עבור לתוכן

קיבלתי את המסך DELL U2311H אני לא מבין מה ההתלהבות? יש גוון צהוב!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אחרי כמה שעות מול המסך קצת ביקורת עליו...

היה לי לפני 226BW של סאמסונג

אני רואה גוון יותר צהוב מסך מאשר לבן... אני לא מבין למה עשיתי REST לתמונה וזה עדיין נשאר...

חוץ מזה לא רואה הבדלים בין המסכים...

פורסם

לא לכל המסכים יש אותו כיול של לבן מהקופסה. לרוב גם יש יותר ממצב תצוגה אחד וטמפרטורת הלבן (שמקנה לו גוון כזה או אחר) יכולה להשתנות משמעותית בין המצבים השונים.

שחק עם מצבי התצוגה השונים או תנסה להגדיר ידנית את הרמות של כל צבע בסיס (אדום, ירוק, כחול) בנפרד (במצב custom) עד שתקבל את הגוון הרצוי לך.

פורסם
  • מחבר

לא לכל המסכים יש אותו כיול של לבן מהקופסה. לרוב גם יש יותר ממצב תצוגה אחד וטמפרטורת הלבן (שמקנה לו גוון כזה או אחר) יכולה להשתנות משמעותית בין המצבים השונים.

שחק עם מצבי התצוגה השונים או תנסה להגדיר ידנית את הרמות של כל צבע בסיס (אדום, ירוק, כחול) בנפרד (במצב custom) עד שתקבל את הגוון הרצוי לך.

תודה רבה !

שיניתי לCUSTOM ושיחקתי עם הR G B ועכשיו הרבה יותר טוב ! תודה רבה ! :xyxthumbs:

פורסם

הייתי שם את זה בסטיקי ;)

או להכין טרד שמכסה את זה. מישהו מרים את הכפפה?

פורסם

לא ממש יש מה להרים :nixweiss:

יש כפפות הרבה יותר רציניות.

:xyxthumbs:

פורסם

אני מדבר באופן כללי, לא למסך הספציפי הזה.

אין טרד "FAQ" שמכסה דברים כאלה...

פורסם

וזו לדעתי בידיוק הבעיה !

הרי מה תכתוב ב - FAQ מעבר לזה ?

מבלי חלילה לפגוע באף אחד, זה די ברור מאליו.

פורסם

החיים מלמדים ששום דבר לא ברור מאליו.

ב-FAQ אתה יכול לכתוב על דגמי מסכים מומלצים, סוגי פאנלים, תאורות, רזולוציות. יש מה לכתוב (אני לא מבין מספיק במסכים).

פורסם

אוקיי ניצחת, אבל הכותרת שם מטעה כי זה לא רק ביקורות..

פורסם

:lol:

עוד קרקפת לחגורה !

בצחוק כמובן, ובקצת יותר רצינות -

באמת מתבקש לשנות את הכותרת.

פורסם

קיבלתי את המלצתכם ועדכנתי את הכותרת. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים