית התרומה הולכת לתחזוקת העמותה מה שנקרא הוצאות הנהלה וכלליות.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני סובל מהם

כבר כמה וכמה שבועות, אולי אפילו יותר.

כמעט כל יום הודעה... בלתי נסבל, לא הצלחתי ליצור קשר דרך הטלפון.

האם הצלחתם להפתר מהם?

פורסם
  • מחבר

החלפתי מספר ולא יצרו איתי קשר מאז בחדש לשמחתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים