פורסם 2002 במרץ 1623 שנים ונסגור עם פאררי מודנה 360למרות שיש עוד מכוניות...... דודג' וייפר וaston martin project vantge וbmw וכל מיני......
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים תשמע י חציל קשה קשה שלא להסכים איתך אני מת על מכוניות ישנות...אבל 50-60 יותק יפות משנות ה30...
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים זאת הפורשה boxter שניתנת לקניה בארץ ללא יבוא אישי במחיר התחלתי של 900 אלף ש"ח
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים זאת הפורשה boxter שניתנת לקניה בארץ ללא יבוא אישי במחיר התחלתי של 900 אלף ש"חפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ...................(רעש של בלון שמשחררים והוא מתחיל להשתולל באוויר..)900 אלף שקל ?!?!?!?!?!?350 אלף, בארץ, ישר מהיבואן הרישמי.http://www.motocar.co.il/asp/models/version.asp?model_id=308
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מחבר זאת הפורשה boxter שניתנת לקניה בארץ ללא יבוא אישי במחיר התחלתי של 900 אלף ש"חפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ...................(רעש של בלון שמשחררים והוא מתחיל להשתולל באוויר..)900 אלף שקל ?!?!?!?!?!?350 אלף, בארץ, ישר מהיבואן הרישמי.http://www.motocar.co.il/asp/models/version.asp?model_id=308פחחחח נכון אחי באתי גם להגיד את זה מאיפה הבאת את המחיר?!?!?ה911 טורבו עולה מיליון הזה הבקסטר המסריחה עולה 900?!?!? פחחחחחחח
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים להזכירכם האוטו הראשוןFORD MODEL -Tשמתם לב שעברו מאז עשרות שנים, ועדיין אנחנו עם מנוע בעירה פנימית? מה קורה לטכנולוגיה? למה אין כניסה של מנועים פחות זוללי אנרגיה מתכלה? או אולי דרך יותר יעילה להגיע ממקום למקום?ולפני שאתם קופצים -נכון, יש שיפור משמעותי במנוע עצמו אך זה עדיין ארבעה גלגלים ומנוע דלק מאובנים (דיזל/סולר).
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים תסלחו לי כל המכוניות שפרסמתם ממש נחמדותאבל לדעתי זאת מספר 1 :smoke:McLAREN F1
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים תסלחו לי כל המכוניות שפרסמתם ממש נחמדותאבל לדעתי זאת מספר 1 :smoke:McLAREN F1אתה יודע מה הקונספט המנחה בו דגל המהנדס הראשי (שלצערי אינ לא זוכר את שמו) בתכנון המכונה האקזוטית הנ"ל?
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים תסלחו לי כל המכוניות שפרסמתם ממש נחמדותאבל לדעתי זאת מספר 1 :smoke:McLAREN F1אתה יודע מה הקונספט המנחה בו דגל המהנדס הראשי (שלצערי אינ לא זוכר את שמו) בתכנון המכונה האקזוטית הנ"ל?יודע גם יודע..הוא לקח את מכונית המסלול של מקלראן ממרוצי F1 יצר גרסה הכי קרובה שיש כגרסת כביש !במקרה אני גם עובד באחת החברות שנותנת חסות ומימון למקלראן מרצדס
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים מחבר דווקא c5 מכוער אתה רוצה?!?! יש מספיק מכוניות בגבול ההגיון שיפות יותר מזו...
פורסם 2002 במרץ 1623 שנים זה כבר עניין של טעם !ואני יודע שאני לא היחיד שחושב שזה מכונה יפייפיהוסיטרואן זה לא בשביל כולם !קנה סוזוקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.