עבור לתוכן

לא שיחקתי בשום משחק בסדרת X3, האם אפשר להתחיל מ: X3 Albion Prelude ?

Featured Replies

פורסם

האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?

פורסם

אם אני זוכר נכון הוא הרחבה של X3:TC . אני עוד מחכה לראות אם יתנו לי אותו בפחות מ10$ . יש לי כרגע את X3TC .

במשחקי X3 אתה יכול לבנות אימפריה בחלל. זה כולל תחנות חלל וציים של ספינות מגדלים וסוגים שונים. הקרבות נעשים קשים יותר עם הזמן. אם בהתחלה יכלת להסתפק ב heavy fighter (M3( אז כשיגיעו אליך אויבים עם corvette ו Frigates תהיה חייב לשדרג לאחת משלך. אחר כך כבר יבואו לך עם carriers וdestroyers אבל אפשר להוריד אותם עם corvette/frigate זה תלוי .

בכל מקרה איך שהמשחק מתחיל יכול להיות בלגאן ביקום שכולל מלחמות מכל מני factions או races . היו הרבה פעמים שראיתי kahk destroyer מסתובבות בכל מני sectors ועושים בלגאן. לספינה הזאת יש תותחים שמורידים לך כל ספינה התחלתית ביריה אחת או שניים אבל אפשר להשיג ככה טילים שנופלים מספינות שמושמדות ולמכור אותם.

יש המון אופציות במשחק. לX3TC יש מדריכים מפה עד הודעה חדשה. אני לא זוכר בדיוק מה הוסיפו בחדש עדיין לא צריכה להיות בעיה לשחק כל משחק. העיקרון הוא אותו עיקרון. יש המון שעות משחק שאפשר להשקיע בTC . יש quest אחד מעצבן וארוך (צריך להשיג המון microchips ) שכשאתה מסיים אותו מאפשר לך לבנות ספינות חלל משלך. אני מאוד אהבתי את הchalanges כמו להשיג 2.25 מיליון credits ב 12 שעות (יש time compression אז זה לא בדיוק 12 שעות ) ואחר כך יש אחד של 25 מיליון ב3 ימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים