עבור לתוכן

הכרזה - NOM.ESET December 2011 with WhiteRa

Featured Replies

פורסם

Xs9WX.jpg

שלום לכולם !

במהלך החודש האחרון ניסיתי לחשוב מה יכול לסכם את שנת 2011 בצורה מרשימה ואיך אנחנו יכולים לתת לכם עוד קצת כדי להגדיל את קהילת הסטארקרפט הישראלית והכיף של להשתתף בטורנירים ולהגיע לאירועים שונים.

כמובן שבדרך יש לנו את הטורנירים השבועיים של NOM, הטורנירים הדו-שבועיים של IGA בהנהלת עמיאל והLAN שמארגנים HWZONE עם אבנר, אנשי הBarCraft שעושים חיל, התוכנית של CheapCheese שהופכת למיינסטרים.. ולאט לאט אנחנו תופסים תאוצה. ולכן חשוב שנמשיך במומנטום נכון ? :)

אז בבקשה... בחודש האחרון הייתי בקשר הדוק עם אחד השחקנים ( האהובים עליי ) הבולטים מאז ומעולם בסטארקרפט, ולכן כיף לי היום להכריז על ה ShowMatch שעתיד לקרות --

והנה ההכרזה

המנצח בטורניר החודשי של חודש דצמבר, מעבר לקבלת הפרס על המקום הראשון, יזכה להתחרות בShowMatch של הטוב-מ-5 מול לא אחר מאשר : WHITERA !!!!!, על פרס של 100$ נוספים !

ובסוף כמובן ראיון עם WhiteRa שיקיימו יוסי ונעם. בנשימה זו - אתם מוזמנים לשלוח אלי שאלות שאתם רוצים לשאול אותו, ואנחנו ננסה לשאול כמה שנוכל מבין השאלות שיבחרו.

אני גם רוצה לחלוק אתכם חלק מהתהליך, בתחילת הדרך כשביקשתי מWhiteRa לקיים את המשחקים ביקשתי BO3 כי לא היה לי נעים.. והתגובה שלו הייתה - בוא נעשה BO5 , יותר משחקים יותר שואו ( More Games More Show ) וגרם לי להתאהב בו מחדש. מי שהיה מעורב איתי בתהליך יודע שדיברתי כמו ילדה קטנה אחרי כל שיחה איתו.

בסוף ביקשתי ממנו גם למסור מסר לקהילה הישראלית - לכם :

" I want say hi to you comunity in my city we have many people from Israel :) And I know song "hava nagiva" :) )) "

ובתרגום : " אני רוצה להגיד שלום לכל הקהילה שלכם, יש בעיר שלי הרבה ישראלים ואני אפילו מכיר את השיר הבה-נגילה" .

איך ישודרו המשחקים ?

יוסי שלנו ( CheapCheese ) ישדר יחד עם נעם ( Hectic ) את הShowMatch .

בזכות עזרה מForester, הShowMatch ישודר גם בImbalancedTV ! והמון תודה לו על העזרה (למרות שבגללו עכשיו יש לי איש מוזר ברשימה בסקייפ)

כמובן ש WhiteRa ישדר בעצמו גם בסטרים שלו.

מתי ?

לגבי התאריך - אנחנו עוד עובדים לסגור את התאריך שיתאים גם לWhiteRa וגם לImbalancedTV ואז נכריז על תאריך מדוייק.

קישורים

עברית - הערוץ של יוסי TheCheapCheese בכתובת http://www.twitch.tv/CheapCheese

אנגלית - הערוץ של ImbalancedTV בכתובת http://www.imbalanced.tv

פרוטוסית - הערוץ של WhiteRa בכתובת http://www.twitch.tv/WhiteRa

המטרה היא אחת - ליצור מודעות דרך כמות צופים גדולה שיש פה משהו, שמשהו פה קורה ! שאנחנו ,הקהילה הישראלית והספורט האלקטרוני קורים !

אתם השחקנים עושים את מה שאתם עושים הכי טוב, שזה להתאמן ולהתחרות, וכיף לראות את זה קורה, אני מאחל לכולכם בהצלחה והזדמנות שווה להגיע למעמד הזה. אני מקווה שעשיתי את חלקי לגבי מוטיבציה :)

תודה כמובן לספונסרים שלנו שמאפשרים לדברים הללו לקרות : ESET , COOLERMASTER , LOGITECH וכמובן PEGASUS.

בואו לתמוך בנו ובקרו אותנו ב http://www.facebook.com/nom.eset

בכל מקרה נפרסם גם TeamLiquid ואני אעדכן קישור פה.

שלכם,

SECTORIX.

פורסם

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

more whitera more love

פורסם

מצטער על הפסימיות...

אני לא רואה איך זה יכול לעזור לקהילה בכלל...

השחקנים שמסוגלים לנצח את WhiteRa כנראה כבר שיחקו נגדו בלאדר.

אני חושב שאת ה 100 דולר האלה הייתם יכולים להשקיע יותר בפרסים של הכסף (להגדיל אותם)

או כפרסים ממשיים כמו עכברים וכו'.

מצטער שאני ככה אבל אני פשוט לא רואה את זה כשימושי...

פורסם

מצטער על הפסימיות...

אני חושב שאת ה 100 דולר האלה הייתם יכולים להשקיע יותר בפרסים של הכסף (להגדיל אותם)

אתה צודק ב-1000% אחוז.

כל הטורנירים של qTp הם עם פרסים כאלה גדולים ש-WhiteRa פשוט משתתף בהם בלי שנזמין אותו במיוחד.

וגם ש-10000 איש מחוץ לישראל יודעים מה זה qTp, או שבכלל בישראל יש סצנה.

סורי, שכחנו.

פורסם

אתה צודק ב-1000% אחוז.

כל הטורנירים של qTp הם עם פרסים כאלה גדולים ש-WhiteRa פשוט משתתף בהם בלי שנזמין אותו במיוחד.

וגם ש-10000 איש מחוץ לישראל יודעים מה זה qTp, או שבכלל בישראל יש סצנה.

סורי, שכחנו.

פעם אחרונה שאני הגבתי לבחור הזה ככה - קבלתי הודעה פרטית איומה מהנהלת הזרג ואח"כ... הכל היסטוריה :lol:

פורסם

מצטער על הפסימיות...

NO BRAIN, NO BRAIN DAMAGE

פורסם

מצטער על הפסימיות...

וואי, אתה צודק. אני אדבר עם בארי כדי לשנות את זה. אולי במקום שנביא את whitera, נעשה תחרות, ומי שמנצח מקבל מסיבת כיתה? מה אתה אומר?

עמית, תפסיק לדבר שטויות. זה אחד המהלכים היותר מגניבים שקבוצה עשתה בארץ. ועוד קבוצה שמשקיעה בקהילה (אהמ אהמ qtp). אז, אם לנסח את זה בפשטות, :-X

מיכאל, סה"כ התכוונתי שלא תקלל אותו :):bash:

עריכה:

ואני לא מבין למה אתה, עמית, לא שם את הפוסט הזה בזרגלינג. יכלת לראות שם בדיוק מה התוגבה של הקהילה והאם היא מעדיפה כך או אחרת.

פורסם

בואו נקח צעד אחורה מהאגרסיביות והציניות בבקשה.

DualScreen בחור צעיר ולא בהכרח מבין כל דבר שנעשה, במקום לצחוק עליו אפשר פשוט להסביר.

עמית, אתה צריך להסתכל על התמונה הגדולה ולא על 100 דולר שאולי היו מרגישים יותר טוב בכיס של הזוכה החודשי.

"אני לא רואה איך זה יכול לעזור לקהילה בכלל"

אתה צופה בטורנירים מכל העולם - האם כל הטורנירים מוגבלים לפן התחרותי בלבד? האם ל GSL אין שידורים צדדים מעבר לטורנירים כגון Showmatches ודברים בידוריים אחרים? אין ב IPL סדרה של Showmatches?

משחקים מהסוג הזה יוצרים הייפ, בעיקר הם יוצרים חשיפה. חשיפה זה אחד הדברים שחסרים בקהילה שלנו, יש לנו סדרת טורנירים חודשית עם 600 ש"ח בפרסים אבל רק בין 20-30 צופים. אז אנחנו צריכים יותר חשיפה לישראלים ושם כגון WhiteRa בהחלט יעזור ליצור את זה לדעתי.

"השחקנים שמסוגלים לנצח את WhiteRa כנראה כבר שיחקו נגדו בלאדר"

הפרס של השחקן שיזכה בגמר החודשי הוא לא "הזכות לפגוש את WhiteRa", זה לא איזה מפגש של מעריצות עם הלהקה שלהם בחדר מלון אחרי ההופעה. אנחנו מדברים פה על הזדמנות של שחקן ישראלי להראות את היכולות שלו מול מקצוען. אנחנו כולנו מודעים לזה שיש שחקנים ישראלים שפוגשים מקצוענים בלאדר אבל כולנו גם יודעים שיש הבדל בין משחק לאדר לבין משחק על כסף. מעבר למבחן היכולות, השחקן מקבל חשיפה עצומה. במידה ולא התעמקת בפוסט אז יהיה שידור למשחק באנגלית עם קריון בערוץ של ImbaTV שיש להם אלפי צופים בצורה קבועה. בנוסף נאמר שיש אפשרות ש WhiteRa יעשה סטרים גם, וזה עוד אלפי צופים. גם אם השחקן הישראלי יפסיד, אחרי אותו ערב עוד כמה אלפי אנשים יהיו מודעים לשם שלו.

"אני חושב שאת ה 100 דולר האלה הייתם יכולים להשקיע יותר בפרסים של הכסף (להגדיל אותם)"

אני לא מסכים איתך כאן. גם אם ה100 דולר האלה ילכו לשחקנים זה לא באמת ישנה את הסטטוס של הטורניר. הטורניר לא יהפך לטורניר ששחקנים יחשבו שכדאי להם להפסיק לעבוד או ללמוד ולהתכונן לקראתו ואז הם ירוויחו סכומים שיסדרו אותם. זה ברור שאם יש 500 ש"ח במקום 300 ש"ח למקום ראשון אז השחקן שזוכה ירגיש טיפה יותר טוב, אבל לא צריך להיות שום שינוי בדרך שבה שחקנים מתכוננים לטורניר וכמות הזמן שהם משקיעים במשחק בגלל עוד 100 דולר.

"או כפרסים ממשיים כמו עכברים וכו'."

כאן אני כבר לחלוטין לא מסכים איתך. השחקנים שזוכים בטורנירים בישראל כבר זכו בעכברים, יש להם יותר מאחד ולרובם יש עכבר מצויין שהם רגילים אליו. למעשה יש לרובם ציוד היקפי מקצועי בזכות הקבוצות שלהם ואם יש דבר אחד שאנחנו לא צריכים בישראל זה עוד טורניר עם עכבר בתור פרס.

"מצטער שאני ככה אבל אני פשוט לא רואה את זה כשימושי..."

אין מה להצטער, אתה פשוט צריך להתחיל לפתוח את הראש ולחשוב על התמונה הגדולה. איך משפרים את הסצינה בישראל ואיך אתה יכול למצוא את המקום שלך בה במקום להיות זה שנותן ביקורת שלילית ולא בונה.

צריך גם לזכור שלא כל דבר שנעשה תפקידו להיות הדבר הכי שימושי, אבל הוא כן יכול לעזור לפיתוח הקהילה. אני חושב שה Zergling Game Night שיוסי מריץ הוא הדוגמה המושלמת לכך.

פורסם

קודם כל, כל אלה שמגעילים אלי וכל זה.

פשוט עצוב... מאוד מאוד עצוב...

דבר נוסף שאני רוצה להסביר לכם, שהדעות שאני כותב כאן, הם גם כן דעות של אנשים אחרים שאני מדבר איתם.

אני פשוט לעומתם מסוגל לכתוב את זה בעוד שהם שומרים את הדעה שלהם לעצמם.

שוב פעם, לא צריך להיות חרא של בן אדם למישהו אחר אם הוא מביע דעה.

יש חוק שנותן לך את אפשרות הבעת דעתך, וזה עצוב שאתם מתנהגים בחוסר כבוד מוחלט לבן אדם עם דעה שונה משלכם.

בסופו של דבר, אני נתתי את דעתי.

אני לא מחייב אותכם להקשיב לה, או לעשות משהו כתוצאה מקריאה שלה.

באמת שבושה שאתם מתנהגים ככה...

ומה שמצחיק, זה שבצורה מסתורית (כאן תבוא הקריצה) למעט נעם, כל מי שהגיב פה הוא חלק מ NOM.

באמת שנמאס מההתנהגות שלכם, ואין פלא שיש ל NOM (ולא רק ל SC2) מוניטין של אנשים עצובים ללא חיים שמחוייבים להתנפל על אנשים בגלל דברים קטנים.

פורסם
  • מחבר

עם מי שכתב דברים לא במקום או אגרסיביים, אמרתי בעצמי מה אני חושב.

לך אני מציע לתקן את השפה וההתנהגות שלך או שתמצא את עצמך מחוץ לפורום הזה.

מי שלא מכבד עבודה של אחרים, אין לו מקום כחלק מהקהילה.

פורסם

לא כתבתי שום דבר אגרסיבי חס וחלילה.

הבעתי את דעתי, לא קיללתי ולא כלום.

הציניות והשפה שהשחקנים שלך (שאני לא יודע אם זה בכוונה או לא)

פשוט עגום. למרות שאני בטוח שיש מילה קצת יותר מפוארת בשבילך, הצורה שאתם כותבים את ההודעות שלכם היא ככה:

1. מעליבה

2. פוגענית

3. מראה חוסר כבוד מוחלט לכל בן אדם שאתם כותבים לו את זה ככה

אני לא יודע אם זה השחקנים שלמרבה הפלא כולם בצד שלך ומתנהגים ככה בצורה טבעית.

או שאתה פשוט ילד עם Tantrum על מישהו ואתה מבקש מהם לדבר ככה.

בסופו של דבר, בייחוד אם אתם מתכוונים לעשות דברים בין לאומיים.

מתן כבוד גם לבן אדם שאתה לא אוהב זה ממש 101 של זה.

נתתי את דעתי.

יותר מזה, אין לי מה להגיד

פורסם

DualScreen, מצער אותי לראות שהתעלמת לחלוטין מתוכן התגובה שלי ובחרת להכנס למצב מגננה בגלל שמבקרים אותך כשאתה נותן ביקורת שלילית ולא בונה.

בנוסף, אם יש חבורה של אנשים שעומדים מאחוריך עם דעה זהה לשלך אני אבקש ממך א)להעביר להם את התגובה שלי ולראות האם הזווית הצרה שהם מסתכלים על העולם התרחבה, ו ב) לדרוש מהם להציע הצעות קונקרטיות כיצד אפשר להחיות את הקהילה וליצור עניין, בשילוב עם תוכנית פעולה ובתקווה (מוגזמת משהו) התנדבות לביצוע.

מנסיוני הקט שמתי לב שאנשים שבוחרים לא לפתוח את הפה כשהם רוצים לומר משהו הם האנשים שפוחדים מהתגובה למילים שלהם ויודעים בתוך תוכם שאין הם יכולים להגן על הדיעה שלהם בדיון אמיתי. בסופו של דבר אתה השופר שלהם ואתה נהיה השעיר לעזאזל. אולי כדאי שתמצא קהל יותר מוצלח של אנשים לדבר איתם?

פורסם

DualScreen, מצער אותי לראות שהתעלמת לחלוטין מתוכן התגובה שלי ובחרת להכנס למצב מגננה בגלל שמבקרים אותך כשאתה נותן ביקורת שלילית ולא בונה.

בנוסף, אם יש חבורה של אנשים שעומדים מאחוריך עם דעה זהה לשלך אני אבקש ממך א)להעביר להם את התגובה שלי ולראות האם הזווית הצרה שהם מסתכלים על העולם התרחבה, ו ב) לדרוש מהם להציע הצעות קונקרטיות כיצד אפשר להחיות את הקהילה וליצור עניין, בשילוב עם תוכנית פעולה ובתקווה (מוגזמת משהו) התנדבות לביצוע.

מנסיוני הקט שמתי לב שאנשים שבוחרים לא לפתוח את הפה כשהם רוצים לומר משהו הם האנשים שפוחדים מהתגובה למילים שלהם ויודעים בתוך תוכם שאין הם יכולים להגן על הדיעה שלהם בדיון אמיתי. בסופו של דבר אתה השופר שלהם ואתה נהיה השעיר לעזאזל. אולי כדאי שתמצא קהל יותר מוצלח של אנשים לדבר איתם?

קודם כל, אין ספק שקהילת הזרגלינג היא הקהילה הכי גדולה בארץ.

אלא אם אני רוצה לפנות לאנשים שבקושי משחקים ב SC2, אני יכול ללכת ל vgames או FXP...

ולצערי אנשים לא קוראים את כל מה שאני כותב.

יש משפט אחד שאני כנראה צריך להתחיל להדגיש ולכתוב בגופן ענקי שאומר זאת דעה שלי

ד"א בארי.

דברים שאתה לא אוהב אתה לא צריך לתת אזהרה.

זה הדבר הכי מגוכך שראיתי, שיכור מכוח... פשוט זה המצב וזה עצוב מאוד.

פורסם

אז הדיון הזה לא הולך לשום מקום. אני כותב משהו, אתה מצטט אותי ואז מגיב בלי שום קשר למה שכתבתי?

אני מבין שאתה לא מבין את הדרך שבה פורומים עובדים וחושב שאתה עומד על ארגז הפוך בהיידפארק ופשוט צריך לצעוק את הדעה הסופר חשובה שלך כמה שיותר חזק רק כדי שישמעו אותך.

פורסם

היי דואלסקרין,

אסביר לך בקצרה אבל ממש בקצרה למה אנשים לא מתייחסים אליך ברצינות או משתמשים בציניות כלפי התגובות והדעות שלך.

לפני מספר שבועות הגבת לפוסט שלי בפורום הזרגלינג בנושא האינטרנט בלאן(העובדה שהפורטים בלאן יהיו פתוחים למשחק עצמו בלבד בכדי לאפשר משחק ברמה הגבוהה ביותר עם שאיפה לאיכות משחק כפי שרואים וחשים באירופה לחלופין מהמצב שנוצר בישראל בשנים האחרונות שאנשים הגיעו ללאן ושחקו בצורה ירודה מזו שהם משחקים בבית). תגובתך היתה - "אבל מה על אנשים שרוצים לשמוע שירים ב youtube תוך כדי משחק, אתם לא מתחשבים בהם".

בוא תגיד לי איך אני, או שאר קומץ האנשים בישראל שנותנים למען פיתוח הקהילה הישראלית, אמורים להגיב או לבלוע תגובות כאלה?

איך המנהלים של NOM לצורך העניין אמורים להגיב ל"תרעומות" שאתה מציף פה כאילו הם באמת ענייניות?

אני לא טוען שהכוונות שלך אינן טובות, פשוט צורת המחשבה שלך מוטעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים