עבור לתוכן

שאלה בקשר קבלת החזר כספי דרך פייפאל

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

הזמנתי מוצר מאיביי וכשהוא הגיע אליי המוצר היה פגום...המוכר הסכים לתת החזר כספי....פה השאלה שלי:

יש אופציה בפייפאל שהמוכר יכול לשלוח לי החזר כספי לכרטיס אשראי שונה מזה ששילמתי איתו בהתחלה על המוצר?

הכרטיס ששלמתי איתו היה כרטיס אנונימי שיצרתי בישרכארט (ISRAWEB למי שמכיר) לפי מה שהבנתי הכרטיס לא יכול לקבל הפקדות

זאת אומרת אפשר רק לשלם איתו וזהו... עד שניגמר הכסף שטענתי בו.

תודה

פורסם

תתקשר לPAYPAL

יש להם תמיכה בעברית.

פורסם

תעדכן אותנו איך המשכת.

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

דיברתי עם פייפאל בקיצר אי אפשר לקבל החזר כספי לכרטיס אשראי שונה מזה שרכשתי איתו בהתחלה את המוצר...מה שאפשר לעשות זה לדבר עם המוכר שבמקום שיעשה REFUND פשוט יעשה SEND MONEY ככה הכסף יגיע ל פייפאל באלנס שמשם אפשר להעביר לחשבון הבנק או כרטיס אשראי....כמובן שלא לשכוח כל הפעולות אלה כרוכות בעמלה..לי אישיתי לא משתלם כי עלות המוצר שרכשתי זולה מאוד 5 דולר וכמובן שהמוכר גם משלם עמלה על העברת כספים והמרה למטבע המתאים...ככה שגם הוא יכול לא להסכים מן הסתם...

מקווה שעזרתי לאחרים

פורסם

מה עם לעשוות REFUND לכרטיס ה ISRAWEB - לא ניתן לביצוע? הוא כמו כרטיס נטען?

שים לב שבמידה והמוכר שולח לך כסף במקום REFUND יתרחשו מספר הפסדים קטנים מבחינתכם.

1. המוכר מפסיד את העמלה שפייפאל גבתה ממנו על קבלת התשלום ממך.

2. אתה תפסיד ערך קטן מהסכום שהוא ישלח (לפייפאל יש עמלה קטנה באחוזים על קבלת כסף, ולא ניתן לשלוח כסף כמתנה).

3. באייבי במידה והוא לא ישלח לך בקשה לאישור על ביטול עיסקה ותאשר לו - המוכר יפסיד גם את הכסף שאייבי גבתה ממנו כעמלת מכירה.

מבחינת המרות מטבע אצלו קרוב לוודאי שזה לא משפיע עליו - המוכרים שומרים מאזנים במטבעות השונים כדי להינמע מעמלות ההמרה.

כול ההפסדים האלה הם הפסדים קטנים מבחינתו ואני לא רואה שהמוכר יעשה בעיות עליהם או יבקש תוספת תשלום.

אני הייתי אומר לו לנסות לעשות בכל זאת REFUND אם זה לא יכול להיכנס לכרטיס אולי זה פשוט נשאר במאזן הפייפאל במקום - צריך לבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים