פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים http://help.ea.com/article/back-to-karkand-release-schedule13th December Xbox 360: starting at 09:00 GMT PC digital: starting at 08:00 GMT 15th December PC code in a box 10 בבוקר אני מניח..
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים ב"ה, אם יורשה לי להוסיף. ב"ה! ................. נעזוב שכל אחד (גם אני ) רוצה לגעת בזה כמה שיותר מהר. אבל לדעתי זה בכל זאת מהר מידי להוציא .. (לא מזמן יצא במשחק ) אלא אם כן הם מתכננים עוד להפתיע בחבילות (מפות ) בהמשך ...
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים DICE דיברה על זה לא פעם אחד שיש להם תכניות רבות בקשר לDLC ל BF 3, כי המנוע החדש מאפשר יותר בקלות ליצור מפות חדשות, מאשר זה היה עם BC 2.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים DICE דיברה על זה לא פעם אחד שיש להם תכניות רבות בקשר לDLC ל BF 3, כי המנוע החדש מאפשר יותר בקלות ליצור מפות חדשות, מאשר זה היה עם BC 2.האמת שראיתי להפף. וזה אחד הסיבות שאין מודים.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים אכן. על אחת כמה וכמה שהמפות שהגיעו מבונדלות עם BF3 לא שוות את ההגדרה "קלאסיקה". אין אף מפה שהייתי רוצה לראות ב BF4.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים האמת שראיתי להפף. וזה אחד הסיבות שאין מודים. אין מודים, כי לא יתנו לך כלים לייצר מפות בחינם, כאשר אפשר לגבות תשלום עבורם (וימצאו בשביל זה אלף ואחד סיבות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.