עבור לתוכן

בעיה בסמלים של קבצים וקיצורי דרך.

Featured Replies

פורסם

התקנתי ווינדוס חדש הזה 64 win 7 enterprise. יש לי בעיה לראות סמלים של קבצים וקיצורי דרך. ז"א קבצי ה- EXE לא מוצגים עם הסמל של הקובץ אלא סמל של קובץ חסר סיומת (אבל זה פועל כרגיל). כך גם שאני עושה קיצור דרך לקבצים אלו לשולחן העבודה או שורת המשימות. קשה ככה לגשת לתוכנות שלכולן אותה תמונה כי בשורת המשימות אין שמות לקיצורי דרך. מה אני עושה כדי לראות סמלים אמיתיים של כל תוכנה ספציפית? ועוד דבר אחד..אני מוריד מלא קבצי RAR בחלקים, מישום מה אני לא מצליח להגדיר את החלקים כקבצים שנפתחים בתוכנה WINRAR וגם שהם יוצגו עם תמונה של קבצי RAR. אם לא הבנתם את הבעייה אני יעלה תמונות או משהו..

פורסם

תעלה תמונה

נסה למחוק קובץ של איקונים ב"נקוי הדיסק"

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מחקתי את מה שאמרתה. זה לא עוזר. העלתי תמונה.

תראה בתמונה למה התכוונתי. גם הקבצים EXE בתיקיות של התוכנות עצמם לא מופיעים בסמלים שלהם אבל הם עובדים כרגיל.

פורסם

גם לי היתה בעיה כזאת.... תבדוק אם ב safe mode היא קיימת או נעלמת באורח פלא.

פורסם

גם לי הדבר קורה מדי פעם. אייקונים של תיקיות או משחקים שמשתנים בדיוק כמו בתמונה שהעלת.

מצאת פיתרון כלשהו?

פורסם
  • מחבר

נמצא פתרון... :hat:

אממ..ההסבר נראה לי הולך להיות מייגע...נסו להבין מהר כי אין לי כוח למרוח :sleep: :

1)הולכים לתיקיה של התוכנה או כל דבר שזה לא היה ומאתרים את הקובץ EXE.

2)יוצרים קיצור דרך לקובץ EXE באותה התיקיה. קובץ קיצור הדרך יהיה גם הוא ללא הסמל עדין.

3)קליק ימני על הקיצור דרך ואז על מאפיינים-->שינוי סמל.

4)**אופציה אחת: תופיע רשימת סמלים ונבחר באחד מתאים נאשר ויהיה סמל. חשוב בכל מקרה לשנות סמל נוכחי לאשר ורק אז שוב לחזור ולבחור בסמל רצוי.

**אופצייה שנייה: יהיה רק סמל אחד כך שאין למה לשנות. אז נעתיק את כתובת הסמל הנוכחי שמופיעה למעלה, ואז נשוטט במחשב ונבחר סמל כל שהוא ונאשר. אחרי זה שוב נחזור לשינוי הסמל ונדביק את כתובת הסמל המקורי שכעת יופיע.

5)יש לנו קיצור דרך ל- EXE ולקיצור דרך יש סמל (ל-EXE לא אמור להיות). נגרור את קיצור הדרך לשורת המשימות או שלוחן העבודה וניצור גם שם קיצור דרך..יהיה עם סמל.

6)כעת נוכל למחוק את קיצור הגרך שייצרנו בתקייה..ונישאר עם קיצור דרך בשולחן העבודה או בשורת המשימות עם סמל! ל- EXE עדין לא יהיה סמל אבל זה לא מעניין.

מקווה שהבנתם :cool2: בהצלחה.

פורסם

הייתה לי פעם בעיה כזאת שכל הקיצורים איבדו את התמונה של קובץ המקור

חבר נתן לי קובץ רג'יסטרי שסידר את הבעיה תוך שניה.

מצורף להודעה.

*שימוש על אחריותכם....

פורסם
  • מחבר

רק פרמטתי את המחשב שלשום...חבל לי להרוס אותו עם איזה קובץ כזה שאני לא יודע מה הוא (אולי ווירוס :nixweiss: ).

בכל מקרה מי שמנסה את הקובץ, שיעדכן אם עובד לו..

פורסם

זה לא פיתרון ! זה עקיפה.

איזה EXE יש לך עם איקונים לא טובים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים