פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים לדעתי זה פשוט נראה כאילו המשחק עובד על dx9 ,משהו ציורי מידי, הגרפיקה של assassin's creed 3 הרבה הרבה יותר יפה ומדהימה.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר אין assassins creed 3אני מתכוון לקודם.יצא 4 סדרות ל Assassins.Creed נכון? {אולי פיספסתי אחד?}אז השלישי מבניהם אני חושב שזה Assassins.Creed.Brotherhood
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים אני מתכוון לקודם. יצא 4 סדרות ל Assassins.Creed נכון? {אולי פיספסתי אחד?} אז השלישי מבניהם אני חושב שזה Assassins.Creed.Brotherhood יש את המשחק הראשון יש איזה משחק אקסקלוסיבי לPSP עם אלטאיר (אם זכרוני לא מטעה אותי) יש את המשחק השני ויש סוג של הרחבות\המשיכים למשחק השני שלא קשורים לעלילה הראשית אלה ממשיכים את סיפורו של אציו מהמשחק השני והם BROTHERHOOD וREVELATIONS
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים הגרפיקה של המשחק בסדר גמור יש לה מין THEME משלה. מה שכן דזמונד נראה כאילו עקצה אותו דבורה בפרצוף.היום סיימתי את המשחק (ועל שום כך אני מגיב כאן במקום לפתוח דיון חדש) איזה גרנד פינאלה וסרטון סיום יוצא מגדר הרגיל. אחרי שראיתי את EMBERS לדעתי המשחק הבא יהיה בסין.
פורסם 2012 בפברואר 113 שנים הגרפיקה של AC מאוד מיושנת לדעתי. יש המון גליצ'ים ולא יודע איך להסביר את זה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.