פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים שלום,יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט.המקלדת שלי היא החיבור USBאני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב.הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות...ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה...אתם מכירים את הבעיה ?איך אני פותח את הביוס ?תודה רבה !
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים לחפש בביוס ב USB אפשרות כמו legacy support אתה צריך מקלדת PS2 פעם אחד בשביל להיכנס ולשנות.
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים מחבר אוקי תודה !יש דרך אחרת ? עם המקלדת הנוכחית ? כבר ממש קשה למצוא היום מקלדת סגולה...
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים זה לא בדיוק נכון. אני יכול להכנס גם עם מקלדת אלחוטית לביוס בHTPC שלי.על איזה מקלדת ולוח אם מדובר?
פורסם 2011 בדצמבר 3013 שנים לי יש מקלדת USB. בעיקרון, אני נכנס ל-BIOS ע"י הקשה על מקש DEL ואז המחשב לא מגיב לרוב מקשי המקלדת אבל בכל זאת אפשר לגשת לתפריטים, ויש אצלי תפריט של USB Keyboard Support ששם אני מסמן לו Enable ואחרי ריסטרט ניתן שוב להכנס לביוס ואז המקלדת מזוההומתפקדת בצורה מלאה.
פורסם 2012 בינואר 213 שנים אם מקלדת ה-USB שברשותך מחוברת לכרטיס הרחבה USB, לא תוכל להכנס להגדרות הביוס שלך, כיוון שכרטיס ההרחבה מופעל רק כמה שניות לאחר שמערכת ההפעלה מתחילה להיטען, ולא בעת ביצוע ה-POST בהפעלת המחשב.חבר את המקלדת שלך ליציאת USB בלוח האם כדי לפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.