עבור לתוכן

הפיכת USB2 ל-USB3 + הוספת 2GB זיכרון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפעמים הסלוטים ממוקמים במקומות שונים (לדוגמה אחד בתחתית המחשב, אחד מתחת למקלדת).

זה חייב להיות המצב, בכל מקום ראיתי שיש לי שני סלוטים. בנוסף הורדתי את ה"מדריך" של המחשב שלי שם רשום לפרק את התחתית (את זה עשיתי, גם ככה רשום על זה Memory אז לא צריכים לחשוב יותר מדי) ושם צריכה להיות אפשרות להוסיף.

תעלה תמונה של לוח האם.

לא פתחתי עד כדי כך. יש לי כאילו מן חלון קטן כזה עם בורג אחד ששם רשום HDD ו-Memory להחלפה קלה ומהירה, יעזור לצלם את זה?

פורסם

חשבתי שמדובר על נייח. רוב הסיכויים שהסלוט השני נמצא מתחת למקלדת.

פורסם
  • מחבר

מה שדורש פתיחה רבתי?

פורסם
  • מחבר

טוב מאחר ואין לי מושג בנושא כי מעולם לא התקרבתי אפילו לנייד - אני מניח שאני פשוט צריך להפוך אותו להתחיל לפתוח כל בורג שאני רואה עד שהכל יוסר ואני אראה (בתקווה) את מיקומו של הסלוט השני. גם חיפושים בגוגל לא העלו לי תוצאה עם תשובה בדבר מיקומו של הסלוט השני

פורסם

מתוך המדריך שאני לא מוצא זמן להשלים:

נקדים ונאמר שישנן מעט מקלדות המוחזקות על ידי ברגים מאחורי לוח האם וקליפסים מתקפלים מתחת ללוח הPOWER, נוכל לזהות מקלדות כאלו על ידי הקליפסים שימצאו בדרך כלל בראשיהן.

תמונה של הנ"ל

במקרה כזה נוציא את הברגים מכיוון לוח האם ונקפל את הקליפסים "לתוך" המקלדת וכך נוכל לשלוף אותה ללא צורך בפירוק לוח הPOWER. לאחר שקיפלנו את הקליפסים נמשיך לפי ההוראות בפירוק מקלדת רגילה לאחר שלב פירוק הברגים.

תמונה של הקליפסים וכיוון משיכתם

בשאר המקרים יש צורך לפרק את לוח הPOWER (המכסה את הלחצנים והלדים שנמצאים מעל המקלדת בדרך כלל) על מנת שנוכל לגשת אל המקלדת.

תמונה של לוח הPOWER מסומן בעיגול

יש לשים לב שברוב המקרים כיסוי הצירים של המסך הוא חלק מלוח הPOWER.

את לוח הPOWER נפרק על ידי הכנסת מברג\PRY TOOL דק בינו לבין מארז המחשב ושחרור הקליפסים בזהירות. בדרך כלל נבצע פעולה זו מימין לשמאל.

תמונה של המברג בהתחלה ובאמצע הפירוק.

בחלק מהמחשבים הניידים לוח זה מוחזק על ידי ברגים מחלקו התחתון של המארז או מאחורי כיסוי הצירים של המסך

תמונות של הברגים הנ"ל

יש להוציא את הברגים האלו לפני שנתחיל בפעולת הפירוק כמובן.

תמונה של לוח הPOWER מפורק ליד המקום שבו הוא היה

פירוק המקלדת – נשחרר את שלושת הברגים שבתמונה ונרים בזהירות את חלקה העליון של המקלדת לכיוונינו.

תמונה של הברגים וכיוון הוצאת המקלדת

ישנן מקלדות המחוברות בברגים מצידו התחתון של לוח האם. נצטרך להוציא את הברגים האלו על מנת שנוכל לשחרר את המקלדת.

בדרך כלל המקלדת תפוסה בצדדיה ויש צורך "להחליק" אותה החוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים