עבור לתוכן

הכרזה - NOM.ESET December 2011 with WhiteRa

Featured Replies

פורסם

נעם כבר אמר בדיוק את מה שאני חושב באופן מפורט וברור בפוסט הראשון שלו, אבל בכל זאת אני אדגיש כמה נושאים.

סדרת הטורנירים של NOM היא סדרה מצויינת, שמביאה הרבה פעילות ועניין לקהילה. התוספת לטורניר החודש, של משחק הראווה נגד WhiteRa היא רעיון גדול, והוא הולך לחשוף את הקהילה לקהל עצום. מדובר בצעד מבורך וטוב לקהילה, אבל לא בצעד חסין לביקורת.

עמית - אני יודע שכוונותיך טובות, אבל נסה להבין מה הסיבה להתנגדות שאתה מקבל. נעם כתב לך באופן ענייני מאוד והסביר לך את חלק מהשיקולים שגרמו ל NOM להעדיף להשיקע את הכסף המדובר במשחק הראווה. זכותך המלאה למתוח ביקורת, אך רצוי שזאת תהיה בונה ופרודוקטיבית. האנשים מאחורי הטורניר עבדו קשה מאוד כדי לאפשר את משחק הראווה, וזה לא במקום לבוא ולהגיד להם שהצעד הזה מיותר. בנוסף לכך, בחרת להגיב דווקא להשמצות האישיות כלפיך, במקום להתעסק בנושא עליו מתחת ביקורת. להבא תשאר ממוקד בנושא הדיון, הרי את כולנו הרבה יותר מעניין הטורניר עצמו מאשר עוד וויכוח סתמי.

חשוב לי להבהיר דבר אחד - ההשמצות האישיות כלפי עמית הן פסולות. עמית הביע ביקורת. אם מישהו לא מסכים לה, או חושב שהביקורת לא במקום, שיסביר לעמית בדיוק למה. ממש כמו שנעם עשה. השמצות אישיות כלפי עמית וכלפי הקבוצה שלו הן לא רלוונטיות והן מיותרות.

פורסם

ביחס למה שנועם אמר (עוד מהפוסט הראשון שלו)

אני יכול להסביר גם כן כמה דברים.

1.

לגבי החשיפה.

בוא ניקח דוגמא... Blight ששיחק מול MC בשידור של Total Biscuit אם אני לא טועה, ואומנם שהיה חשיפה. לא רק שהיא הייתה קטנה, היא גם לא הייתה מועילה

אם נשתמש בדוגמא ונפרק אותה לגורמים, נבין שבעצם החשיפה שאנחנו רוצים היא: חשיפה טובה, השחקן יכול לתפקד בתור שחקן טוב ומייצר קבוצה (עד כמה שהיא קטנה) של אנשים שזוכרים אותו. בכל זאת, החשיפה שקיבלנו עקב המשחקים שלו היא חשיפה רעה שבו מציג את השחקן בצורה רעה, ובעצם אומר שהשחקן יודע לשחק +-. או ליתר דיוק לצופים, שחקן שלא יכול לשחק נגד שחקנים ברמות מקצועיות.

כמובן שהוא ייצג חלק מישראל (אחרי הכל הוא מ NOM) אבל הוא בכל זאת כבייכול אחרי Osho, השחקן שחושבים בישראל שהוא טוב. בעצם לא שחקן משהו, ומציג את ישראל בתור מדינה שכוללת שחקנים לא ברמה טובה כל כך.

אני חושב שהחשיפה שכבייכול נניח שיהיה 3-0 (לא ידוע כמובן) תציג את ישראל אך ורק בצורה רעה יותר.

2.

מה הייתם באמת יכולים לעשות את הכסף?

אוקיי, נכון. להשקיע את הכסף הזה בפרס נוסף (הגדלת הפרס) אולי לא כל כך חשוב.

בכל זאת, במקום להכניס את WhiteRa ולהיות במצב שיכול להיווצר שיציג את ישראל בצורה לא כל כך יפה.

היה ניתן להשתמש בכסף הזה לשיעורים פרטיים משחקן מקצועי.

אם כמובן אתם רוצים לקדם את ישראל ושבסופו של דבר יהיה יותר משחקן 1 שהגיע לרמה מקצועית.

זה נתון לוויכוח זאת דעה שלי בכל זאת. (הפעם הגדלתי כדי שתקראו את זה)

3.

mele, עם כל הכבוד. תמיד יש על מה להתלונן.

אין שום סיבה שבעולם להתעצבן על דבר כל כך קטן.

לא רק זה, אלא שאין סיבה מוצדקת (כי בתכלס... אתה יכול ליצור תרוצים כל היום... השאלה היא האם הם תירוצים לגיטיימים ומוצדקים. aka my dog ate my homework....)

4.

aGGy.

שוב פעם, אני לא אומר שסדרת הטורנירים של NOM לא טובה/מועילה או רעה בשום דבר.

השחקנים שלי משחקים לרוב בטורנירים הללו ואני מבקש מהם לעשות את זה.

לגבי העניין עם WhiteRa, נא לקרוא את הראשון.

פורסם

עמית, אני אוהב אותך. חבל שאין עוד כמוך בקהילה.

פורסם

dualscreen איך אתה בכלל יכול להשוות בין זה שנומ שלחו את blight לצרפת לטורניר לבין זה ש-whitera עושה showmatch?

את blight נומ שלחו לחו"ל בשביל להתחרות בטורניר.

ותסביר לי בדיוק איך זה שהוא הפסיד ל-MC מציג את ישראל בצורה רעה? הוא שיחק נגד שחקן שכמות האנשים ששיחקו נגדו יחסית מאוד נמוכה, והוא מהטופ של הטופ העולמי. זה שהוא הפסיד לשחקן לא אומר שהוא לא ייצג אותנו בכבוד, אלא להפך עצם זה שהוא הגיע לרמה ולטורניר בשביל לשחק נגד MC נותן לנו כבוד שאף שחקן ישראלי ב-SC2 לא נתן עד כה (אולי חוץ מאושו).

ה-showmatch של whitera הוא שונה כי המטרה של זה היא לפרסם את הסצנה הישראלית של SC2 לכמה שיותר אנשים בעולם.

התוצאה אינה חשובה כלל עצם זה שפתאום אלפים של אנשים שצופים ב-whitera יהיו מודעים לזה שקיים SC2 בישראל והוא חיי וצומח מקדמת את המטרה.

ובקשר ל-100 דולר, אני לא מבין מה זה לעזאזל עניינך אך נומ משתמשים בכסף שלהם, שלא נדבר על זה שבשביל לקדם את המטרה 100 דולר זה סכום מאוד מאוד נמוך.

ה-100 דולר האלה הם מושקעים בקהילה הישראלית של SC2 ולא בשחקן אינדיבידואל, שזה בעצם מה שחשוב.

הדעות שלך מאוד אגואיסטיות וצרות עין.

אני מאוד מקווה שלפני שתכתוב משהו תקרא טוב טוב את מה שכולם פה כותבים לך, כי כניראה יש סיבה למה כולם מגיבים לך בצורה כזאת עויינת ואני מבטיח לך שזה אתה ולא הם...

פורסם

dualscreen איך אתה בכלל יכול להשוות בין זה שנומ שלחו את blight לצרפת לטורניר לבין זה ש-whitera עושה showmatch?

את blight נומ שלחו לחו"ל בשביל להתחרות בטורניר.

ותסביר לי בדיוק איך זה שהוא הפסיד ל-MC מציג את ישראל בצורה רעה? הוא שיחק נגד שחקן שכמות האנשים ששיחקו נגדו יחסית מאוד נמוכה, והוא מהטופ של הטופ העולמי. זה שהוא הפסיד לשחקן לא אומר שהוא לא ייצג אותנו בכבוד, אלא להפך עצם זה שהוא הגיע לרמה ולטורניר בשביל לשחק נגד MC נותן לנו כבוד שאף שחקן ישראלי ב-SC2 לא נתן עד כה (אולי חוץ מאושו).

ה-showmatch של whitera הוא שונה כי המטרה של זה היא לפרסם את הסצנה הישראלית של SC2 לכמה שיותר אנשים בעולם.

התוצאה אינה חשובה כלל עצם זה שפתאום אלפים של אנשים שצופים ב-whitera יהיו מודעים לזה שקיים SC2 בישראל והוא חיי וצומח מקדמת את המטרה.

ובקשר ל-100 דולר, אני לא מבין מה זה לעזאזל עניינך אך נומ משתמשים בכסף שלהם, שלא נדבר על זה שבשביל לקדם את המטרה 100 דולר זה סכום מאוד מאוד נמוך.

ה-100 דולר האלה הם מושקעים בקהילה הישראלית של SC2 ולא בשחקן אינדיבידואל, שזה בעצם מה שחשוב.

הדעות שלך מאוד אגואיסטיות וצרות עין.

אני מאוד מקווה שלפני שתכתוב משהו תקרא טוב טוב את מה שכולם פה כותבים לך, כי כניראה יש סיבה למה כולם מגיבים לך בצורה כזאת עויינת ואני מבטיח לך שזה אתה ולא הם...

מתן, אני מבקש ממך לקרוא מחדש את מה שכתבתי.

זה לא שאני משווה בין זה לזה בדיוק. אני משווה את עצם החשיפה עצמה שהשחקן קיבל (שבמקרה הזה היא חשיפה לא טובה) לבין חשיפה שתקבל משחקן שיפסיד 3-0 נגד WhiteRa (בהנחה שזה קורה לצורך ההסבר) החשיפה שתקבל משניהם אינה טובה ובעצם מציגה את ישראל בצורה לא משהו...

למען הסרת הספק, כשיש שחקן שמגיע למצב שבו הקבוצה שולחת אותו להתחרות בטורנירים, מניחים שהשחקן הוא בעל יכולות גבוהות.

כאשר השחקן שאינו מוכר כל כך לא מצליח כל כך במצב שלו. סביר להניח שהקהל שראה אותו יחשוב שאם זה חלק יחסית מהטובים בישראל, לישראל אין יכולת "לייצר" שחקנים טובים ברמה גבוהה.

כתוצאה מזה, מה שאתה בעצם עושה. זה הולך לעולם ואומר "הנה! אנחנו כאן! זה אחד מהשחקנים הכי טובים בישראל!". מה בדיוק אתה מצפה שיחשבו? שיש שחקנים טובים באמת בישראל או סתם?

ברגע שאתה תבין בדיוק על מה אני מדבר, אני חושב שתבין על כל העניין.

לגבי הכסף.

נכון, אני לא בעל הכסף.

מצד שני פחות או יותר זכותי להגיב לגבי הוצאה כספית שכזאת... ואני לא רואה בעיה עם זה.

לכל בן אדם יש זכות להגיד את דעתו גם אם היא דעת שאחרים לא מקבלים...

מהרגע שהם יצאו בהכרזה על זה, לקהל מותר (על פי חוק) להגיב לזה בצורה שהם מעוניינים.

אחרי הכל, על כתבה שמספרת על הוצאות של מישהו אחר באיזה מגזין... לא היית אומר שאחרי שמישהו שילם כמה מיליוני דולרים על משהו שלדעתך לא חשוב, "איזה בזבוז של כסף"?

פורסם

מתן, אני מבקש ממך לקרוא מחדש את מה שכתבתי.

זה לא שאני משווה בין זה לזה בדיוק. אני משווה את עצם החשיפה עצמה שהשחקן קיבל (שבמקרה הזה היא חשיפה לא טובה) לבין חשיפה שתקבל משחקן שיפסיד 3-0 נגד WhiteRa (בהנחה שזה קורה לצורך ההסבר) החשיפה שתקבל משניהם אינה טובה ובעצם מציגה את ישראל בצורה לא משהו...

למען הסרת הספק, כשיש שחקן שמגיע למצב שבו הקבוצה שולחת אותו להתחרות בטורנירים, מניחים שהשחקן הוא בעל יכולות גבוהות.

כאשר השחקן שאינו מוכר כל כך לא מצליח כל כך במצב שלו. סביר להניח שהקהל שראה אותו יחשוב שאם זה חלק יחסית מהטובים בישראל, לישראל אין יכולת "לייצר" שחקנים טובים ברמה גבוהה.

כתוצאה מזה, מה שאתה בעצם עושה. זה הולך לעולם ואומר "הנה! אנחנו כאן! זה אחד מהשחקנים הכי טובים בישראל!". מה בדיוק אתה מצפה שיחשבו? שיש שחקנים טובים באמת בישראל או סתם?

ברגע שאתה תבין בדיוק על מה אני מדבר, אני חושב שתבין על כל העניין.

לגבי הכסף.

נכון, אני לא בעל הכסף.

מצד שני פחות או יותר זכותי להגיב לגבי הוצאה כספית שכזאת... ואני לא רואה בעיה עם זה.

לכל בן אדם יש זכות להגיד את דעתו גם אם היא דעת שאחרים לא מקבלים...

מהרגע שהם יצאו בהכרזה על זה, לקהל מותר (על פי חוק) להגיב לזה בצורה שהם מעוניינים.

אחרי הכל, על כתבה שמספרת על הוצאות של מישהו אחר באיזה מגזין... לא היית אומר שאחרי שמישהו שילם כמה מיליוני דולרים על משהו שלדעתך לא חשוב, "איזה בזבוז של כסף"?

DS, אני חושב שאתה לא מבין לפחות למה אני הגבתי בצורה שהגבתי.

הגבתי ככה, בגלל שההשקעה שאני מכניס בארגון הדברים האלה היא משמעותית לי ואני מאוד גאה בה.

ברגע שרואים אותך מגיב בהודעה שרובה, אם לא כולה, שלילית - בלי משפטים כמו "כל הכבוד על היזמה, אבל אולי כדאי לעשות ככה?"

או "כל הכבוד! יש לי רעיונות לדברים שאולי יהיו יותר טובים בעתיד, אני אשמח לעזור!", משמע, בלי פרגון בכלל

לעובדה שאנשים משקיעים במשהו שאתה יכול ליהנות ממנו רק אם תבחר בלי להשקיע מצדך בכלל (משמע, לצפות במשחקים),

די הגיוני שזה יגרור תגובה צינית כמו התגובה שהצגתי.

כדי להעביר ביקורת על אנשים שיוזמים דברים, צריך ליזום דברים בעצמך גם כן, וזה בערך מה שאמרתי בתגובה שלי, רק עם המון עוקצנות בגלל

שלא כיף לבוא ולראות שבנאדם אחד נוטה להסתכל על דברים שאתה עושה באור שלילי ולסתם את הפה, או להגיב באיפוק. (אני לא אומר שתמיד, אבל גם על התוכנית הדבר היחיד שאמרת לי זה ש"הלוגואים מפריעים לך ואי אפשר לראות בכלל", ולא הגבת בשום דרך חיובית על העובדה שבכלל אני עושה משהו שאתה רוצה לצפות בו [אני מניח])

לי אישית אין שום בעיה שתביע דעות, ואם היית מתנסח אחרת בהודעות שלך (כמו שהדגמתי קודם, כולל הבעת הדעה בדרך יותר ידידותית), היית מקבל ממני תגובה לעניין.

פורסם

עם כל הכבוד גבינה.

גם בדברים שאני עושה אני מכניס לא מעט מאמץ.

זכותך להתעצבן... אני לא אומר שלא, גם אני הייתי מתעצבן אם מישהו מותח ביקורת יחסית קשה על דבר שאני עושה.

מצד שני, אני לא הולך להגיב בצורה מגעילה וחסרת כבוד.

בטח שלא ככה:

"אתה צודק ב-1000% אחוז.

כל הטורנירים של qTp הם עם פרסים כאלה גדולים ש-WhiteRa פשוט משתתף בהם בלי שנזמין אותו במיוחד.

וגם ש-10000 איש מחוץ לישראל יודעים מה זה qTp, או שבכלל בישראל יש סצנה.

סורי, שכחנו."

קודם כל, חוסר כבוד מוחלט.

לאחר מכן, בלי קשר שזה חוסר כבוד.

מצטער מאוד שאצלנו אנחנו רק התחלנו ואין לנו כרגע כסף כמו של NOM יש.

ועובדה, שאם המנהל של NOM היה מדבר עם מישהו (אני לא אנקוב בשמו)

הוא כבר אמר שהוא היה אומר שזה בזבוז כסף מוחלט.

אז נכון, יש לכם כסף... זה לא אומר שצריך לנפנף בו לכולם.

אם אתה עושה את זה, אתה צריך להבין שיש אנשים שלא כל כך יהנו מזה.

במקרה הזה זה אני, רק שאני מצאתי סיבה אמיתית למה לחשוב שזהו בזבוז כסף.

לגבי הסטרים.

אין מה לעשות, אני הבעתי את דעתי.

לא נראה לי שאני מחוייב להגיד לך תודה רבה על הסטרים וכל זה, כאשר אי אפשר בכלל לשים לב למשחק בגלל שהיו את התמונות המתחלפות של NOM.

שלא תבין לא נכון. אני מאוד שמח שאתה עם NOM ויש לך קהל מעריצים דיי גדול.

אבל העובדה היא שפשוט לא היה באמת לראות את השידור בגלל שהתמונות שמתחלפות היו כל כך מסיחות את הדעת שבכלל לא היית שם לב למשחק עצמו.

בקיצור, בנוגע לזה... אני ממש אבל ממש לא מחוייב להגיד משהו חיובי על הסטרים שלך. בטח שלא כשיש לך מלא צפיות.

אני מניח שזה כבר אומר את הסיפור עצמו ואם אני אומר את מה שאתה מבקש ממני להגיד, אני נהפך למספר 1 מתוך האלפים שצופים בך ומן הסתם אם הם צופים בך הם נהנים.

פורסם

עם כל הכבוד גבינה.

גם בדברים שאני עושה אני מכניס לא מעט מאמץ.

זכותך להתעצבן... אני לא אומר שלא, גם אני הייתי מתעצבן אם מישהו מותח ביקורת יחסית קשה על דבר שאני עושה.

מצד שני, אני לא הולך להגיב בצורה מגעילה וחסרת כבוד.

בטח שלא ככה:

"אתה צודק ב-1000% אחוז.

כל הטורנירים של qTp הם עם פרסים כאלה גדולים ש-WhiteRa פשוט משתתף בהם בלי שנזמין אותו במיוחד.

וגם ש-10000 איש מחוץ לישראל יודעים מה זה qTp, או שבכלל בישראל יש סצנה.

סורי, שכחנו."

קודם כל, חוסר כבוד מוחלט.

לאחר מכן, בלי קשר שזה חוסר כבוד.

מצטער מאוד שאצלנו אנחנו רק התחלנו ואין לנו כרגע כסף כמו של NOM יש.

ועובדה, שאם המנהל של NOM היה מדבר עם מישהו (אני לא אנקוב בשמו)

הוא כבר אמר שהוא היה אומר שזה בזבוז כסף מוחלט.

אז נכון, יש לכם כסף... זה לא אומר שצריך לנפנף בו לכולם.

אם אתה עושה את זה, אתה צריך להבין שיש אנשים שלא כל כך יהנו מזה.

במקרה הזה זה אני, רק שאני מצאתי סיבה אמיתית למה לחשוב שזהו בזבוז כסף.

אתה דורש כבוד, אבל לא נותן לאנשים כבוד בכלל.

קיבלת ממני פעם תגובה רעה על תוכן שיצרת\משהו שארגנת? קיבלת ממישהו מ-NOM תגובה רעה על איזשהו תוכן שיצרת?

אם כן, תביא דוגמאות. אם לא - הגיע הזמן לחשוב קצת לפני שאתה מאשים דברים.

אין לי שום דבר אישית נגדך, אז צא כבר מהכיוון הזה, הוא לא רלוונטי ולא קשור למציאות.

הדעה שלך חשובה, אבל לא משנה לי מה היא - אני אקבל כל דעה - אלא אם כן היא מוצגת כמו שאתה הצגת אותה -

"מצטער על הפסימיות...

אני לא רואה איך זה יכול לעזור לקהילה בכלל...

השחקנים שמסוגלים לנצח את WhiteRa כנראה כבר שיחקו נגדו בלאדר.

אני חושב שאת ה 100 דולר האלה הייתם יכולים להשקיע יותר בפרסים של הכסף (להגדיל אותם)

או כפרסים ממשיים כמו עכברים וכו'.

מצטער שאני ככה אבל אני פשוט לא רואה את זה כשימושי..."

תן לי מילה אחת חיובית פה. אחת, אחת!

אתה מביע סוג של חרטה על זה שאתה מביע את הדעה שלך, שאת זה אני לא מבין, אבל למה לא לכתוב איזשהו סוג של

הכרת העובדה שאנשים עשו משהו בשביל שזה יקרה?

פורסם
  • מחבר

אני בעד חופש הביטוי וחושב שזה חשוב, אבל יש כאן משתמש שמנצל זאת לרעה, שההתנהגות שלו היא התמצית של כל מה שלא צריך להיות בקהילה כזו ולא יכול להיות שקם אדם אחד שמחליט להתסיס בכל הזדמנות, להיות שלילי לגבי כל דבר שנעשה עבור אחרים, הקהילה וספורט אלקטרוני בישראל - מתוך איזשהו רצון מגונה לעשות רעש ולפגוע. הקהילה הזו לטוב ולרע לא מורכבת רק מילדים, אלא גם ממבוגרים וככזו השפה והדרך צריכות להיות בהתאמה.

להגיד "זו דעתי וככה אני חושב" לא הופך שום טענה ללגיטימית, ובמקרים מסויימים מביא להסתה.

על פי חוקי הפורום, משתמש אשר נחשב פוגעני לפורום\קהילה יורחק, ולכן זו הדרך בה נקטנו לפחות לעכשיו.

אף אחד לא אוהב שבאים אליו הביתה וזורקים לו ביצים על האוטו, אנחנו לא שונים.

מצטער שזה הגיע לזה, ואני מקווה שהמקרה הזה לא ישנה.

אני בוחר גם להגיב ולומר שאם מישהו חושב שמדובר בבזבוז כסף, נפנוף בכסף, ומאמין שאנשים לא יהנו מזה, מוזמן לא לצפות ולא לבקש באופן חוזר וקבוע להשתתף בפעילויות מסוג זה. קטונתי מלהכריח, והכרתי באפשרות להתעלם.

בנקודה זו, אני מבקש להחזיר את הדיון למקומו הטבעי, שאינו מריבה בין צדדים, אלא ההכרזה,

והתוצאות שאנחנו מקווים כקהילה להגיע אליהן בעקבות זאת.

No GG, No Skill.

Sectorix ( נוקב בשמי )

מנהל הפורום.

פורסם

להרגע חבר'ה :screwy:

פורסם

guys, plz dont get mad

no brain ---> no brain damage

או בעברית- אין שכל ----> אין דאגות

יש אנשים שפשוט לא שווים את האנרגיות שלכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים