פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים אתה צריך להמיר את השיר לפורמט xwm בעזרת הכלי www.mediafire.com/?zccl8d89un4e4e0]כאן (צריך קודם להמיר ל wav ואז ל xwm)ואז אתה שם את הקובץ החדש בתיקיה data/music/special כשהשם של הקובץ הוא mus_maintheme.xwm
פורסם 2011 בדצמבר 1813 שנים מחבר לא הבנתי איך אני ממיר עם התוכנה שהבאת?אני לוחץ עליה, עולה חלון ונסגר וזהו.
פורסם 2011 בדצמבר 1913 שנים מחבר תעזור לי בבקשה. יש לי את הקובץ בWAV ולא מצאתי באיטרנט תוכנה להמיר אותו ל XMA
פורסם 2011 בדצמבר 2013 שנים זה תוכנת command line.תפתח חלון Cmd בתיקיה עם השיר והקובץ של התוכנה ותריץ את הפקודה xwmaencodeיופיעו לך הוראות איך לעבוד עם זה
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים תנסה לשים את הקובץ המצורף, אצלי הוא עובד (סתם איזה שיר שהיה לי במחשב)וכדי ליישר קו - שמת את הקובץ בתיקיה C:\Program Files\Steam\steamapps\common\skyrim\Data\music\special ??[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בדצמבר 2213 שנים מחבר טוב מה שהבאת לי עבד.כנראה הקובץ שיצרתי - לא יצרתי אותו נכון.אם יש לך כח לזה תרשום לי בדיוק מה אני אמור לכתוב ב CMD כי כנראהלא הבנתי את ההוראות כמו שצריך.אם לא, לא נורא אני אנסה להתסדר,תודה רבה על כל העזרה!עריכה: הצלחתי!! חח תודה רבה! איזו מוזיקה אדירה למורוויד..לא ידעתי שאת הקובץ שאני רוצה לשנות אני צריך לרשום עם הסיומת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.