עבור לתוכן

Back to Karkand

Featured Replies

פורסם

Bf3 בכלל משחק מהיר יותר.

מה שיותר איטי זה התגובות של השחקן.

• תגובות 90
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Gulf of Oman פשוט נהדרת !

השאר, ככה ככה.. בייחוד Strike at Karkand.

לא מכיר את המפות המקוריות אומנם, אבל לשחקן מתחיל פשוט אין מושג לאיפה ללכת ו90% מהזמן צולפים עליך מאיזה בניין

פורסם

המפות החדשות פשוט מצויינות. קרקנד החדשה טובה לאין שיעור מהמקורית. הבעיה היחידה עם המפות החדשות-ישנות שנורא קשה להתמצא בהן, המפות אולי לא גדלו מבחינת השטח שלהן, אבל יש הרבה יותר מקומות להסתתר בהן וכתוצאה מכך הן מרגישות הרבה יותר גדולות. תשימו לב שכל הטקטיקות מ-BF2 כבר לא רלוונטיות. למשל בשארקי \ קרקנד אף אחד כבר לא מאגף מהצד, כי פשוט אין צורך, יש כל כך הרבה זבל להסתתר מאחוריו וסימטאות לעבור בהן. במבט ראשון הן מאוד כאוטיות, אבל אחרי שלומדים אותן מבינים עד כמה הן טקטיות. המפה שלה ציפיתי הכי הרבה ודווקא איכזבה אותי זה Wake אבל זה כנראה בגלל שה-F35 שבור, אי אפשר להאט, הוא ישר עובר למצב רחיפה.

וקיבינימט איפה מאשהר...

פורסם

אפשר להאט, עושים Tap-ים על ה-S במקום להחזיק את הכפתור כמו במטוסים הקודמים. מה שכן הוא בכל מקרה פחות טוב בתמרונים מול האחרים.

אני אישית בכלל לא אוהב את Karkand, הדגלים מרגישים צפופים מידי. כמעט ואין הרגשה שאני באזור מסוים כי תמיד יורים עליך מ-5 אזורים אחרים. ב-BF2 היה יותר אובך באוויר שעזר להגביל אזורים. אולי הדגלים מרגישים קרובים מידי בגלל זה, או שאולי המפה אינה זהה למקורית.

את Oman ו-Sharqi אני דווקא ממש אוהב.. גם שם זה לא מרגיש גדול כמו ב-BF2 אבל המפות מהנות. Wake חביבה.. קניתי את המשחק ב-Pre order אבל אני לא חושב ש-4 מפות שוות 15$, אבל זה אולי כי אני הייתי רגיל למשחקים שבהם הקהילה היא זו שיוצרת מפות והמפתחת לא סוחטת אותך בהוצאות נוספות (אלא אם כן זו הרחבה גדולה ורשמית ולא DLC פצפון של 4 מפות ו-10 נשקים).

פורסם

רק שאני משתמש בגויסטיק ואצלי זה מצערת (שמתפקדת ככפתור, עוד דבר שבור. עובד אנלוגית רק במסוקים) ולא כפתור.

אתה גם מקבל רכבים ונשקים חדשים. ההרחבה בהחלט שווה 15$. זה עוד כלום לעומת מה שהולך\הלך עם MW2 או Killzone 2 לדוגמא.

וקצת מצחיק שהדבר היחידי ב-Wake שהיה הריס ב-BF2 לא הריס ב-BF3 וההפך.

פורסם

זו דעתך, זכותך.. דעתי שההרחבה לא שווה. זה הכל.

פורסם

מה קרה למטרו של ווריורס הישראלי? היה לו בכורתרת 900 כרטיסים.... עם 48 שחקנים. זה היה אחלה מקום לפרוק עצבים פתאום השרת נעלם!

פורסם

איך זה שההרחבה עלתה לכם 15$ זה עולה 15 אירו

פורסם

לא עלתה לנו :cool2:

פורסם

מישה בהתחשב בכמה שאתה אונס בלי סוף אני לא מבין על מה אתה מתבכיין כל הזמן...

פורסם

שווה לקנותאת החבילת הרחבה הזאת או שזה סתם מיותר ? כולה 4 מפות :|

פורסם

שווה בעיקר עבור המפות Sharqi Peninsula ו- Wake Island

פורסם

איפה הכי זול לקנות את החבילת הרחבה הזאת ?<

באתר רשום 15$ ואוריגין 15 יורו :s05: ואני שמעתי שיש ב 7.5$ בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים