עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

219W?

איך חשבון החשמל נראה אח״כ בסוף החודש?

עריכה: עכשיו שהסתכלתי באתר, אני מניח שזה לא רלוונטי כי זה ממש מקסימום (ולא צריכה טיפוסית) ובטח רק עם תוכנות מיוחדות ניתן להגיע לכך.

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

גנבו את החשבונית למישהו מקריית ביאליק, רק שתדעו.

בכל מקרה, אני רואה ש-AMD ניגפים כעת בפני המתחרות בכל החזיתות... אם אמ"ד תחזור לראש שוק המעבדים לפני שתרד לתחתית השוק הגרפי (שני אירועים ספקולטיביים) היא ממש תוכל להיות מוכתרת כשורדת האולטימטיבית של עולם הטכנולוגיה.

פורסם

בקיצר אני מסודר עם הספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80 לשני 760 GTX .

פורסם

לא נראה לי שזו חשבונית של גיימר.. זה ממש קצת יחסית.

באשר לAMD-אני עדיין רואה אנשים שיקפצו על 7970GE במקום 770, במיוחד אם המחיר ירד קצת.

פורסם
^

גנבו את החשבונית למישהו מקריית ביאליק, רק שתדעו.

מקווה שהחשבונית לא שלי(אני מקרית ביאליק).. אאה בעצם יצא שם חשבון בן שתי ספרות, מה שלא מסתדר עם שני הכרטיסים שלי(3 ספרות ומעלה).

לא נראה לי שזו חשבונית של גיימר.. זה ממש קצת יחסית.

באשר לAMD-אני עדיין רואה אנשים שיקפצו על 7970GE במקום 770, במיוחד אם המחיר ירד קצת.

תן לי עכשיו לייטנינג 7970 אני קונה, מחפש בכל הארץ מישהו שמוכר ולא מוצא..

פורסם

גם בחו״ל זה אזל..

פורסם

לא צריך להגזים חברים..התכוונתי ליד שניה, אמכור את ה-MSI השני שלי גרסת OC ואקנה לייטנינג..

פורסם

איך ה-GTX760 מבחינת ביצועים? חזק? האם הוא חזק מ-GTX660TI ו-HD7950?

איך הוא ילך עם I3 2100?

תודה.

פורסם
  • מחבר

^קצת הגדלת ראש, ב-Techpowerup.com יש 6 ביקורות של GTX760 שכוללות תשובה לכל שאלה שרק יש לך.

לגבי המעבד, התשובה היא כמו ש-660TI ו-GTX670. תלוי בעיקר במשחק

פורסם

יחזיק אותם באופן תקין ולא יהיה צ.ב.? משחקים מודרניים כמו BF למשל.

פורסם
  • מחבר

ב-BF3 ברשת כן צפוי להיות צוואר בקבוק מסויים וזה לא יהיה מומלץ במיוחד שכן תחת אותן ההגדרות הגרפיות שיחזיק GTX760 המעבד יפול קצת מאחור בחישובים שלו וימשוך אחורה.

מי שמתכנן להתפנק ב-GTX760 או GTX670 ל-BF3 אינטנסיבי ברשת, כדאי מאוד שיצטייד במרובע ליבות

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי איך כרטיס שמתומחר ב250$ מגיע לכאן במחיר 460$? מה נסגר עם החזירות הזו, מה?!

אני מדבר על ה760. כנראה שליבואנים ולחנויות כאן לא מובן בכלל התמחור של נבידיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים