עבור לתוכן

מאבטח מתקנים בקריה

Featured Replies

פורסם

אל תשכח שאתה יכול יום יום לקלל את היום בו בחרת להיות מאבטח מתקנים.

תוכל בקלות למצוא תפקידים מעניינים מאוד בהם תוכל להביא את עצמך למיצוי, ללמוד המון ולקחת איתך משהו לאזרחות.

תוכל לשרת עם אנשים טובים, אפילו להינות. כאחד שעשה כל כך הרבה שמירות, הדבר היחיד ששנאתי יותר זה טפ"ש כחייל צעיר במסייעת :s07:

• תגובות 40
  • צפיות 20.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תן לי תפקיד בצה"ל שהוא יותר קלמזה, עם יציאות שוות לו או יותר טובות.

2-5 (חמש בבית...) סמבץ הובלה במקומות מסוימים. בלי תורנויות כמובן

פורסם

שוטף מכוניות בקריה

פורסם

2-5 (חמש בבית...) סמבץ הובלה במקומות מסוימים. בלי תורנויות כמובן

5-9

עדיין עדיף..

פורסם
  • מחבר

הייתי אצל הקציון מיון הוא הציע לי טבח , טכני של חיל האוויר , ונהג משאית .

נפלא :facepalm: אמרתי לו ש.ג בקריה 5-9 ולא שום דבר מהאפציות האחרות ואני תשים אותי לאחד מאלו שאמרתה לי אני אהיה לא אלך ואהיה נפקד .

וזהו אחרי הטירונות נראה מה הוא שם אותי .

פורסם

כל הדיון הזה על תפקיד שבכלל לא הציעו לך? מה חשבת שמחלקים תפקידים כאלה סתם?

פורסם

:lol:

הוא חשב שהוא יבקש 5-9 בקרייה ויגידו לו "אין בעיה".

תשמע טכני בחיל אוויר זה בית ספר ענק שמכשיר לעשרות תפקידים. אתה יכול להגיע לתפקיד איכותי (אבנט כחול) או תפקיד קשה מאוד ושוחק כגון טכנאי מטוסים. רוב הסיכויים שתמצא את עצמך בתפקיד טכנאי מטוסים. נהג משאית זה לא תפקיד קל (תלוי איפה נופלים), אבל אתה מקבל רישיונות שעולים באזרחות עשרות אלפי שקלים. צבא לא מחלק ארוחות חינם. נהגי משאיות טוחנים מילואים. טבח עושה 7-7 וזה יכול להיות תפקיד לא רע בכלל תלוי בבסיס. בכל אופן ישלחו אותך לטכני. חכה ותראה.

פורסם

:kopfpatsch:

בחיי אני מקווה שתיפול על תפקיד חרא.

הייתי בטוח אתה אחרי כמה חודשים של ריבים ואם לא זה אתה משתמט.

יש לך כל כך הרבה זמן עד שתגיע לאיפה שתרצה

א) לא מתפנים, לבקום יש מעט כח ואפס סובלנות הוא רק רוצה שתתפנה, אם התפנית זאת אומרת שאפשר לשבור אותך

ב)למה בכלל פתחת את הדיון הזה?

פורסם
  • מחבר

:lol:

הוא חשב שהוא יבקש 5-9 בקרייה ויגידו לו "אין בעיה".

תשמע טכני בחיל אוויר זה בית ספר ענק שמכשיר לעשרות תפקידים. אתה יכול להגיע לתפקיד איכותי (אבנט כחול) או תפקיד קשה מאוד ושוחק כגון טכנאי מטוסים. רוב הסיכויים שתמצא את עצמך בתפקיד טכנאי מטוסים. נהג משאית זה לא תפקיד קל (תלוי איפה נופלים), אבל אתה מקבל רישיונות שעולים באזרחות עשרות אלפי שקלים. צבא לא מחלק ארוחות חינם. נהגי משאיות טוחנים מילואים. טבח עושה 7-7 וזה יכול להיות תפקיד לא רע בכלל תלוי בבסיס. בכל אופן ישלחו אותך לטכני. חכה ותראה.

חח איך אתה יודע שאתה אקבל טכני ? אמרתי לו שאני מעדיף להיות בכלא שנתיים מאשר להיות טכני / נהג משאית וכול השאר.

Symbore

אני ליפני טירונות בכלל , יהיה לי עוד קציון מיון אחרי טירונות .

אתם תראו שתוך שבוע שבועים אחרי הטירונות אני משיג את זה .

פתחתי תנושא כדאי שאני אדע בטוח אם אני רוצה ללכת לכיוון הזה או לנסות תפקיד אחר .

פורסם

אמרתי לו שאני מעדיף להיות בכלא שנתיים מאשר להיות טכני / נהג משאית וכול השאר.

אה... אז תגיד! זה משנה הכל...

אם זה מה שאמרת, אז לפי מה שאני יודע אתה אמור לקבל בקרוב טלפון מהפקידה של הרמט"ל, שתתאם לך פגישה אישית איתו שבה אתם תדברו ותחליטו ביחד על התפקיד הטוב ביותר בשבילך.

פורסם

חח איך אתה יודע שאתה אקבל טכני ? אמרתי לו שאני מעדיף להיות בכלא שנתיים מאשר להיות טכני / נהג משאית וכול השאר.

Symbore

אני ליפני טירונות בכלל , יהיה לי עוד קציון מיון אחרי טירונות .

אתם תראו שתוך שבוע שבועים אחרי הטירונות אני משיג את זה .

פתחתי תנושא כדאי שאני אדע בטוח אם אני רוצה ללכת לכיוון הזה או לנסות תפקיד אחר .

טכני בחיל האוויר זה המקביל של בה"ד 20 בירוקים. בסיום כל טירונות מאות נשלחים לטכני כי יש הרבה תפקידים שצריך למלא ובגלל שאף אחד לא רוצה ללכת לטכני תמיד שולחים אקסטרה מתוך הנחה שאחוז מסוים יצליח לצאת. בקיצור אם הציעו לך נהג, טבח וטכני ולא בחרת אף אחד אתה הולך לטכני. enjoy.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים