פורסם 2011 בדצמבר 1313 שנים בד"כ אני נכנס לשרת אירופאי אקראי עם פינג 75+-... יש שרתים טובים ספציפיים שאתם מכירים, ושאני יכול לשחק איתכם? גם סרברים ישראליים הם אופציה, חוץ מהעובדה ש"עבודת קבוצה" זה לא מושג בלקסיקון של הישראלים, אבל שיהיה.
פורסם 2011 בדצמבר 1313 שנים סרברים אירופאיים, עם פינג באיזור ה 80. לאחרונה התחלתי לשחק יותר בשרתי pistols only, זה תענוג. לישראלים אני משתדל שלא להתקרב.
פורסם 2011 בדצמבר 1313 שנים מחבר לדבר לא ישנה כלום אם אנחנו לא באותו סרבר. שיזרקו את הסרבר של BC2 עוד חודש ויתנו לנו סרבר. או לא צריך לזרוק כלום עם כל הכסף שהפורום הזה עושה .
פורסם 2011 בדצמבר 1413 שנים IL-GaysBF3AssRapersפינג טוב מאוד...אבל כל השחקנים משום מה מאחורי במיוחד שאני מתכופף...:-\
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'NikeWK' (for 0 minutes) ... Sorry, players from Israel are not allowed." [Admin Decision]damn.. ^^לא נראה שהאנושות תעבור את השלב הזה ב-1000 השנים הקרובות.
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים מחבר יש אנשים שצריך לפשוט להם את העור, לזרוק אותם לשדה קוצים ולהצית אותו, לא לפני שתולשים להם את הציפורניים ועוקרים להם את השיניים.
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים Nike איזה שרת זה ? אי אפשר לדווח דבר כזה ל DICE ? הרי הם ידועים בנקיטה של יד קשה כנגד כל העלבה \ גזענות.
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים ^^ לא! זו אנטישמיות לשמה!! היה קשה להפעיל כלי סינון של פינג ולמנוע את ההודעה המטו**** הזאת??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.