פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים אני מוצא את עצמי מבלה הכי הרבה ב-Operation FirestormKharg IslandNoshahr CanalsSharqi Peninsulaב Team DM המפה הכי טובה זה Noshahr Canals .http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים פיחחח מפה מBC2 .במפות החדשות לא כל כך הספקתי לשחק... ולהכיר ממש (איזה המבאס זה לא לשחק שבוע ולחזור - בעיקר משחק כמו BF ) .אממ Caspian BorderOperation FirestormGrand Bazaar
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים Operation FirestormCaspian Borderשונא את Kharg Island ו Metroבמפות החדשות לא יצא לשחק יותר מדיי
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים פחות מחצי, יש 13 מפות וכתבתי 6.וזה לא בדיוק לפי הסדר, בהתחלה אהבתי את מפות הרכבים caspian, firestorm ו kharg island, אבל לאחרונה קצת נמאס לי רכבים ואני משחק יותר inf או מפות שיש פחות רכבים, אבל לא מטרו.
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים Metro is HARDCORE :2gunsfiring: בעיקרון אני משחק בהכל רק שאני משחק במפות עם מטוסים והכל, מתחיל לעצבן אותי שכל פעם אני נופל בקבוצת NOOBS שאפילו להיות GUNNER במסוק הם לא יודעים כמו שצריך :-\
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מאז שיצאו המפות החדשות-ישנות אני משחק רק בהן.זו נוסטלגיה שאי אפשר לעזוב. כל פעם שאני משחק בהן אני נזכר איך זה היה ב-BF2.
פורסם 2011 בדצמבר 2113 שנים מאז שיצאו המפות החדשות-ישנות אני משחק רק בהן. זו נוסטלגיה שאי אפשר לעזוב. כל פעם שאני משחק בהן אני נזכר איך זה היה ב-BF2. גם אני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.