עבור לתוכן

כל המהירויות ב 35 ש"ח באקספון

Featured Replies

פורסם

אקספון התחילה להציע את כל המהירויות מ 10 עד 100 מגה ב 35 ש"ח, מה אתם אומרים שווה לעבור אליהם? איך הם עם טורנטים? יוטיוב?

פורסם

חחח אם זה המצב עוד חודש נתחיל לקרוא פה דיוני התבכיינות על כמה שגרוע באקספון :bash: . בסכומים האלה אין מצב שהם יוכלו להרשות לעצמם לשדרג את רוחב הפס עד כדי כך (למרות הכניסה של הכבלים החדשים- בבינ"ל וטמרס) שבאמת אנשים יוכלו להנות מהמהירויות האלה וניתוב כמו שצריך. יאללה נהירה המונית :P

פורסם

אל תשכחו את מחיר התשתית!!

פורסם

אל תשכחו את מחיר התשתית!!

זה לא מנע מאנשים להצטרף בזמנו לברק כשיצאו עם המבצע על 5 מגה ב50, זה לא יפריע לאנשים גם עכשיו (או שהם פשוט לא מודעים ולא ישדרגו בתשתית). אני לא יודע מה המצב באקספון עכשיו, ככה שאני לא יודע כיצד ישפיע מבצע שכזה במקרה של הצטרפות גדולה של אנשים. נחכה ונראה או יותר נכון נקרא...

פורסם
  • מחבר

מישהו כבר הצטרף? איך הם לעומת POWER NGN + גיימר בבזק בינלאומי?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

מעקב

פורסם

רגע, זו לא החברה שרצתה לעבור למודל חיוב לפי נפח תעבורה ולא לפי מהירות ?

אם כן, זה הסיפתח למעבר, יתנו לאנשים לנהור אליהם ואז יתחילו החבילות לפי נפח כמו בסלולרי, מה שאומר שחלק גדול מהציבור ישלם יותר מאשר הוא משלם עכשיו (אם עכשיו אנחנו משלמים 30 ש"ח ל- 10 מגה, אז בעתיד נשלם 35 בסיס מהירות לא מוגבלת + כמה שנצרוך בנפח התעבורה). אם החברות חושבות שזה מודל עדיף, כנראה שהציבור בסופו של חודש ישלם יותר.

פורסם

FAST משווה ומורידה

http://www.fast.net.il/?p=3

המחירים נטו לרשותכם ללא משחקים או אותיות קטנות

ללא התחייבות כלשהי, ניתן להתנתק בכל זמן שתבחרו

אינטרנט נטו (מחירים ללא התחייבות)

אינטרנט 2.5 מ"ב 18 ש"ח לחודש *15 ש"ח לשנה 10* ש"ח ל 24 חודש מראש

אינטרנט 5 מ"ב ב 22 ש"ח לחודש *20 ש"ח לשנה 15* ש"ח ל 24 חודש מראש

אינטרנט 12 מ"ב ב 30 ש"ח לחודש. *25 ש"ח לשנה 19.8* ש"ח ל 24 חודש מראש

חדש מ 20 עד 100** מביט ב **33 ש"ח לחודש. כולם מקבלים 100** מביט

פורסם

רגע, זו לא החברה שרצתה לעבור למודל חיוב לפי נפח תעבורה ולא לפי מהירות ?

אם כן, זה הסיפתח למעבר, יתנו לאנשים לנהור אליהם ואז יתחילו החבילות לפי נפח כמו בסלולרי, מה שאומר שחלק גדול מהציבור ישלם יותר מאשר הוא משלם עכשיו (אם עכשיו אנחנו משלמים 30 ש"ח ל- 10 מגה, אז בעתיד נשלם 35 בסיס מהירות לא מוגבלת + כמה שנצרוך בנפח התעבורה). אם החברות חושבות שזה מודל עדיף, כנראה שהציבור בסופו של חודש ישלם יותר.

במידה וזה יהיה מודל התשלום איך אנשים ידעו כמה נפח תעבורה הם צרכו? יש אולי תוכנות למחשב כמו בסמארטפונים?

פורסם
  • מחבר

נו חברה מישהו ניסה אותם ויכול להגיד איך הם לעומת בזק בינלאומי GAMER + POWER NGN?

פורסם

אני כבר שנתיים באקספון בתור לקוח "רגיל" (גלישה באתרים, יוטיוב שיתוף קבצים, סקייפ וכו') על 2.5 מגה ויכול להגיד שאני ממש מרוצה מהשירות שלהם. הכל רץ במהירות מלאה בלי שום איטיות. האבסורד הוא שהם נותנים שירות הרבה יותר טוב מבזב"ל אפילו שהם קונים רוחב פס מהם. לא יכול להגיד לגב פינגים ומשחקי רשת מאחר ואני לא גיימר.

אגב יש גם את טלזר 019 שהיא גם חברה חדשה, וגם TRIPLE C. שווה לבדוק חוות דעת גם לגביהם. מנטוויז'ן ו-012 הזהירו אותי לא להתקרב אליהם. בזב"ל נותנים שירות סביר מינוס.

פורסם

עוד חודש וחצי בערך נגמרת לי ההיתחייבות...

אני חושב שאני אנסה אותם

פורסם

מישהו הצטרף כבר ל- אקספון או FAST במסלול הזה ? האם יש קאצ' בצורת הגבלת נפח ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים