פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים אנשים אנשים כדי לסדר קצת את הראש א. הלוח של ASUS הוא עדיין לפי דעתי הפתרון המקצועי ביותר שמגיע לידינו מבחינת OC טוב מאוד + בצועים גבוהים (למרות שאני מסכים כי יש טובים יותר - אך לפי דעתי לזה נזכה לראות אותך ) ב. גיגהבייט - הכל טוב ויפה אבל הוא טיפה מסורס מיחד ל ASUS מבחינת OC וגם ה DUAL BIOS ממש לא עושה לא טוב אפילו הורס.... לכן לפי דעתי אשפר להגיד ש ASUS הוא הבחירה הטובה (במקרה זה בלבד)
פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים מחבר אין מה להשוות בכלל בין שני הלוחותכמובן שמבחינת המחיר עדיף ה - GIGABYEאבל מבחינת ביצועים ה - ASUS עולה על ה - GIGAYBTE בכמה וכמה בחינות...לכו תראו את ההשוואה ב - www.tomshardware.comותראו שהאסוס יצא בערך 3 ברוב ההשוואת וה GIGABYTE בערך שביעי שישי
פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים כנס לליגד סטור ותראה !!!http://www.ligadstore.co.ilהחלקים שלי משם וגם ASUSעשו כנס בארץ לא לפני הרבה זמן ולא ראיתי שם יבואנים אחרים חוץ מילגד !!
פורסם 2001 בנובמבר 3023 שנים נו תראו את הדבר הפצצתי האחרון שMSI הוציאו זה פשוט חיה רעה !!!!אבל אני אשאר עם ASUS >> ככה יש לי אחריות לכל החיים ;D
פורסם 2001 בדצמבר 123 שנים לכו תראו את ההשוואה ב - www.tomshardware.comותראו שהאסוס יצא בערך 3 ברוב ההשוואת וה GIGABYTE בערך שביעי שישישכחת לציין בהפרש של כמה- 1%, 2% ,3% הפרשים חסרי משמעות לחלוטין.את ה-400 ש"ח הפרש במחיר עדיף להשקיע למשל בti 500 במקום בti 200 ואז תקבל תוספת ביצועים אמיתית של כ-20 עד 30 אחוזים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.