פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים אין לי מושג מאיפה השיגו את הנייד של העבודה שלי, אבל בתקופה האחרונה, כל יום בשעה רנדומלית אני מקבל מהם סמס שהם רוצים שאני אתרום כסף, כל פעם בנוסח אחר...זה כבר מתחיל להציק, התקשרתי אליהם כדי שיורידו אותי מרשימת התפוצה, אבל כמובן "אני רק מתנדבת ואין אף אחד פה שיכול לעזור" ו"יחזרו אליך". חוץ ממעבר לסמארטפון שיוכל לחסום סמסים כאלה דרך תוכנה, יש עוד אופציות? עוד מישהו מקבל מהם סמסים?וזה לא נחשב דואר זבל??
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים אני מקבל סמסים מטרידים עם הזמנות לאירועים פוליטים. לפני שעתיים קיבלתי הזמנה לכנס עם השר גדעון סער וח"כ חיים כץ היום, 19:00, באולמי ראשית, בית שמש. כולכם מוזמנים.
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים איתרו אותך בגלל כל תאוריות הקונספירציה שאתה מפיץ. וזאת לא תיאורית קונספירציה? לא, זה הכל מקריות ומזל שרשמו אותי ונבחרתי בעבר לאחד המקומות הראשונים של סניף הליכוד בגלל ששמי דומה למישהו אחר וקיבלתי קולות מתוך הספק, ובדרך לא דרך רשמו אותי לצעירי הליכוד, ובאופן אוטומטי קיבלתי בגלל מחסור איזורי תפקיד כלשהוא, ומשם והלאה כל המאגרים מכירים בי כמנהיג איזורי ומקור פוטנציאלי לקולות מצביעים. :lol: :lol: LMAO המדינה הזאת מצחיקה.
פורסם 2012 במאי 913 שנים אולי להגיש עליהם תלונה על זה שהם שולחים הודעות בלי שמבקשים מהם, וללא אפשרות להוריד מרשימת התפוצה שלהם ?
פורסם 2012 במאי 1213 שנים פתחון לב: זאב שלנג 4 אזה"ת המערבי ראשון לציון מיקוד 75706 טלפון: 03-5576000 פקס: 03-5576029 חפש עוד בגוגל. תמצא שמות בעלי תפקידים. מכתב מסודר בדרישה להסרה ממאגר המידע והימנעות מהטרדה עשוי לעזור. זה לא בדיוק דואר זבל כהגדרתו בחוק המוזכר לענין זה. זו יכולה להחשב כהטרדה על פי חוק אחר, אבל זה מחייב אותך להגיש תלונה במשטרה, להוציא פלטי פניות, ולסמוך על חוקר במשטרה שיעשה משהו (וזו הבעיה הכי גדולה). ודרך אגב, במקרים רבים יכול להיות שהיוזמה הזו בכלל מנוהלת על ידי איזה עסק פרטי שפועל בהתאם לרוח השוק החופשי ליברלי המחוסר עכבות ופיקוח, שקיבל ב"קבלנות" לגייס תרומות לעמותה וגובה שכר טירחה מכל תרומה.
פורסם 2012 במאי 1213 שנים כן, סביר מאוד שאנשים מקבלים עמלות \ בונוסים וכו' על התרומות האלה, ספק כמה מהתרומה באמת מגיע למי שצריך אותה.
פורסם 2012 במאי 1213 שנים סביר להניח שמרבית התרומה הולכת לתחזוקת העמותה מה שנקרא הוצאות הנהלה וכלליות.
פורסם 2012 בספטמבר 613 שנים גם אני סובל מהםכבר כמה וכמה שבועות, אולי אפילו יותר.כמעט כל יום הודעה... בלתי נסבל, לא הצלחתי ליצור קשר דרך הטלפון.האם הצלחתם להפתר מהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.