עבור לתוכן

מפרט לעריכה גרפית, תכני HD ומשחקים עד 6K ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

או הבאנדל המעולה של הסונטה4 עם ספק 620W.

• תגובות 38
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אופציה נוספת למארז Define R3 הנמצא ב KSP בפחות מ 500 ש"ח

פורסם

לסונטה יש מוניטין מעולה, אבל אני לא מכיר את ה-"4" ולא יודע איזה ספק יש שם (מבחינת איכות ובעיקר שקט).

אם לא השתנה כלום מבחינת יכולת הקירור שלו (2X120) הוא לדעתי מעט גבולי למפרט כשלך + OC

על ה-R3 כתבו כאן גדולות ונצורות - לא מכיר אותו אישית.

אלא אם הוא באמת יוצא דופן וקרוב ברמתו ל-P183, אישית הייתי מוסיף 200 ש"ח ולא מתפשר (רק לחובבי שקט).

מארז כמעט לא מתיישן, מחזיק בקלות 2-3 מפרטים ולא ניתן לשדרוג. ז

ה לא המקום לחסוך אם יש רגישות מיוחדת לשקט ונדרשת יכולת קירור טובה... (אן אם התקציב חנוק וחייבים להתפשר במשהו).

אני מניח שמי שלא רגיש במיוחד לשקט יסתפק בהחלט בסונטה/LANCOOK/R3 ודומיהם.

פורסם

הסונטה מגיע עם ספק של אנטק.

יש לזכור שמחשב שקט הוא מחשב עם חלקים שקטים.

פורסם

לאנטק יש כמה וכמה דגמים של ספקים - אני מניח שזה ה-HCG. חזק מאוד אבל לא שקט במיוחד.

ברור שעדיף לבחור קודם כל רכיבים שקטים, אבל עבור מפרט נתון יש חשיבות גדולה לבחירת מארז שיתן יכולת קירור הולמת תוך שמירה על רמת שקט גבוהה (סידור, מאווררים שקטים, חומרים בולעי רעש, מנגנוני שיכוך רעידות ומבנה סגור). כאן נבדלים המארזים עליהם דיברנו.

פורסם

דווקא ה-HCG הוא בדיוק אותו ספק כמו ה-S12II של סיסוניק המהולל.

בכל מקרה מדובר באנטק neo eco.

פורסם

דווקא ה-HCG הוא בדיוק אותו ספק כמו ה-S12II של סיסוניק המהולל.

טוב לדעת...

פורסם

מסתבר שיש שני הבדלים קטנים בין הספקים - המאוורר של האנטק ידוע כמתקתק אם הספק נמצא בתת מתח (undervoltage) ואילו

הסיסוניק לא תומך ב-(OCP (over current protection

פורסם
  • מחבר

הזמנתי אתמול את המחשב מלוג'יק פיסי.

לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme.

הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3.

כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0.

אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת בפורט של eSATA).

הטכנאי אמר שהם יזמינו את שני הלוחות וכשהם יגיעו, לפני הרכבת המחשב, הוא יתקשר אלי וישאל אותי באיזה מהלוחות אני מעוניינת, כדי לתת לי זמן להתלבט ולהתייעץ.

מה אתם חושבים? אודה לעצתכם בנושא.

עריכה: לשני הדגמים אותו מחיר, 700 ש"ח.

עריכה 2: נראה לי שגם ב-P67 יש אפשרות לפורט USB 3.0 מקדימה ואין את זה ב-Z68. אם כך, זה יתרון נוסף ל-P67.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים