עבור לתוכן

האם יש הפצות אחרות עם WUBI או מערכות דומות?

Featured Replies

פורסם

WUBI נהדר לשימוש קל, במחשב הראשי שלי אני משתמש בוינדוס שבע, ויש לי XUBUNTU ב WUBI וזה נוח כWUBI כי אני לא משתמש הרבה..

ומכיוון שCanonical האחראית על אובונטו החליטה להיות אנטי ישראלית, אני מחפש תחליף לאובונטו שמשתמש ב WUBI..

אם אין אתקין ARCH LINUX על מחיצה קטנה.. שזה קצת מסובך להגדיר את GRUB לוינדוס הקיים..

אז יש משהו אחר חוץ מאובונטו עם WUBI?

עריכה: האם אפשרי שאתקין ARCH בתוך הדיסק הוירטואלי של הWUBI?

פורסם

ומכיוון שCanonical האחראית על אובונטו החליטה להיות אנטי ישראלית

??? ??? ???

אתה יכול להשתמש במינט, אבל המפתח של מינט ביקש שישראלים לא ישתמשו בהפצה שלו (אחר כך הוא תיקן ל"ישראלים שמסכימים עם עמדותיה של ממשלת ישראל")

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מעוניין בתת-הפצה שלא חידשה כלום.. אף פעם לא אהבתי את ההפצה הזאת, אין בה חוכמה..

פורסם

אובונטו אנטי ישראלית - בקטע שכפר סבא היא עיר פלסטינית ? דיווחתם באג (כך לפחות נכתב בנושא ההוא), יש תשובה מהמפתחים לפניי שמאשימים את ההפצה ?

אם אתה רוצה ארצ' אחלה אין בעיה, אבל כנראה שהיא לא ההפצה בשבילך אם אתה מחפש WUBI. תתקין אותה בדרך הנורמלית מתוך הדיסק / USB של ההתקנה. גם באובונטו אני מאוד לא ממליץ להתקין מ WUBI - יש הרבה מאוד משתמשים שיש להם מערכת הפעלה אחת לפחות דפוקה בגלל WUBI

פורסם
  • מחבר

WUBI לא כזה מסובך האמת, אם הוא הורס לך את הMBR אתה יכול פשוט להתקין GRUB שמתאים לדוס כמו שאני מבין..

אם אתה שואל על אובונטו, ראיתי ב Xubuntu שאין באיזורי זמן את ישראל ויש את Hebron / "Palestine" ..

לא בדקתי באובונטו האחרים, אבל נמאס לי מאובונטו, הכל פשוט מידי ואפילו מרדים.. אני לא מעוניין לשאול את המפתחים, אני אפנה מעכשיו משתמשים חדשים לFedora. לדעתי לא רעה.

פורסם

בדרך כלל אזור זמן הוא לפי עיר ולא לפי מדינה. תחפש Jerusalem או Tel aviv

ה WUBI מסובך הרבה יותר ממערכת לינוקס מותקנת בצורה הרגילה, ויש לו פוטנציאל ענקי לתקלות בהשוואה להתקנה רגילה. אם כבר הוא נדפק (ונקווה שלא דפק לך את הוינדוס), עדיף שתתקין אובונטו מחדש למחיצה משלה אם GRUB רגיל של לינוקס ולא GRUB לדוס

פורסם

אתה יכול לעבוד עם דביאן, ואז גם תהנה מבעודה עם חבילות DEB ומביצועים יותר טובים

אובונטו, ומינט, מבוססות על דביאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים