עבור לתוכן

אני אשתגע מהסורק הזה....

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הדרייברים ל2000 והוא מבקש איזה 2 קבצים שאני לא מוצא בשום מקום(אין לי את הדיסק של WIN2000)

gt680.sys

gtwatch.exe

אולי מישהו יכול לשלוח לי אותם בEMAIL ואז אני מקווה שהסורק סופסוף יעבוד...

פורסם

נסה בFTPSEARCH (דרך האתר של LYCOS)

למרות שלדעתי הקבצים האלה נמצאים על דיסק הדרייברים של הסורק..

פורסם

אתם מדברים על הסורק שלכם?????..

לי יש סורק של AGFA והם החלויטו שלסורק שלי הם לא כותבים דריוורים ל XP ו 2000 ואני נאלץ להחזיק 2 מערכות הפעלה רק בגלל הסורק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

תנסה להכנס לWINDOWSUPDATE אולי שם יש דריוובר של מיקרוסופט !!!

או תחפש בנוע חיפוש בחו"ל ....

דן

cwm39.gif

פורסם

איזה דגם של סורק יש לך אני יודע שזה mustek :AR15: כי לי יש גם mustek  :AR15: אבל הוא לא מוכן בשום פנים ואופן להתקין לי אותו :nono:

שלי בחיבור מקבילי  :bash: מחורבן (ליפני שנתיים)

פורסם
  • מחבר

1200UB PLUS, התקנתי את הדרייברים והכל אבל הוא לא מוכן לעבוד...עזוב אני כבר יעיף אותו!

אני ירביץ למוכר עם הסורק!

פורסם

כנראה שאתה לא יודעים להתקין את הסורק לי יש גם סורק 1200ub של mustek והוא עובד ב-xp כמו גדול.

מה שאתם צריכים לעשות להוריד מ-mustek את ה-fixtool להריץ אותו לבחור את הסמל עם הדגל האנגלי להכניס את

הדיסק עם הדרייבירים של הסורק להריץ setup אני בחרתי בהתקנת custom רק את ה-twain driver אני סורק עם

acdsee 4.0 בסיום ההתקנה לבצע restart אחרי ההפעלה מחדש xp תזהה את הסורק ותבקש דרייברים באשף ההתקנה

תבחרו מ-cdrom יופיעו שני דרייברים בחרו את השני וזהו יש לכם סורק 1200ub של mustek עובד.

פורסם

"אתם מדברים על הסורק שלכם??..

לי יש סורק של AGFA והם החלויטו שלסורק שלי הם לא כותבים דריוורים ל XP ו 2000 ואני נאלץ להחזיק 2 מערכות הפעלה רק בגלל הסורק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!"

הגעתי למסקנה שהסורקים היחידים ששווה לקנות זה HP או EPSON כי רק הם מתעדכנים בדרייברים ולא משאירים לקוחות בלי דרייבר כדי שייקנו סורק חדש יותר.

פורסם

מה שאתם בטוח לא ניסיתם זה לחפש דרייברים של MUSTEK בכל האתרים שלהם (יש להם לארה"ב+קנדה, אירופה, אפריקה,מזרח תיכון,מזרח רחוק ואוסטרליה)

לא כל האתרים מתעדכנים ולכן כדאי לבדוק בכולם

ככה אני מצאתי דרייברים מעולים ל-XP והסורק עובד כמו גדול.

פורסם
  • מחבר

מה שאתם בטוח לא ניסיתם זה לחפש דרייברים של MUSTEK בכל האתרים שלהם (יש להם לארה"ב+קנדה, אירופה, אפריקה,מזרח תיכון,מזרח רחוק ואוסטרליה)

לא כל האתרים מתעדכנים ולכן כדאי לבדוק בכולם

ככה אני מצאתי דרייברים מעולים ל-XP והסורק עובד כמו גדול.

למעשה, זה הדבר הראשון שניסיתי, חרשתי את כל האתרים שלהם והשוותי את הגרסאות והתאריכים של הדרייברים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים