עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

סוכריות MאנדM

אתה במקרה החלפת את הסוכריות בספידים ?

כי לפי הכתיבה שלך נראה לי שזה המצב..

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה לעשות שיש מה שאנשים אומרים ויש את המצב האמתי בשטח וקשה לאנשיים להודות באמת כי לפעמים זה כואב ובלי קשר איך החברות גרמות לאנשיים להאמין להן שהמוצר הו מוצר הדגל שלהם והכול ביגלל השם שלו שהוא ניקרהא GTX 680 בימקום במקור שההי צריך להיות GTX 660 גם אז הייתה אומר שזה מוצר הדגל שלהם ל NVIDIA חצי שנה לא היתה תשובה ל AMD ואז כרגיל עשו תרגיל השם הידוע לשימצה שלהם וזה עובד טוב שאני לא נפלתי בפח

אוקי בוא ננסה לחשוב שניה ביחד... אבל תהיה איתי בזה.

GTX680 חזק מ-HD7970? כן....

GTX680 צורך פחות חשמל? כן...

GTX680 זול יותר? כן...

אתה עדיין איתי? יופי. GTX680 הוא מוצר מנצח כשהאס עדיין נשאר בתוך השרוול של NVIDIA

להם הסיבות הכלכליות שלהם, למה למכור מוצר מנצח ב400$ כשאפשר ב500$? כלכלה בסיסית. וזה ממש לא משנה אם זה GK104 או GK110 או מה שזה לא יהיה, זה מוצר שעל פי הביצועים שלו מתאים לנתח השוק הגבוה ביותר ופה נגמר הסיפור.

בחיי, במשך שנים רבות קראתי שטויות של אלפי משתמשים, אבל תמיד יש מנצח חדש.

פורסם

בתור אחד שמבין בחומרת כרטסי מסך זה כן צריך להיות משנה ואיכפת לך קצת אחריות אחרת לא הייתה מבין וזה אתו דבר כמו אחד שלא יודיע כלום מספיק להיות תמים ולהאמין לכול שטות שהחברות החזריות אומרות אותם מעניין רק כסים שמנים עם הרבה כסף כמו שאומרים היום פסח יש תם רשע חכם ואחד שאנו יודע לישאול

פורסם

בתור אחד שמבין בחומרת כרטסי מסך זה כן צריך להיות משנה ואיכפת לך קצת אחריות אחרת לא הייתה מבין וזה אתו דבר כמו אחד שלא יודיע כלום מספיק להיות תמים ולהאמין לכול שטות שהחברות החזריות אומרות אותם מעניין רק כסים שמנים עם הרבה כסף כמו שאומרים היום פסח יש תם רשע חכם ואחד שאנו יודע לישאול

אם זה לא היה מעניין אותם אתה עדיין היית משתמש ב voodoo 2.

אנחנו חיים בעולם קפיטליסטי, ככה העולם עובד בכל תחום ולא רק במחשבים.

למה להם לשחרר את התותח הכבד שלהם כאשר הכרטיס ביניים שלהם לוקח את כרטיס הדגל של AMD?

אתה באמת חושב שכרטיסים בעלי זיכרון 512 ביט זה שיא הטכנולוגיה? למה אתה לא דורש מ NVIDIA להוציא כרטיסים ב 2GBIT?

לפי מה שאתה אומר, אתה צריך לדרוש את זה, ולא לשבת בחיבוק ידיים.

פורסם

אני לא דורש משום חברה כלום אני לא קונה מוצר יקר שלא עושה את העבודה בצורה מלאה טובה 40FPS בFHD זה נמוך וזה לא מה שהחברה אומרת מיפרסמית הרבה יותר אז בשביל להגיד יש לי הכי חדש ועוד חודש זה ביכלל לא יתן לי תמורה טובה לכסף כי כבר היום אומרים שצריך שני כרטסים בשביל להריץ משחקים טוב וזה במסך אחד ורק FHD זה לא מוצר דגל ולא נעליים אנשיים לא קונים חלקי מחשב יקרים רק לפי המצב היום או תחושת בטן זה לא כמו שאתה הולך למיסעדה יקרה ויש טפרית וזה מה יש רוצה תזמין תקבל היום לא רוצה לא צריך יש עוד אפשריות פה אין זה מה יש שתקנה אתו היום ומחר תיתלונן פה המישחק לא רץ טוב ותגיד רק אתמול קנתי כרטיס חדש חזק ויקר למה המישחק לא נותן לי יותר מ30 FPS ואז מה יגדו לך זה ביגלל הדרייבר שלו שהוא עוד חדש תחקה חודש חודשיים וזה ישתפר זה סתם תרוץ ומוצר בעייתי זה מוצר בעייתי ולא יעזור וזה מה יש לא אצלי מוצר מחשב צריך להיות טוב לפחות שנה ואפלו שנתיים ויותר לפחות שיעבוד כמו שצריך 3 שנים במיסגרת האחריות בשביל זה אני משלם ולא שבועיים

פורסם

אדון סכריות, אתה צודק לגמרי - אל תקנה כרטיס מסך חדש ומתקדם עכשיו, כי אין שום סיכוי בעולם שהוא ישאר הטוב ביותר גם בעוד שנה או שנתיים.

הצעה שלי? תמתין...שמעתי שבשנת 2015 בערך הולכים להגיע אלינו כרטיסי מסך חייתיים ממש (!!11).

פורסם

אני לא דורש משום חברה כלום אני לא קונה מוצר יקר שלא עושה את העבודה בצורה מלאה טובה 40FPS בFHD זה נמוך וזה לא מה שהחברה אומרת מיפרסמית הרבה יותר אז בשביל להגיד יש לי הכי חדש ועוד חודש זה ביכלל לא יתן לי תמורה טובה לכסף כי כבר היום אומרים שצריך שני כרטסים בשביל להריץ משחקים טוב וזה במסך אחד ורק FHD זה לא מוצר דגל ולא נעליים אנשיים לא קונים חלקי מחשב יקרים רק לפי המצב היום או תחושת בטן זה לא כמו שאתה הולך למיסעדה יקרה ויש טפרית וזה מה יש רוצה תזמין תקבל היום לא רוצה לא צריך יש עוד אפשריות פה אין זה מה יש שתקנה אתו היום ומחר תיתלונן פה המישחק לא רץ טוב ותגיד רק אתמול קנתי כרטיס חדש חזק ויקר למה המישחק לא נותן לי יותר מ30 FPS ואז מה יגדו לך זה ביגלל הדרייבר שלו שהוא עוד חדש תחקה חודש חודשיים וזה ישתפר זה סתם תרוץ ומוצר בעייתי זה מוצר בעייתי ולא יעזור וזה מה יש לא אצלי מוצר מחשב צריך להיות טוב לפחות שנה ואפלו שנתיים ויותר לפחות שיעבוד כמו שצריך 3 שנים במיסגרת האחריות בשביל זה אני משלם ולא שבועיים

??? לא הבנתי את נקודה (אם בכלל).
פורסם

בקיצור כל התסתכול הזה בגלל שהמחיר הוא לא מה שחשבת שאתה יכול להביא

תפתח דיון אחר, אל תהרוס את זה עם השטויות שלך

נ.ב.

אף אחד לא מכריח אותך לקנות, אתה לא רוצה אל תקנה

ככה לא תרגיש שגנבו אותך

פורסם

SilentBob אתה מידבר שטיות של ילד בין שנה תחשוב עם כרטיס מסך חדש ויקר לא מריץ את המשחקים החדשים כמו שצריך מה אתה רוצא שאני יקנה ושל מי הבעייה פה של חברת הכרטסים שלא מצלחים להריץ משחק בצורה טובה או של מפתחות המישחקים שבונים אותם לא טוב או בחבנה בצורה שלא תוכל לשחק בו נורמלי ותיצתרך לשדריג יותר מיפעם אחת רק כדי לישחק במישחק שהוא כבר יצא לפני שנה אני חושב שהגיע הזמן לחבר ביחד את שתי החברות כך ההיה לנו מוצרים טובים יותר היום כול חברה של משחקים כרטסי מסך עושים מה שבא להם בימקום לעבוד יחד וליגרום לנו לשדרג יותר היום אין סיבה לשדרג לכרטיס בניים שלא מריץ מישחקים חדשים טוב במחיר של כרטיס יקר

פורסם

??? לא הבנתי את נקודה (אם בכלל).

כי אין נקודה! הוא לא משתמש בסימני פיסוק...

פורסם

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., עכשוו יש מספיק נקודה פסיק תשמו אותם אפה שאתם רוצים

פורסם

חוסר כבוד מוחלט לחברי הפורום :nixweiss:

פורסם

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., עכשוו יש מספיק נקודה פסיק תשמו אותם אפה שאתם רוצים

3דברים:בןכמהאתה?לאטעיתבפורום?תןדוגמאאחתלפחותשלמשחקשהכ.מסךgtx680לאמריץבfhd.

רווחים תשים איפה שבא לך.

פורסם

קראתי את כל הת'רד אבל דילגתי על ההודעות של סוכריות M&M באמת קיבלתי ממנו כאב ראש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים