עבור לתוכן

חובבי Unreal Tournament התאחדו, יש בשורה מעניינת

Featured Replies

פורסם

למי שעוד לא יצא להכיר, Nexuiz פותח במקור בתור משחק חינמי למשתמשי לינוקס. הוא כלל לא מעט אלמנטים וצורת משחק אשר מזכירה רבות את unreal tournament 2004 האגדי. אקשן מהיר חסר מעצורים בזירות מתקדמות ובנשקים עתידניים

עכשיו, Nexuiz עושה צעד (גדול) קדימה ובאמצעות מנוע ה-CryEngine 3 החדש משיקה משחק חדש בעל אופן הדומה מאוד ל-UT2004. כרגע עוד אין הרבה פרטים אך הם יתחילו לדלוף בקרוב.

הטריילר

פורסם

זה לא Nexuiz :pissed:

Nexuiz היה מבוסס על QUAKE, מישהו קנה את הזיכיון של ה IP ואנס את המשחק :P לפי זה שהמשחק הולך להגיע גם לקונסולות וגם ל STEAM כניראה שהוא גם יהיה בתשלום ולא בחינם כמו Nexuiz :pissed:

אם זה בתשלום אני לא רואה למה לשחק בזה ולא ב Xonotic (מובסס על Nexuiz המקורי) או TRIBES החדש (ה BETA נחמדה+).

פורסם
  • מחבר

אבל זה כולה טריילר, עוד לא יצא לך להתנסות בשום דבר :nixweiss:

פורסם

אם זה בתשלום אני לא רואה למה לשחק בזה ולא ב Xonotic (מובסס על Nexuiz המקורי) או TRIBES החדש (ה BETA נחמדה+).

איזה שטויות, ואם זה יהיה משחק הרבה יותר טוב ומהנה?

פורסם

רעיון נחמד אבל נראה יותר מדי מצויר לטעמי, לא היורש ל - UT3 מבחינה גראפית שאפשר היה לצפות ממשחק מבוסס CE3 (למרות שמובן שזה משחק חינמי ופחות מושקע).

TRIBES:ASCEND נראה מבטיח יותר וגם BLACKLIGHT:RETRIBUTION (למרות שהוא יותר בסגנון COD).

פורסם

סליחה אם אין לי אמון במשחק שכניראה יהיה בתשלום (כמה משחקים חינמיים ראיתם בקונסולות בשנים האחרונות?), משתמש במנוע מעט כבד שאין לו שום יתרון על ה UE3, במיוחד לא ברמת שימוש שראינו בסרטון הזה ומגיע ממפתחת שככה ניראה האתר שלה:

http://www.illfonic.com

המשחקים שלהם מופיעים תחת upcoming shit (נו באמת...) והמשחק השני שהם עובדים עליו הוא Ghetto Golf ( :facepalm: ).

ב TRIBES שיחקתי עכשיו, ניראה לא פחות טוב וגם מאוד מהנה למרות המגבלות המציקות של ה BETA (ובעיות איזון שהם חייבים לסדר). כמו שאמרו יש גם את BLACKLIGHT:RETRIBUTION שבחינם וניראה מאוד מבטיח וניראה כאילו המפתחת למדה הרבה מאז המשחק הקודם.

לא רואה סיבה ללכת לבדוק משחק שמתמש בשם של משחק אחר שהיה טוב ומנסה לשנות אותו, מראש התחלה לא טובה במיוחד לפרוייקט :P

רוצים עוד סיבה למה המשחק הזה יהיה חרא, כנסו לדף המשחק באתר של המפתחת, נראה כאילו כרגע הם הולכים להגביל את מספר השחקנים בשרת ל 8 שחקנים...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יצא לי להעביר מספר שעות עם הבטא של Retribution, ויש לו הרבה פוטנציאל. יהיה מעניין לראות איך הוא יתפתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים