עבור לתוכן

מחקר המשווה בין אחוז התקלות של יצרני המחשבים הניידים !

Featured Replies

פורסם

אני מסכים שלא מדובר על מחקר מדעי מעמיק שהתבצע לפי ספרי הסטטיסטיקה. אבל כנראה שיש פה גודל מדגם מספיק בשביל עוצמה סבירה (מבחינה חטופה - לא חישבתי גודל מדגם דרוש וכו'). אז מה הבעיה עם המחקר? (פרט לכך שלא גוף אובייקטיבי ביצע אותו)

פורסם

בווינדווס התגלו יותר פרצות אבטחה מאשר כל מערכת הפעלה אחרת. האם היא אכן הכי פרוצה? כנראה שממש לא.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שלא מדובר על מחקר מדעי מעמיק שהתבצע לפי ספרי הסטטיסטיקה. אבל כנראה שיש פה גודל מדגם מספיק בשביל עוצמה סבירה (מבחינה חטופה - לא חישבתי גודל מדגם דרוש וכו'). אז מה הבעיה עם המחקר? (פרט לכך שלא גוף אובייקטיבי ביצע אותו)

באמת נראה לכם שאם המחקר לא היה מתבצע לפי ספרי/חוקי הסטטיסטיקה HP היו שותקים ולא מגיבים בתביעת ענק + הסרה של המחקר מהאתר של squaretrade ?

פורסם

בווינדווס התגלו יותר פרצות אבטחה מאשר כל מערכת הפעלה אחרת. האם היא אכן הכי פרוצה? כנראה שממש לא.

קודם כל, עד שיתגלה אחרת - כן. :nixweiss:

ומה הקשר?

מדובר על אחוז מחשבים תקולים. לא טוענים שבמחשבי hp יש מגוון תקלות רחב יותר או שיש כמות מוחלטת גדולה של תקולים (אם כי זה יהיה נכון במקרה המסויים הזה, לצורך העניין).

פורסם
  • מחבר

בקיצור רוב האנשים קונים HP כי לדעתם הם מקבלים את התועלת הכי גדולה מול העלות (אחרת היו קונים משהו אחר) אבל הסקר הזה מראה של HP יש את אחוז התקלות הכי גבוה.

אני בטוח שכל מי שקנה HP מופתע מהסקר הזה וכך גם אני.

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין זה שאתה בעלים של מחשב מתוצרת HP לסקר.

גם מישהו שאיננו בעל מחשב נייד בכלל יכול להיות "מופתע" או לא מופתע מהבדיקה הזו. כך או כך, זה לא משנה דבר אם אתה או אני מופתעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים