עבור לתוכן

זמני המתנה ברמי לוי - ארוכים להחריד

Featured Replies

פורסם

היום שקלתי להעביר את כל 6שת מכשירי מסלקום לרמי לוי - מה לעשות, הם הכי זולים בהרבה.

לפי שעשיתי את הצעד החלטתי לבדוק את השירות:

התקשרתי בשעה 19:50 לשירות הלקוחות שלהם ולקח להם 19:31 דקות לענות!

ואפילו לא מדובר בשעות העומס!

כמו כן, בדלפק שלהם ישבה בחורה מפגרת שלא מבינה כלום בסלולר ואפילו לא ידעה שכשמורידים MMS יש חיוב גם על העברת הנתונים.

אפילו סלקום יותר טובים מזה...

יש פה מישהו שהתנסה עם רמי לוי ויכול לתת ביקורת כלשהי עליהם?

שמעתי גם שפלאפון לא הכי טובים בפריסת האנטנות שלהם ורמי לוי יושב על האנטנות של פלאפון. מישהו עם פלאפון יכול להעיד לטובה או לרעה?

כמו כן, מתי גולן טלקום ושאר החברות החדשות יעלו לאוויר?

תודה מראש,

MODY.

פורסם

למה אתה מצפה מרשת חדשה בשבוע הראשון?... אני לא אתפלא אם המצב יימשך ככה גם עוד חודשיים.

פורסם

ניסיון מניוד מהשבוע האחרון - זמני ההמתנה הם של כשעתיים

מצד שני, המחיר שווה את זה.

מצחיק שהיום סלקום נזכרו להתקשר להציע הצעה מתחרה ברמי לוי.

פורסם

תתקשר לסלקום, תסביר להם שאם אתה לא מקבל מהם הצעה טובה מספיק אתה עוזב כבר שבוע הבא לרמי לוי עם כל 6שת מכשיריך

וסביר שתקבל הצעה מעניינת לא הרבה פחות

פורסם

אפשר לשאול מה סלקום מציעה?

פורסם

לפותח הטרד, אתה טרול.

איך אפשר להשוות חברה בת שבוע לחברה עם ניסיון של מעל 15 שנה...

פורסם
  • מחבר

ודווקא בגלל זה הם אמורים להיות טובים יותר.

סלקום התקשרו אלי היום והציעו הנחה חודשית ממש קטנה ועוד 200 דקות חינם באחד המכשירים (40 שקל לפי תעריפי רמי לוי).

אני מבין שסלקום די זורקים זין כי אף אחד לא מנסה להלחם עלי וגם אין לי בעיה עם זה כי הם נמאסו עלי עם כל המתנה הנעימה וחבילות הגלישה שהם דוחפים לי כל חודש מחדש.

פורסם

אני הייתי עובר לרמי לוי במקומך גם אם סלקום היו מציעים את אותו מחיר מ 2 סיבות:

1. כמה כבר אתה צריך את השירות ברמי בהתחשב בכך שהחבילה כה פשוטה ? רק במידה ואתה רוצה להוסיף או לשנות חבילת אינטרנט, או לשנות אמצעי תשלום. חוץ מזה, אולי בסלקום ההמתנה מעט קצרה יותר, אך עדיין יש בסלקום המתנות ארוכות. אני עם מכשיר חברה בסלקום, ויש המתנות ארוכות גם לשירות העסקי. (שהולכות כנראה להתארך עכשיו לאחר הפיטורים שהם ביצעו)

2. זו כבר סיבה אישית - אני יעדיף לתת את כספי למתחרה חדש, ובכך גם לחזק את התחרות. וגם כדי לצאת בהצהרה לחברות הותיקות: "לאחר שנים של עושק מצדכם, אני מעדיף לתת את כספי למישהו שלא עשק ממני, ולא לכם"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים