עבור לתוכן

stalker 2 בוטל,החברה התפרקה

Featured Replies

פורסם

טוב,זה אחד הדברים המבעסים של השנה.המשחק שהכי ציפיתי לו בוטל וכנראה שהמפתחת תמכר ל-EA או לאקטיביזיון.שהאפשרות הראשונה הכי גרועה. :'(

מקווה שיהיה טוב.

http://www.joystiq.com/2011/12/09/rumor-s-t-a-l-k-e-r-developer-gsc-shut-down/

http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/09/wuh-oh-gsc-stalker-2-dead/

http://www.destructoid.com/s-t-a-l-k-e-r-2-canceled-gsc-shuts-down-update--217559.phtml

פורסם

מאוד מבאס ממש אהבתי את המשחק הראשון, אבל זה לא באמת ישנה הם ימכרו את הרעיון שלהם ואין לך מה באמת להתבאס מזה אקטיויזן וEA חברות גדולות והן לא ירצו להרוס את המשחק. :bash:

פורסם

שתי האפשרויות גרועות באותה המידה...

עוד כמה שנים נקבל STALKER FOREVER ?

פורסם

אכזבה אמיתית,אמור היה להיות משחק טוב.

פורסם
  • מחבר

הסיפור הוא כזה,בעל החברה ראה שאין לו מספיק מימון כדי לבנות גירסה גם לקונסולות אז הוא החליט לבטל את כל הפרוייקט.

שמועות רצות שאולי גם בטסדה מתעניינת ברכישה.מעניין מה יעלה בגורלו של המנוע של סטלקר.שהוא לא רע בכלל.

פורסם

אני בדיוק רוצה לקנות עכשיו את כל המשחקים שלהם ב STEAM.

מאוד מעניין אותי, אם אני קונה את המשחק מי מקבל את הכסף עליו?

פורסם

למה אנשים מלכלכים על ea games ? אני חושב שזו אחת החברות שהוציאו את המשחקים הכי טובים כגון :

fifa\bf3\ c&c\ need for speed

ועוד שאני לא זוכר..אז לא מספיק בשביל להקרא חברה טובה?

פורסם

אחרי משפט כזה אתה צריך להוריד לעצמך כאפה מטורפת.

C&C תחת EA הפך לבדיחה.

FIFA מאז ומעולם היה בדיחה.

BF3 יצא מוצלח *למרות* EA. כנראה כי DICE לא נכנעו ללחצים מהם.

חבל שהרגו את סטולקר, העיקר יהיה MW11.

פורסם

כל הכבוד לך שאתה"כתב" אבל אני לא חושב שאתה פטור מלדבר בשפה נאותה ומכובדת.

c&c כגון generals\ra3\c&c3 ממשחקי האסטרטגיה היפים שקיבלו ציונים לא רעים.{ולדעתי הכי יפים ובמיוחד גנרלס הישן}ואני לא מדבר על C&c4 הגרוע

פיפא {למרות שאני אוהב את pro } ממשחקי הספורט להיום המוצלח ביותר,ונכון שהישנים היו גרועים.

nfs משחק מכוניות מאד מוצלח.{כל מי שמכיר משחקי מכוניות אין מצב שלא יכיר את nfs }ונכון שחלק מהגרסאות לא משהו.

ea games חברה גדולה ומוצלחת שלדעתי אף פעם לא תיפול {ונכון שהיא עושה שטויות ויש לה גם משחקים מפגרים אבל אני חושב שזה עדיין לא פוסל אותה ועושה אותה גרועה כמו שמגזימים}

פורסם

אם אתה מגדיר משחק טוב כמשחק שנמכר טוב אז כן EA חברה מצויינת, NFS יותר טוב מ-Dirt ו-COD יותר טוב מ-BF3 ועוד כל מיני דוגמאות.

הבעיה היא ש"הרוב לא תמיד צודק, הוא בדרך כלל מטומטם."

פורסם

אני מסכים איתך BDB

EA חברה שממסחרת את המשחקים שלה משנה לשנה ולא מחדשת כלום

החברה של stalker היתה יצירתית חבל שהיא נסגרת

פורסם

אם אתה מגדיר משחק טוב כמשחק שנמכר טוב אז כן EA חברה מצויינת, NFS יותר טוב מ-Dirt ו-COD יותר טוב מ-BF3 ועוד כל מיני דוגמאות.

הבעיה היא ש"הרוב לא תמיד צודק, הוא בדרך כלל מטומטם."

מה זה קשור לטמטום ? מה זה מתמטיקה או מדע?שייך פה צדק בכלל?.

זה הכל עניין של טעם ,ואם ea games יודעת לייצר משחק שלדעת הרוב הוא מוצלח אז היא עובדת מצויין.

ואף אחד לא יקרא לי מטומטם בגלל שאני אוהב את המשחקים של ea games כמו שאני לא יקרא מטומטם למי שאוהב גפילטע פיש או קישקע.

פורסם
  • מחבר

המנוע נראה אחלה. :)

פורסם

המנוע נראה אחלה. :)

פחחח זה ARMA2....

לא יודע אם זה מוד או שהם קנו את המנוע אבל זה ללא ספק המנוע של ARMA2 (או 1).

עריכה:

מצאתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים