עבור לתוכן

Back to Karkand

Featured Replies

פורסם

זה הפך לסימולטור טיסה ונהיגה עם הפגנת יכולות של ילדים

תחת איבוד המטרה המרכזית. זה שוטר לעזאזל. שוטר משחקים עם נשק רגיל. מילא מסוק פה, מסוק שם, כנל לגבי טנקים.

זה פשוט בילתי נסבל. יש תחושה באוויר שכל המתלהבים האלה הם שחקני קוד. זה האופי שלהם. אפגנתיות וניצול דרכים קלות להגיע ללי בורדר

אני לגמרי מסכים.... לא רציתי לכתוב שזה נראה כמו שחקני COD כי אז היו תולים אותי פה והיה מתנהל וויכוח שלם על COD VS BF :lol:

• תגובות 90
  • צפיות 13k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי יש לי יש לי יש לי

Back to Bardakand

פורסם

זה הפך לסימולטור טיסה ונהיגה עם הפגנת יכולות של ילדים

תחת איבוד המטרה המרכזית. זה שוטר לעזאזל. שוטר משחקים עם נשק רגיל. מילא מסוק פה, מסוק שם, כנל לגבי טנקים.

זה פשוט בילתי נסבל. יש תחושה באוויר שכל המתלהבים האלה הם שחקני קוד. זה האופי שלהם. אפגנתיות וניצול דרכים קלות להגיע ללי בורדר

יש פתרון מאוד פשוט ומצאתי אותו עוד ב BF 2 כאשר נמאס לי מאנשים שלא יצאו כל משחק ממסוקים ולא יכולת לעשות כלום נגדם כי אין בקבוצה שלך טייסים נורמליים או ישבו רק בטנקים ונגמ"שים. במקרה כזה שמים פילטר בדפדפן ל INFANTRY ONLY ופלא כל הנובים עם הרכבים שלהם נעלמים :)

שיחקתי קרוב לשנה STRIKE AT KARKAND INFANTRY ONLY בזמנו ועכשיו אני מתכוון כנראה לעשות אותו דסר שוב.

פורסם

הבעיה שעם BF3, מפות עירוניות ו Inf. Only תקבל COD טהור עם מנוע הרס.

פורסם

:-\

כולכם צודקים וזאת בעיה!

הרי אי אפשר לבחרו ב100 פתרונות, אני אנסה את המפות ללא כלי רכב, אין לי בעיה עם זה כשזה בא במינון הנכון, גם אני למדתי להטיס ואני יכול לשחק ככה, אבל אם באמת הייתי רוצה סימולטור טיסה הייתי הולך לשחק H.A.W.X או משהו כזה...

נו, ננסה..

פורסם

לא מסכים איתך. יש עדיין היבט של משחק קבוצתי ולשחק CONQUEST INF.ONLY זה בשום פנים ואופן לא מזכיר COD.

BATTLEFIELD זה לא רק רכבים וכלי טיס. קודם כל זאת אווירה, מפות וTEAM PLAY.

שנאתי רכבים גם ב BF 2. מסוקים שם היו פשוט חזקים מדי. גם עכשיו הם נתנו להם FLAIRES ו STINGER ו IGLA הפכו פשוט לבדיחות.

גם כל הUNLOCKS לרכבים זה אידיוטי. בן אדם שיקנה משחק אחרי חודש ויתחיל בלי כלום פשוט יושמד. לא יודע על מה הם חשבו בכלל ב DICE אבל זה דבילי.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל לי הDLC הרס את המשחק לגמרי

פורסם

כולם פה משווים COD ל BF אבל תכלס COD עדיין בגן תת חובה BF3 נמצא אולי באוניברסיטה רכבים או לא BF3 ובכלל כל סדרת ה BF בהמשך יצחקו על COD ועל כל "שחקני הפרו" של COD.

וכל הקטע עם הטייסים שכחתם שיש גם מדליות על הדרך שצריך להשיג ?

פורסם

לא אכפת לי ממדליות, אני יכול לשחק בכייף אפילו אם לא אקבל חצי מהם ;)

פורסם

לא קשור לשחקני קוד, אל תזלזל בהם, אני מזמין אותך לפארטי מול S6 :smile1:

אתה תראה שתקבל בראש כמו שצריך..

זה שונה, אין מה להשוות, מה שבטוח זה שאין ספק שהשנה COD פשוט לא בתמונה מבחינתי ,

פורסם

אגב, רק אצלי השתנו צבעי השמות של השחקנים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

תבטל את מצב עיוורון הצבעים בהגדרות התצוגה במשחק.

פורסם

לא קשור לשחקני קוד, אל תזלזל בהם, אני מזמין אותך לפארטי מול S6 :smile1:

אתה תראה שתקבל בראש כמו שצריך..

זה שונה, אין מה להשוות, מה שבטוח זה שאין ספק שהשנה COD פשוט לא בתמונה מבחינתי ,

אבל הפארטי בשטח שלנו, נכון? ;) משחקים BF 3 ;D

פורסם

טוב לגבי טיס אני עדיין מאוכזב שעשו את זזה בשיטה החדשה. כלומר נגמר תחמושת זה מתחדש ולא צריך ללכת ל"נתב"ג לתדלק" אותו דבר לגבי תיקון כל הרכבים אוטומטית. וואלה היה סבבה שהמסוק היה חזק מאוד והתותח של המטוס הנשק הכי חזק במשחק אבל היה מה לעשות כי אם פספס אז צריך לטוס חזרה...

לגבי הDLC ממש לא אהבתי את מה שקורה במפת B2K זאת הייתה מפה קלאסית לשוטר נטו. עכשיו זה הפך להיות כמו מטרו למתחילים כלומר צריך לפוצץ את כל הקירות שמה ואם לא אז יפוצצו עלייך.

WAKE ISLAND- נהייתה פשוט ענקית.

דווקא GOO- יש הרגשה ששיפרו אותה ואני ממש נהנה ממנה. מה עוד טוב אין שם AA ניידים ככה שזה נותן הזדמנות טובה של קרבות אוויר נטו. וגם יש נובים שפשוט מעיטים את ה F35 לרחיפה קלה אלייך בזמן שאתה במסוק על מנת להוריד אותך... אחח תענוג!

פורסם

אני כשחקן COD מאד ותיק אגיד לכם בוודאות שTDM בBF3 מהיר יותר מTDM בCOD, לפחות בXBOX... ::)

ושוב המפות מעולות, הDLC היה שווה כל דולר. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים