פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים תגידו מה בן אדם צריך יותר מזה עכשיו תפסיקו להיכנס לי לפרטי ולבקש כי הכנתי לכם ;D http://www.cafepress.com/kookivanlooki.602351005
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים שילוב צבעים לא טוב, חוסר פרופורציה, פונט ג'נרי ותמונה ג'נרית של עכבר שיושב ליד שולחן.בשביל שחולצה תמכור כדאי להכניס בדיחה כלשהי (מספיק אפילו בדיחה פרטית שרק יושבי האתר יבינו)בתור התחלה במקום הלב המזוויע הייתי עושה סימן כזה: 3>ובמקום לרשום את הכתובת תשמש בלוגו של האתר
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים מחבר העכבר לא יושב ליד השולחן ! ה"עכבר" מתקן התקן usb (כאילו חומרה. תלחצו על הגדלה שמה ותראו )
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים עיצוב גרוע.הצבעים.השימוש במרחב.הטקסט שחותך את התמונה.מזכיר חולצת מיקי מאוס גרועה, ללא האפקט החמוד והמתוק.מי בדיוק ירצה ללבוש את החולצה הזאת ?ולמה ?
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים אולי זה רק אני אבל לא עשו את זה עם איזה Wordart פשוט ותמונה מהאוסף תמונות של אופיס..?נניח ויש משתמשים שרוצים חולצה כזאת משום מה יש הרבה מה לשפר:פונטעיצובתמונת עכברמחיר לחולצהלא להשתמש בWord לעיצוב
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים אם כבר אז למה עכבר ? למה לא מעגלים מודפסים ורכיבים אלקטרונים, וזרמי חשמל. רוצים לקחת את זה קדימה ? מכירים את החולצות בסגנון הזה ? עכשיו שלבו את הקונספטים לחליפה ביונית. פסודו-ראליסטית, הומוריסטית, אבסטרקטית. הכל הולך. לא זוכר שראיתי כזה דבר אי פעם. אם תעשו עבודה מושקעת זה ימכר בכל העולם. גם אם יהיה על זה כתוב HWZONE.CO.IL. אפשר לפתוח חברה ולצאת בסדרה של בגדים מעוצבים תחת המותג BIONIC. בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.