עבור לתוכן

אינטרנט בכפייה

Featured Replies

פורסם

לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012.

בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה).

התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל.

הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012.

אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט.

לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלושה חודשים חינם.

ניסיתי שוב להתנתק מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL, ואז גם שמתי לב שבמכתב של נתק, מצויין שעל ספקית האינרנט חל איסור ליצור איתי קשר עם קשרי הלקוחות שלהם. מה שמסביר למה הם התקשרו אל הוריי ואיימו על קנסות גבוהים. כי כנראה אסור היה עליהם להתקשר אליי ישירות.

שלחתי תלונה לאמון הציבור, והם שלחו מכתב לבזק בין לאומי וביקשו תגובה. זה היה לפני 4 ימים, ובנתיים אני עדיין מחובר בבזק בין לאומי והם עדיין לא הגיבו לפניה של אמון הציבור.

מה עליי לעשות? האם כדאי לתבוע? אני לא יודע מה לעשות...

פורסם

מה שאתה מתאר מאוד מוזר. אתה בטוח שבכלל עברת ל-012 מלכתחילה? זה שהקימו לך יוזר שם זה טוב ונחמד, אבל אם אתה בחיבור ללא חייגן (כמו שאני מניח שאתה), 012 צריכים לבצע ועידה להוט ולהעביר אותך מפול של בזק בינלאומי לפול של 012. אחרת אתה עדיין גולש על בזק בינלאומי. והם לא יכולים לעשות את זה אם לא התנתק מבזק בינלאומי ונשלחו קבצי ניתוק להוט (זה כנראה מה שהנציג שדיברת איתו הסביר לך).

אם אתה בחיבור עם חייגן אז אין סיכוי שהחיבור שלך עבר "מעצמו" לבזק בינלאומי פתאום. אין להם אפשרות לשנות לך את הפרטים בחייגן מרחוק.

פורסם
  • מחבר

כן, אני בחיבור ללא חייגן. והייתי מחובר ל012, אבל מתישהוא זה חזר לבזק בין לאומי. ורק אחריי זה כשהתקשרתי ל012, הם אמרו לי שבזק בין לאומי צריכים לשלוח לי את הקבצי ניתוק.

עכשיו בזק בין לאומי לא מנתקים אותי למרות ששלחתי פקס באמצעות NETEK.CO.IL

פורסם

על אילו "קנסות גבוהים" יכול להיות מדובר? לפי החוק הנוכחי הקנס הוא 8% כפול החשבון החודשי כפול מספר החודשים שנותרו. כלומר עלות של חודש אחד על כל שנה.

בזק בינ"ל מחייבים על שוטף+30 או אולי אפילו שוטף+60 (לא זוכר), כלומר מה שאתה רואה עכשיו הוא החיוב לא על החודש האחרון, אלא על זה שלפניו, ואולי אפילו יותר קודם. תבדוק את זה.

כשעובדים ללא חייגן, זה בהחלט יכול לבלבל את התשתית של HOT. הם צריכים לנתב אותך במערכת לקבל IP של אחד מהספקים (חיבור ללא חייגן) או IP פנימי (ואז אתה מתחבר עם חייגן למי שאתה רוצה). כל עוד הם לא ביטלו אצלם את ההגדרה שמקשרת אותך ל014, אתה למעשה גולש על IP של 014 ועל הניתוב שלהם.

פורסם

היי Sargon,

אשמח לבדוק מדוע לא נותקת מהשירות שלנו.

אנא שלח פרטים במייל שבחתימה שלי (שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן תוכל לשוחח איתנו).

QttP,

יתכן והלקוח ביקש לבצע את הניתוק לפני 8.11.11.

לוטם

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לשוחח איתכם. אני רוצה שתנתקו אותי, אתם מחוייבים לנתק אותי מבלי שאני צריך ליצור קשר עם קשרי הלקוחות שלכם.

אני שולח לך את השם שלי והמספר מנוי, ואני רוצה שתנתקו אותי מבלי שתבלבלו לי את המוח עם קשרי הלקוחות שלכם. זה הסיכויי היחידי שלכם לצאת מזה בצורה מכובדת.

פורסם

צא מהסרט זה לא יקרה. הם צריכים הרבה יותר פרטים כדי לנתק אותך, מאיפה הם יודעים שאתה באמת מי שאתה אומר שאתה...

פורסם

גם לי היה סיוט להתנתק מהם.

גבו ממני מחיר יקר.

סיכמו איתי מחיר זול ושוב גבו ממני מחיר יקר.

סדרה של פקסים עם פרטים מלאים כולל פרטי תשלום, ומספר שיחות טלפון ועדיין לקח שבועות לנתק אותי.

המשיכו לגבות.

המשיכו לשקר. (שיקרו לגבי המחיר, שיקרו שאני כביכול בהתחייבות)

למשוך זמן.

להעביר אותי מתרגיל לתרגיל. (אוקי ננתק אותך תוך 24 שעות, ואחרי שבוע מתקשרת אלי אחת חדשה כאילו לא קרה כלום עם שקר חדש)

לגנוב ממני תוך כדי עברה על החוק.

הם לא יודעים גבולות.

פורסם
  • מחבר

גם לי היה סיוט להתנתק מהם.

גבו ממני מחיר יקר.

סיכמו איתי מחיר זול ושוב גבו ממני מחיר יקר.

סדרה של פקסים עם פרטים מלאים כולל פרטי תשלום, ומספר שיחות טלפון ועדיין לקח שבועות לנתק אותי.

המשיכו לגבות.

המשיכו לשקר. (שיקרו לגבי המחיר, שיקרו שאני כביכול בהתחייבות)

למשוך זמן.

להעביר אותי מתרגיל לתרגיל. (אוקי ננתק אותך תוך 24 שעות, ואחרי שבוע מתקשרת אלי אחת חדשה כאילו לא קרה כלום עם שקר חדש)

לגנוב ממני תוך כדי עברה על החוק.

הם לא יודעים גבולות.

זה היה לפני שיצאו החוקים החדשים להגנת הצרכן?

אוליי אני אשקול לתבוע אותם.

פורסם

זה היה לפני כמה חודשים.

ומעולם לא הייתי אצלם בהתחייבות.

אצלי זה עניין עקרוני.

לא רק שעשו לי את המוות כדי לקבל מחיר נורמלי ללא התחייבות, בסוף גבו ממני יותר ממה שסיכמנו, כשגיליתי את זה הבטיחו לי מחיר אפילו יותר טוב, ובסוף גבו ממני יותר, ואחרי זה גם שיקרו לי שאני בהתחייבות כשרציתי להתנתק.

רק תביעות הם מבינים.

ועל כל אחד שתובע יש 300 שלא.

מה גם שהשופטים נותנים להם עונשים כאלו קטנים שזה לא מזיז להם בתמונה הכללית.

לכל היותר תקבל את מה שהיה מגיע לך מלכתחילה, והם גם כך מעסיקים עוכרי דין על משכורת חודשית.

פורסם
  • מחבר

אין קול ואין מענה. הממזרים, עברייני הרשת, בזב"ל עדיין לא ניתקו אותי.

פורסם

גם תשתית הכבלים היא לא להיט יש הרבה ניתוקים ובעיות תבקש תקופת התנסות לפני שאתה עובר .

פורסם

אין קול ואין מענה. הממזרים, עברייני הרשת, בזב"ל עדיין לא ניתקו אותי.

לא ברור איך אתה מצליח להסתבך איתם. ניתקתי שני מנויים בחודשים האחרונים, ובשניהם הספיקו שתי שיחות עם נציגי קשרי הלקוחות, שבסיומן נותקתי מיד.

פורסם
  • מחבר

אני כבר עכשיו בתשתית של כבלים, פשוט הספקית אינטרנט שלי בזב"ל(בזק בין לאומי) מספקים לי אינטרנט ברמה של ביוב. כאשר האינטרנט של 012 באותה תשתית בדיוק היה הרבה יותר מהיר וטוב.

עריכה: אני אתקשר אליהם מחר, למרות שהם היו צריכים לנתק אותי מבלי שאתקשר אליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים