עבור לתוכן

** בזק בינלאומי סיימה את פריסת כבל התקשורת האופטי מישראל לאירופה

Featured Replies

פורסם

מה הם עשו בעצם?

הורידו את כל המגבלות?

• תגובות 635
  • צפיות 136.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש TRAFFIC SHAPING פחות אגרסיבי. יש יותר רוחב פס לכל אלה שבפול החדש של POWER NGN. כך אני הבנתי את זה. אבל בפועל אנחנו לא גולשים על כבל החדש אלה עדיין על MED 1.

פורסם

חברים, אז זה אומר שיש עתיד לפינגים בכבל החדש??? :D הלוואי.

אפרופו, הכבל החדש בנוי מ4 סיבים בעובי שערה כל אחד, 2 סיבים לשליחת נתונים ו2 סיבים ולקבלת נתונים, כל העובי של הכבל הן שכבות הגנה, ודרך זה תעבור תעבורה של 7.2 טרה, חמוד אה?

פורסם

חברה אני מתחיל לקבל מקסימום 1MB בטורנטים ויש לי 30MB עם GAMER ו POWER NGN גם אצלכם זה ככה?

פורסם

נרשמתי היום, אני רואה שהאי פי התחלף ל31 בהתחלה אבל אני עדיין לא מרגיש בשום שינויים בגלישה בהורדה upload או צפיה ביוטיוב וכדומה.

פורסם

נרשמתי היום, אני רואה שהאי פי התחלף ל31 בהתחלה אבל אני עדיין לא מרגיש בשום שינויים בגלישה בהורדה upload או צפיה ביוטיוב וכדומה.

תביא סרטונים שנתקעים אצלך ביוטיוב נראה אם גם נתקע אצלי.

פורסם

מקרטע גם על 480p

פורסם

מקרטע גם על 480p

אתה עם POWER NGN וגיימר? אני עם POWER NGN וגיימר ורץ לי על 720p חלק.

פורסם

יש TRAFFIC SHAPING פחות אגרסיבי. יש יותר רוחב פס לכל אלה שבפול החדש של POWER NGN. כך אני הבנתי את זה. אבל בפועל אנחנו לא גולשים על כבל החדש אלה עדיין על MED 1.

זה לא מדוייק. ראשית, traffic shaping לא גורם לאיטיות. מה פתאום? עומס גורם לאיטיות. traffic shaping מאפשר לספק לקבוע מי יושפע יותר מהעומס ומי פחות.

שנית, מתברר שבזב"ל רכשה רוחב פס נוסף עבור ההדגמה הזו - עוד 10Gbps. לא ממש ברור לי למה, הרי הכבל אמור להיכנס לפעולה בימים הקרובים - יתכן שהם הצליחו להוציא מ- Med Nautilus (לא Med-1, זה גוף נפרד היום) חוזה לזמן קצר במקום ה- 15 שנים הרגיל שלהם.

פורסם

מאיפה לך שהם רכשו עוד 10gbps?

פורסם

מקרטע גם על 480p

Power NGN + גיימר וכל הסרטון עולה תוך שניות ספורות על מהירות הורדה כמעת מלאה של 12 מגה

פורסם

Power NGN + גיימר וכל הסרטון עולה תוך שניות ספורות על מהירות הורדה כמעת מלאה של 12 מגה

לא יודע מה היה קודם.. עכשיו נטען לי תוך 15 שניות

פורסם

נטען לי תוך 2 שניות.

פורסם

אולי נכנס ל cache של 014.

פורסם

אולי במקום להביא סרטונים רנדומליים מיוטיוב פשוט תיכנסו לדף בדיקת מהירות שלהם וזהו?

http://www.youtube.com/my_speed

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים