פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים הצלחתי להצטרף לניסוי לפני יומיים בערב דרך האתר של בזק בין לאומי אני יושב על תשתית 12MB של הוט (שעובדת באופן סביר)אבל מאז יש תופעה מוזרה, ניתוקים כל כמה שעות (ממש קצרים... ככה שלא נראה לי שזה HOT)ובנוסף (וזה הקטע הכי מוזר) אני לא מצליח לגשת לאתר של zigzag2000.co.ilקצת הזוי אני יודע, אבל לא הצלחתי למצוא אף סיבה אחרת, השרת פשוט לא מחזיר לי תשובה... (כמובן שדרך פרוקסי לדוגמא הכל עובד חלק ככה שהאתר בסדר גמור)מעניין אותי אם עוד מישהו נתקל בבעיות דומות ?
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים חלק מהשתתפות בניסוי, זה דיווח על תקלות כדי שיוכלו לתקן אותם.אבל אתה צריך לדווח לנזק ביןלאומי ...
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים היי Tranquility,אשמח לדאוג לחזרת נציג לבדיקת נושא הניתוקים.בנוסף,לגבי האתר, הצלחתי להכנס אליו עכשיו. האם ניסית ניקוי קוקיס או שימוש בדפדפן אחר?לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2011 בדצמבר 1113 שנים גם אצלי אותו הדבר וניסיתי עם שני דפדפנים (כרום, אקספלורר) את האתר של זיגזג.
פורסם 2011 בדצמבר 1213 שנים חברים,תודה על הפידבק. בודקת את הנושאלוטםעריכה:לאחר בדיקה אצלנו מול האתר, כרגע הגלישה תקינה.במידה ואתם עדיין חווים קשיים בכניסה לאתר, אנא עדכנו אותי כאן באתר או במייל שבחתימה שלילוטם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.