פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אז כן , אני אחד כזה. שאני משחק במפות הקטנות , אני מרגיש בבית ויוצא אפילו עם תוצאות סבירות. אבל שיוצאים למפות הגדולות שכוללות רכבים , מסוקים וכו' , אני לא מוצא את עצמי. אשמח לקבל לינקים למדריכים + טיפים כללים איך להסתדר. חשבתי לנכון שיהיה טוב לרכז עמוד כזה עם כל הטיפים... בתודה מראש.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים הדרך הכי טובה זה להרגיש את המפה ברגלייםקח מקל קח תרמיל ותתחיל לפסטן על איזה הרit's a different mind set
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים ^^ +1וגם חשוב לדעתי זה לבחור את הנשק הנכון למפה שאתה משחק בהלא כל נשק או הכוונת על הנשק מתאימים לכל מפה.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אני למשל התחלתי לשחק קצת סנייפר, אפילו אז אני עושה RUSH במפות ענקיות, מרביץ כרטיסים, "מרגיש את האדמה" כמו שאמרו פה קודם ;D ברצינות, או לרוץ, או ג'יפ שיעזור לך לקחת בהתחלה את רוב הדגלים.
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים אני יכול להמליץ על הערוץ של MONGOL - http://www.youtube.com/user/MongolFPS יש לו קול טיפה מעצבן אבל הוא נותן הסברים לא רעים סרטון שכל נוב צריך לראות -
פורסם 2011 בדצמבר 813 שנים מחבר דיברתם על נשקים מתאימים למפות ספציפיות.אשמח לקבל המלצות ו/או המלצות כלליות.
פורסם 2011 בדצמבר 913 שנים המעבר מקוד לבטלפילד הוא קשה.לא נכנס כרגע להבדל הגדול בגיימפלי שבקוד הוא הרבה יותר נוח וקליל פה צריך פשוט לתרגל לחייל שהוא מעט מגושם...הבעיה הבסיסית היא שאתה פתאום חשוף מכל הכיוונים ולכן רצוי להיות בסביבה של קבוצה- סקוואד.הענין הקבוצתי (למרות שלצערי המון שחקנים פשוט רצים לבד ומנסים להרוג) הוא האלף בית של הסידרה.הנשקים כאן עובדים אחרת ואפילו הסנייפר לא יעבוד כמו שאתה רגיל והוא גם דורש אימון.כדאי לנסות את כל הקלאסים כי יכול מאוד להיות שתעדיף קלאס שלא חשבת שמתאים לך.הקלאסים לטעמי מאוד מאוזנים במשחק.יהרגו אותך המון בהתחלה וזה טבעי אבל תרגיש כבר לבד איך אתה מתאקלם בסביבה חדשה לגמרי.ואגב, רמבו כבר לא גר כאן יותר.
פורסם 2011 בדצמבר 1013 שנים מחבר סיימון אני מרגיש בדיוק אותו הדבר.חשוף לגמרי.אני מניח שיש אין כנראה טיפים אמיתיים , צריך פשוט לצבור ניסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.