עבור לתוכן

למי שיש חיבור 30Mbps דרך הוט - עם איזה ראוטר אתם משתמשים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם TPLINK 1043 בחיבור L2TP ב 30 מגה

דרך הוטבוקס מוגדר כמודם בלבד, ומקבל מהירות מלאה

אפילו בקושחה המקורית ולא DDWRT

טוב לדעת, תודה :)

• תגובות 53
  • צפיות 11.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעולה, נראה טוב. מאיפה קנית?

קניתי דרך איביי, נראה כי כרגע לאותו מוכר אין אותו במלאי (יש לו גם חנות אונליין, ספק מורשה של אסוס בהונג-קונג), עלה לי סה"כ כ- 630ש"ח.

אם יש לך תקציב, אולי כדאי לחכות לאחיו הגדול - RT-N66U, הולך להיות ראוטרמטורף לגמרי (1GB DDR2 RAM לראוטר...).

שקלתי בזמנו גם את ה- E4200, אך בעקבות הביקורות המהללות והמחיר המצויין הלכתי על האסוס.

לשם השוואה -

E4200 - CPU480MHz@64MB DDR RAM, RT-N56U CPU500MHz@128MB DDR RAM, RT-N66U CPU600MHz@1GB DDR2 RAM.

פורסם

הגדרת ההוט בוקס בטור מודם מתבצעת דרכם הם קוראים

לזה "ביטול WIFI" זאת הדרך היחידה שיש

פורסם

קניתי דרך איביי, נראה כי כרגע לאותו מוכר אין אותו במלאי (יש לו גם חנות אונליין, ספק מורשה של אסוס בהונג-קונג), עלה לי סה"כ כ- 630ש"ח.

אם יש לך תקציב, אולי כדאי לחכות לאחיו הגדול - RT-N66U, הולך להיות ראוטרמטורף לגמרי (1GB RAM לראוטר...).

שקלתי בזמנו גם את ה- E4200, אך בעקבות הביקורות המהללות והמחיר המצויין הלכתי על האסוס.

256MB RAM לא 1GB.

פורסם

^^ לינק (גם בתגובה הקודמת) -

דקה 1:14

פורסם

אין מודם אחר של HOT שיכול לספק יותר מ30MB? רק HOTBOX?

נשמע מוזר...

פורסם
  • מחבר

אין מודם אחר של HOT שיכול לספק יותר מ30MB? רק HOTBOX?

נשמע מוזר...

בוודאי שיש. Motorola SurfBoard SB6120, לדוגמא.

http://www.motorola.com/Video-Solutions/US-EN/Products-and-Services/Voice-and-Data-Consumer-Premise-Equipment/DOCSIS-Modems-Gateways-and-eMTAs/Cable-Modems/Motorola_SURFboard_SB6120_US-EN

אבל שהוט תביא אותו? הצחקת אותי.

אם היה אפשר לחבר מודם שקונים אותו בנפרד, זה גם היה יכול להיות נחמד, אבל למיטב ידיעתי הוט לא מספקים את האופציה הזו.

פורסם

גם ARRIS יכול לתת מהירות של עד 100 מגה.

הם נותנים אותו כי הוא תומך בDOCSIS 3 לכן הם כבר מעדיפים לתת אותו לתמיכה למהירויות גבוהות יותר.

פורסם

טוב גילוי מצחיק

עם הTPLINK 841 ששכב לי פה רציתי לבדוק אותו מבחינת מהירות על התשתית שלי.

היה עליו מותקן כבר DDWRT, עם L2TP בנתב קיבלתי מהירות של רק 12 מגה, אז שידרגתי לDDWRT החדש ביותר 18K וקיבלתי בL2TP 14 מגה.

שידרגתי לקושחה המקורית של TPLINK והוקוס פוקוס הוא מוריד על 72 מגה בL2TP (יש סיכוי שגם יותר כי כרגע התשתית שלי ממש חולה), לעומת הE4200 שעם הקושחה המקורית מגיע רק ל30 מגה......

קיצר צריך לנזוף לתמיכה שלהם.

פורסם
  • מחבר

בתמיכה של מי אתה רוצה לנזוף? :)

פורסם
  • מחבר

אם יש לך תקציב, אולי כדאי לחכות לאחיו הגדול - RT-N66U, הולך להיות ראוטרמטורף לגמרי (1GB DDR2 RAM לראוטר...).

לשם השוואה -

E4200 - CPU480MHz@64MB DDR RAM, RT-N56U CPU500MHz@128MB DDR RAM, RT-N66U CPU600MHz@1GB DDR2 RAM.

תודה :)

מצאתי סקירה נחמדה של חמשת הראוטרים המוצלחים ביותר כרגע, או לפי טענת המחבר, "אלו שישארו איתנו גם אחרי 2012". גם האסוס שלך שם.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-57342343-1/top-5-wireless-routers-of-2011-that-will-last-beyond-2012/

שווה לראות.

פורסם

^^ לא קראתי את הסקירה, אך ברגע שמדובר בסקירה של CNET מומלץ לוותר ועבור הלאה... הסקירות של http://www.smallnetbuilder.com/ הן מקצועיות ואמינות (למשל).

לגבי ה- RT-N66U, יש הרבה דיווחים סותרים ברשת, כנראה שהזיכרון 1GB הוא אכן טעות, וזה 1Gb (כלומר 128MB), ודיווחים אחרים אומרים 256MB (כולל זה שבא מ- BrainSlayer). ההשערה היא שמסתובבות גרסאות שיצאו לפני שאסוס החליטה על מפרט החומרה הסופי.

עריכה:

קראתי בריפרוף את השורה התחתונה בסקירה, כבר יש טעות, אומנם על האסוס מוצהר שהוא תומך עד 300Mbps, אך מאז עדכון FW האחרון, הוא מתחבר אצלי עם כרטיס Intel 5300 ב- 450Mbps.

הדבר היחיד שמפריע לי באסוס, הוא שבזמן סינכרון לשרת NTP הוא לא מגיב ב- DG ולא בפרוטוקול 8080 כ- 5 דקות (השאר כן עובד), ניסיתי להחליף מספר שרתי NTP, לא עזר. כרגע אני מתעצל לעשות לו איפוס+צריבת FW מחדש.

פורסם

האמת היא שלי לא כל כך אכפת מהאלחוט בראוטר...

מה שאכפת לי זה:

1. שיוכל לחייג L2TP ו PPPOE

2. רשת 1GB

3. שיוכל להחזיק אינטרנט של לפחות 50MB ועדיפות ל100MB

יש חיה כזאת?

פורסם

הרגע דיברתי עם התמיכה באתר של CISCO לגבי ה E4200V2, הנציג ביקש כמה דקות לגשת לבדוק את זה אישית, גם לגבי ה L2TP וגם בכללי, הנתב יתמוך ע"פ התשובה בכל המהירויות כולל ב L2TP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים