עבור לתוכן

גלישה איטית, קפיצות לאג (סטארקראפט 2)

Featured Replies

פורסם

שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש !

לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip).

אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה.

דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל.

חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם.

מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?

פורסם

היי TopGhost84

כאשר אתה מחובר עם חייגן, אתה מחובר ישירות לשרתים שלנו,

ויש לנו אפשרות לבדוק את הנושא לעומק.

אשמח לדאוג לחזרת נציג בנושא, אנא שלח במייל שבחתימה לי את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה ליד המחשב

לוטם

פורסם
  • מחבר

כן לוטם.. אבל תקני אותי אם אני טועה - אני תמיד אהיה מחובר דרך השרתים של התשתית (הוט) ואם אני אעבור לחיבור עם חייגן אז אני אצטרך לעבור גם דרך השרתים שלכם, כלומר הבקשות שלי (תעבורה) יעשו דרך שנייה דרככם. אז מה בעצם עשיתי פה אם עברתי לחיבור עם חייגן ?

פורסם

כאשר אתה מחובר בחייגן,

אתה עובר דרך השרתים שלנו, שמתוחזקים על ידנו ויש לנו אפשרות לבצע בדיקות מעמיקות.

כאשר אתה מחובר ללא חייגן, אתה עובר בשרתים של הוט, עליהם אין לנו שליטה ואין לנו אפשרות לבצע בדיקות.

לוטם

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה שאת מפספסת (תקני אותי אם אני טועה) זה שגם אם אני אעבור דרך השרתים שלכם אני עדיין אעבור דרך השרתים של הוט.. עם חייגן או בלי חייגן.

אז אם יש לי בעיה עכשיו כאשר אני מחובר ללא חייגן ו"מדבר" רק עם השרתים של הוט אז איך זה יעזור כאשר אני אבצע חיבור עם חייגן ? מה שאני מנסה להגיד זה שכרגע יש לי בעיה בלי קשר אליכם.. ניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות למחשב ושום דבר לא השתנה ומה כבר לא ניסיתי.

פורסם

חיבור ישיר של המחשב למודם, אינו משנה אם אתה מחובר ללא חייגן, או ללא חייגן.

אגב,

שים לב שבבית "המקורי" שלך אתה מחובר ל10 מגה, כלומר חיבור של בזק.

בבזק אתה מחובר תמיד עם חייגן.

אני ממליצה לנסות לעבור לחיבור עם חייגן, ולראות אם אתה רואה הבדלים.

לוטם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים