עבור לתוכן

שערוריית חנויות המחשבים בישראל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את המחשב ASUS X54HY בKSP או בIVORY

שהם החנויות אולי הכי טובות בארץ

איך זה יכול להיות שאני מגיע לאחת מהחנויות האלו ואין להם את המחשב במלאי בסניף

הם אומרים לי שאם אני רוצה את המחשב אני צריך להזמין אותו, זה אומר שאני צריך לרכוש קודם ואז לקבל את המחשב.

איך אנשי יכולים לשלם לפני שהם רואים את המוצר לפניי? זה הורג אותי.

למה שלא יכול לקרות מצב שהם מביאים את המוצר לסניף ורק אז אני יראה את המוצב ואז ירכוש אותו בלתי אפשרי לרכוש מחשב מבלי שבודקים אותו לפניי..אם יש את כל הרכיבים שהבטיחו שיהיה במחשב..

איך אני יכול להזמין מאייבורי את המחשב מבלי שאני יראה אותו????

לא מבין את זה

פורסם

טוב שהכנסת שם את המילה "אולי"...

מה שאתה מתאר זה פשוט מחסור במלאי.

מכיוון שהחנויות שהזכרת כנראה מחזיקות את המלאי הכי גדול של מוצרים, אז מחסור זה משהו חריג אצלהן, אבל בהחלט לא "שערוריה".

פורסם

אולי הכי גדולות - ודאי וודאי שלא הכי טובות.

תנסה באופיס דיפו - יש להם מבחר די גדול בתצוגה.

פורסם

לא הייתי קורא לזה "שערוריה". אתה לא יכול לצפות מהן להחזיק את כל הדגמים במלאי, ומצד שני להזמין אחד בלי שום ערובה שהוא יימכר. מה שאתה רוצה לעשות בעצם זה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. החנויות צודקות לדעתי.

פורסם

זה לא שהן "צודקות" או "טועות".

המחירים הזולים בחנויות האלו נובעים מכך שהם לא עובדים בשיטת ה"תצוגה". להחזיק תצוגה כמו באופיס דיפו/באג עולה כסף - והרבה. אם המודל העסקי של החנויות הזולות לא מתאים לך, אל תקנה שם.

עוד שתי נקודות:

• באתר של KSP אפשרות לבדוק בצורה נוחה מאוד האם המוצר נמצא במלאי של החנות.
  • אני קניתי הרבה מאוד דברים בלי לראות אותם לפני כן. יש תמונות באינטרנט. לא כל לקוח צריך "למשש" את המוצר קודם לרכישה (זה לא בגד). זכותך לרצות שכן, אבל תשא בתוצאות (רכישה בחנויות יקרות).

פורסם

בתור אחד שעובד בחנות כזאת אם על כל לקוח כמוך שרוצה "להרגיש" את המחשב ולנסות אותו היינו עושים מה שאתה וכנראה שעוד כמה רוצים

היינו צריכים לפתוח סניף מיוחד של של תצוגות רק בשביל שתוכל להרגיש את המחשב ודרך אגב על כל מחשב כזה שאתה רוצה שיציגו לך ויתנו לך להרגיש אותו צריך לעשות אקטיבציה למחשב מה שאומר שמי שרוצה לקנות אותו יבוא ויגיד לי שהמחשב משומש ושהוא לא רוצה כבר לקנות אותו כי השתמשו בו בעבר וכל זה כי לקוח כמוך בא ורצה לראות איך המחשב עובד

אז תעשה לי ולכל האנשים כמוני שעובדים בתחום הזה של המכירות טובה:

כנס לאינטרנט תעשה שיעורי בית תקרא ביקורות תראה סרטונים תעשה הכל כדי לדעת הכל על המחשב שאתה רוצה לקנות ואל תצפה שהכל יוגש לך על מגש כי לצערך לא מחכים רק לבואך שתבוא ובהינף יד שלך יוציאו לך איזה דגם שאתה רוצה כי לא לכל חנות יש מחסן עצום של מחשבים שמחכה רק לך שתבוא לבחור

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם
  • מחבר

זה לא שהן "צודקות" או "טועות".

המחירים הזולים בחנויות האלו נובעים מכך שהם לא עובדים בשיטת ה"תצוגה". להחזיק תצוגה כמו באופיס דיפו/באג עולה כסף - והרבה. אם המודל העסקי של החנויות הזולות לא מתאים לך, אל תקנה שם.

עוד שתי נקודות:

• באתר של KSP אפשרות לבדוק בצורה נוחה מאוד האם המוצר נמצא במלאי של החנות.
  • אני קניתי הרבה מאוד דברים בלי לראות אותם לפני כן. יש תמונות באינטרנט. לא כל לקוח צריך "למשש" את המוצר קודם לרכישה (זה לא בגד). זכותך לרצות שכן, אבל תשא בתוצאות (רכישה בחנויות יקרות).

זה לא הכוונה שלי..

הכוונה שלי הייתה לבדוק לפני הרכישה האם המפרט שאני מעוניין לקנות ושמציעים לי באתר הוא תואם למה שמביאים לי ביד באותו רגע (האם המעבד תואם, זיכרון, או כרטיס מסך) יש היום בשוק המחשבים הרבה דגמים ואני רק רוצה לוודא שלא עובדים עליי כי מה לעשות יש הרבה רמאים במדינה שלנו לצערי.

פורסם

איזה דגם ספציפי של המחשב אתה מחפש אולי אוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

איזה דגם ספציפי של המחשב אתה מחפש אולי אוכל לעזור לך.

אני מחפש בדיוק את הדגם הספציפי הזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315

http://1pc.co.il/asusx54hyi32330m22ghz4gb500gbhd6470156win7premium-p-11968.html

יש אותם רק בשתי חנויות.

ולא כתוב עליהם באינטרנט. חיפשתי.

אין הרבה מבחר של הדגם הזה עם 4GB זיכרון וכרטיס מסך הזה

תודה

פורסם

צור איתי קשר בפרטי ואומר לך איפה יש אותו בתצוגה וגם זמין במלאי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים