פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים Strike at Karkand באמת לא משהו פחות טובה לבנה כאילו זה פשוט חול ולא בניינים... בוהק מידי לעינייםלגבי בלאגן עוד לא שיחקתי איתה במצב של יותר מ16 שחקנים.
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים אתה עוד פחות רוצה לנסות אותה במצב Conquest, עם 64 חבר'ה... אורגיית debris.
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים הוא כנראה לא שיחק הרבה זמן והוא מתגעגע...גם אני התגעגתי למשחק אחרי 6 שבועות שלא שיחקתי..
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים כן!!!! (עסוק בענייני מעבר דירה, שיפוצים ועבודה)החיים שלי בבאטלפילד נתקעו ברמה 24. בלי לעבור על כל הט'ראד - שווה לקנות את ההרחבה?
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/15/get-physical-warfare-pack-today.aspx
פורסם 2011 בדצמבר 1513 שנים מהיום ניתן לקרוא לחבילת ההרחבה Back to Brarakandלא הבנתי מה עשו שם, אני עושה ריספון מת עשר פעמים בכל נקודה שאני נוחת יש אויב, מפות מפגרות, נכון שהן יפות, אבל את מי זה מעניין כשהן הזויות, אתה לא יודע לאן אתה רץ, בקיצור, מיותר....
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים לא יודע למה אני מעדיף את המפות הרגילות של BF3 דיי מאכזב כל הסיפור של KARKAND מה שהיה ב BF2 בחיים לא יחזור.
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים KAKALAND.... יש פשוט מידי יותר בלאגן.... אני מאוד אוהב את זה שיש רכבים ומטוסים אבל זה יוצר מצב שאנשים פשוט מחכים לספון של מטוס או מסוק במקום לשחק את המשחק... אנשים משחקים CQ עם מטרות של DEATHMATCH במקום לנסות לנצח את המשחק בצורה קבוצתית... לא צריך לחזור על כל הבעיות שיש במשחק שהועלו בדיון הראשי (ז"ל) אבל או שרבים על מטוסים ומסוקים או שיש TUBERים בכל פינה...
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים זה הפך לסימולטור טיסה ונהיגה עם הפגנת יכולות של ילדים תחת איבוד המטרה המרכזית. זה שוטר לעזאזל. שוטר משחקים עם נשק רגיל. מילא מסוק פה, מסוק שם, כנל לגבי טנקים. זה פשוט בילתי נסבל. יש תחושה באוויר שכל המתלהבים האלה הם שחקני קוד. זה האופי שלהם. אפגנתיות וניצול דרכים קלות להגיע ללי בורדר
פורסם 2011 בדצמבר 1613 שנים http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1462026-subtle-2143-advertising-b2k-wake-island.htmlBattlefield 2143.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.