עבור לתוכן

קבלת פקסים במדפסת hp 6500

Featured Replies

פורסם

ששולחים לי פקסים לבית אני צריך לאשר במדפסת בשביל לקבל אותם

האם יש דרך שלמשל המדפסת תשמור את הפקס בזכרון ובכך אני אהיה פטור מלהיות ליד המדפסת ששולחים לי פקס?

המדפסת והקו טלפון על אותו קו

פורסם

בעייה כואבת במכשיר המשולב הנ"ל. הכפתור שמאפשר קבלת פקסים מתכבה אחרי כמה דקות... אבא שלי שם עליו סלוטייפ כדי להחזיק את הכפתור :smile1:

פורסם

הדרך היחידה היא לתת לה לענות אוטומטית אחרי X צלצולים (המקסימום הוא 6 אם אני לא טועה)

אבל אז לא משנה לה היא זה צלצול רגיל או פקס. היא פשוט עונה אחרי 6 צלצולים. אם תרצה לקבל שיחה תצטרך לענות לפניה.

פורסם

לבזק, וחברות הסלולר וכו' יש שירות למחשב תמורת כמה שקלים לקבלת ושליחת פקסים דרך המחשב.

אולי זה יתאים יותר.

פורסם

אם התקנת את כל חבילת התוכנות (המנופחת והמגושמת) צריכה להיות לך אפשרות לקבל פקס כ-PDF למחשב. גם אז לדעתי צריך להגדיר את המדפסת לענות באופן אוטומטי לאחר מספר צלצולים, אבל זה יחסית נוח כי אפשר לראות במה מדובר לפני שמדפיסים.

אפשר כמובן גם סתם להגדיר מענה אוטומטי, אבל זה בעיקר שימושי ונוח כאשר הקו משמש לא מעט לקבלת פקסים וכאשר יש שיחה אז נוהגים לענות לה יחסית מהר.

התא הקולי בקו של בזק מכיל תיבת פקס. ברגע שנשלח פקס ואין מענה, הפקס "נשלח" אל התא הקולי ואתה יכול לשלוף אותו משם אחר כך בדיוק כפי שאתה מושך הודעה קולית. זה פתרון די אלגנטי לקבלת פקסים מזדמנת (כמובן שאם מדובר על קבלת פקסים בקביעות זה קצת פחות נוח ואז המענה האוטומטי הוא הפתרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים