עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - עד 3,000 ש"ח לעבודה משרדית

Featured Replies

פורסם

שלום,

בדקתי לאחרונה אופציות לקניית מחשב לעבודה משרדית (התוכנות הכי כבדות שירוצו הן בסדר גודל של פוטושופ, וגם זה לא באופן תכוף במיוחד).

• - אני לא מעוניין להוציא יותר מ 3,000 ש"ח, לא מעוניין בציוד היקפי, ולא ב OC.
  • - חשוב מאוד שהמחשב לא ירעיש (9 בסולם מ1 עד 10).
  • - אין צורך במערכת הפעלה/אופיס.
  • - חשוב לי שיהיו סלוטים של SATA III ושל SATA II, יציאת DVI, יציאת HDMI, מארז שקט ויעיל (שמאפשר הוספת מאווררים) עם לפחות 2 יציאות USB בפרונט (ועוד לפחות 4 מאחורה).
  • - דבר נוסף, אני מעוניין במחשב שיהיה בעל חיים ארוכים, ושלא ימות לי תוך שנתיים-שלוש.
  • - לא פוסל שדרוג עתידי.
  • - אני לא מעוניין בהמלצות על חנויות כרגע, אלא רק חוות דעת על המפרט ותיקונים (אם יש צורך).

להלן המפרט:

[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוורר/גוף קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס זיכרון[/td][/tr][/table][table][tr][td]DDR3 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח[/td][/tr][/table][table][tr][td]Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]צורב DVD[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]Antec Sonata Proto Quiet Mid Tower Case (No PSU)[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ספק כוח[/td][/tr][/table][table][tr][td]SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail)[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]

תודה מראש למי שיתעניין ויעזור,

רן.[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

מצטער על הדאבל, אבל כבר יש 50 צפיות בהודעה ואפילו לא תגובה אחת? :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים