עבור לתוכן

Albatron GeForce FX 5700 Ultra

Featured Replies

פורסם

אז הוא ירוץ עם הכרטיס כל פעם ליבואן עם הוא יעשה לו בעיות (מאוורר נידפק בדרך כלל אחרי שנה)

• תגובות 49
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב זה לא הנושא...

השאלה העיקרית שלי היא האם אחרי כל מה שדיברנו עליו עכשיו מה עדיף לקנות? XT או FX? מבחינה של לשחק את HL2 על 1024X768X32 AAX4 AFX8....

פורסם

אם מהבחינה הזאת של המשחק אז עדיף XT

ועכשיו אתם מפחידים אותי אני עשיתי היום הזמנה מפנדה של 9600XT של ספייר...

פורסם

הינה התשובה

So what should you buy?

If you don't care about image quality and looking for well-rounded performance, then the FX5700 Ultra is your choice. The FX5700 Ultra may not be the fastest out there and may mean you will need to compromise a little on details, but at least it plays current games well. Performance was decent and definitely an improvement over previous NVIDIA models. However, as DirectX games get more complex, you may find the FX5700 Ultra insufficient for your gaming. In this respect, the Radeon 9600XT may be better value.

If you want top DirectX performance with superior image quality, then get the Radeon 9600XT. It has the best chance of playing games with all the details and leaving room to spare. OpenGL performance is a bit slow and you'll definitely be adjusting your details to lower settings unfortunately. If the Radeon's OpenGL performance were better, then there would be no contest and this card would be the obvious winner. But nothing in life is simple, is it? :) However, even with the slower OpenGL performance, I think the Radeon 9600XT, is better value because of the performance in and dominance of DirectX. This allows you to keep the card for longer without wanting to upgrade.

פורסם

מזה אני מבין שלא עשיתי טעות!!

תודה ;)

פורסם

הינה התשובה

So what should you buy?

If you don't care about image quality and looking for well-rounded performance, then the FX5700 Ultra is your choice. The FX5700 Ultra may not be the fastest out there and may mean you will need to compromise a little on details, but at least it plays current games well. Performance was decent and definitely an improvement over previous NVIDIA models. However, as DirectX games get more complex, you may find the FX5700 Ultra insufficient for your gaming. In this respect, the Radeon 9600XT may be better value.

If you want top DirectX performance with superior image quality, then get the Radeon 9600XT. It has the best chance of playing games with all the details and leaving room to spare. OpenGL performance is a bit slow and you'll definitely be adjusting your details to lower settings unfortunately. If the Radeon's OpenGL performance were better, then there would be no contest and this card would be the obvious winner. But nothing in life is simple, is it? :) However, even with the slower OpenGL performance, I think the Radeon 9600XT, is better value because of the performance in and dominance of DirectX. This allows you to keep the card for longer without wanting to upgrade.

מאיפה לקחת את זה? זה קצת הרבה לא תואם את תוצאות הבנצ'מארקים... מה זה השטויות האלה? איך ה9600 יכול להחזיק הרבה יותר כאשר ל2 הכרטיסים יש את אותם הביצועים ובחלק מההשוואות ה5700 מתקרב ל9700?

smells like bullshit!

פורסם

מסקנה RADEON סדרת כרטיסי מסך הכי טובה ....

פורסם

דיי לבלבל במוח ה5700 אולטרה פותח ל9600 XT את הצורה הוא מעל הליגה שלו הוא מתקרב בכלל ל9700 פרו ול9800SE אז דיי להגיד שטויות.

schumi אני לא מבין מה הקשר בין זה של5800 היו זכרונות DDR2 ולזה של5700 אולטרה גם יש אם תקרא את הכתבה שהביאו בהתחלה בGURU 3D תראה שהכרטיס לא מתחמם כמו ה5800 ולא רק זה הוא עבר OC מוצלח מאוד ואת מהירות הזכרונות הכפילו שם פי 2 אז דיי לבלבל במוח על התחממות ושטויות כאלה, ועוד דבר הליבה של ה5700 אולטרה יכולה לעמוד ב60-65 מעולות ובמצב עבודה רגיל בלי OC היא נמצאת רק על 40-43 אז אין סכנה של התחממות יתר.

בקשר לאיכות התמונה אני לא מבין על מה אתם מדברים לATI איכות תמונה יותר טובה משל NVIDIA!!!!!, אני אומר זאת למרות שאני "חובב" של NV כי אלה העובדות אבל ההבדלים לא כאלה עצומים מה שכן כדאי לשקול זה את הבאנדל ה9600XT מגיע עם כול סדרת האלף לייף וגם הלייף לייף 2 (קופון) אני רשמתי בתרד אחר שהייתי לוקח 9600 אבל אחרי שקראתי את הכתבה בגורו 3D אני משנה את דעתי ה5700 אולךטרה עדיף הן במחיר והן בביצועים

פורסם

"אבל אחרי שקראתי את הכתבה בגורו 3D אני משנה את דעתי ה5700 אולךטרה עדיף הן במחיר והן בביצועים"

אתה מסיק מסקנות רק מכתבה בודדה?

בכל אתר הבדיקה מבוססת על מחשב אחר ועל בנצמרק אחר אז אל תסיק מסקנות רק מימה שכתוב ב GURU3D

פורסם

לפי מה שקראתי מהרבה כתבות שונות בכל מיני אתרים... אם אתה רוצה כרטיס לטוח ארוך שתוכל לשחק במשחקי

DX9 אז עדיף רדאון

פורסם

"דיי לבלבל במוח ה5700 אולטרה פותח ל9600 XT את הצורה הוא מעל הליגה שלו הוא מתקרב בכלל ל9700 פרו ול9800SE אז דיי להגיד שטויות"

קודם כל אם אתה חובב של נווידיה זה לא אומר שאנחנו מזבלים את השכל ואתה לא יכול לבוא בכאלה טענות רק ביגלל שGURU3D בחרו את ה5700 עדיף על ה9600XT

ה5700 אולי מיתקרב אולי בבדיקה או שתים ל 9700 זה לא אומר כלום

בחלק מהבנצמרקים ה9700 עוקף את 5950 אולטרה

מה שבטוח ואת זה ראינו ברוב בדיקות DX9 שהרדאון עושה צחוק מנווידיה

פורסם

אנשים...

שימו לב למחירים אצל הדובים ל-5700U.

עכשיו היבואן של אלבטרון הוא רוזטק.. שעובד מאוד מאוד קרוב עם הדובים..

מה שאומר שמישהו כאן התבלבל במחיר, כי לא יכול להיות ש-PCH יהיה יותר זול במשהו שהם מיבאים בעצמם.

טוב שאלתי כרגע את רוזטק.. הם הפיצו כמה מחירונים ואלכס לא מועדכן.

המחיר ב-PCH שגוי.

פורסם

גם של ה5700 וגם של ה5900XT?

פורסם

די כבר עם כל הויכוח הזה, הבנצ'ים מוכיחים את עצמם, פעם הXT ופעם ה5700U אבל בכל אופן בקשר לויכוח על NVIDIA ו-ATI,ATI מוכרים כרטיסים במחיר הרבה יותר קטן משל ניבידה ונותנים תמורה טובה יותר.

שים לך לסטיק של הבנצקים פה בפורום בחלק מהמקרים 9600XT עבר את הFX5900U וגם את הFX5950, אז זה כבר אומר הכל.

ואם רק בחלק קטן מהמקרים ה9600XT עובר אותם אז ה9800PRO שעולה היום 2300-2500 עובר אותם בחלק גדול מעוד מהמקרים והוא עולה הרבה פחות.

מסקנה: ATI נותנים תמורה טובה יותר לכסף, אולי הכרטיסים של ניבידיה חזקים במפרט שלהם אבל בבנצ'ים הם נופלים מATI, והמחירים שלהם מרקיעים שחקים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים