עבור לתוכן

יש Tactical Shooters חדשים ששווים משהו?

Featured Replies

פורסם

משהו בסגנון של Gohst Recon הותיק (שמעתי שיוצא עוד מעט ההמשך).

הכוונה למשחק שדורש קצת יותר חשיבה ותכנון ואי אפשר לספוג 70 כדורים ו-3 רימונים ולצאת מזה כמו כלום אם רק מסתתרים מספיק זמן (5 שניות) מאחורי ארגז עץ. :lol:

פורסם

השני לא ממש היה טקטי.

יש את ARMA וזהו בערך. 3 אמור לצאת בשנה הקרובה אאל"ט.

ההרחבה של ARMA2, שהיא standalone מאוד מומלצת, היא הרבה יותר קצרה ממשחק מלאה אבל ככה גם היא עולה (ולמען האמת הרבה יותר מהנה מהמקורי). אם אתה לא מכיר את ArmA זאת דרך מעולה לנסות אותו, חפש בסטים Operation Arrowhead.

פורסם

נסה את RED ORCHESTRA 2:HEROES OF STALINGRAD

פורסם
  • מחבר

תודה.

ARMA אכן משובח מהבחינה הזו אבל דורש כבר יותר מדי השקעה וזמן. אני מחפש משהו באמצע - לא shooter קלאסי אבל גם לא משהו סופר-אולטרא-ריאליסטי שדורש עשרות שעות של התמקצעות ועליה בדרגות.

RED ORCHESTRA 2:HEROES OF STALINGRAD נראה מעניין אבל קצת מיושן, לא?

יש שם אלמנט של טקטיקת צוות?

פורסם

המשחק מאד ריאליסטי (בתור משחק WW2) ומאתגר מאד, שיתוף פעולה הוא חלק מרכזי במשחק הזה.

מומלץ בעיקר למולטיפלייר בגלל בעיות AI בסינגל.

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי זמן של ממש להשקיע במולטי. חייב סינגל טוב.

המשחק אכן נראה מאוד ריאליסטי (עד כדי תסכול) אבל אני מחפש את המימד הטקטי בעיקר ולאו דווקא סף ריאליזם/תסכול מקסימלי (שוב, בגלל מגבלת זמן).

הכוונה ליכולת לתת פקודות ולבחור טקטיקות שונות להשלמת המשימה בשיתוף הצוות (הצבת צלף פה, רתק שם, חיפויים, בחירת נשקים/יכולות וכדומה).

כנראה אני מנסה בתת-מודע לשחזר את ימי כמ"פ :kopfpatsch: רק בלי הסיכון.

פורסם

Brothers in Arms תפור עליך.

פורסם
  • מחבר

^

נראה מצויין - תודה :xyxthumbs:

Brothers in Arms: Hell's Highway Walkthrough Trailer

האחרון יצא ב-2008 והבא יצא כנראה ב-Q2 2012. הרמה הגרפית אולי כבר לא בשיא אבל זה אומר שה-HD4850 המזדקן שלי יסחוב אותו כראוי ככל הנראה.

האמת היא שאני יותר מחפש משהו עדכני יותר ולא WW2 אם יש...

שוב תודה.

פורסם

לא חושב שיש. לא כרגע.

ל-BF3 יש רובד טקטי ב-MP, אבל רק אם אתה משחק עם חברים שמשתפים פעולה.

פורסם

יש גם את Men of War שמכוון יותר אסטרטגיה טקטית. ויש גם את Full Spectrum Warrior שהוא משחק ממש ישן (2005 ככה) שהוא יותר טקטיקת מחלקה.

שניהם לא FPS, האחד במבט על והשני גוף שלישי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. עדיין, מבט על ו/או גרפיקה מ-2005 כבר לא בשבילי... במקרה כזה הייתי חוזר לשחק בסדרה המקורית MW2 או משהו בסגנון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני גם הייתי הולך על מולטי ב- BF3.

בלי שום קשר , לא לשחק ברשת BF3 זה כמעט פלילי , לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים