עבור לתוכן

איזו גירסאת GTX570 כדי לקחת ? בטווח מחיר בין 1400- ל1600ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש חנויות שמוכרות את סוג הכרטיס בכ ש"ח1400 ,לדוגמא:

http://wellcom.co.il/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&x=25&y=9&keywords=gtx570&osCsid=062c11e4dbe44542d3e0cc65fdaaa2ad

אבל עם מאוורר אחד ,אני יודע שהם די מתחמם ואף מגיע ל 90+ מעלות

ויש חנויות שמוכרות את בכ 1600ש"ח של חברות אחרות עם שני מאווררים וכו

יש עדיפות לחברה מסויימת מבחינת אמינות/שמירה על טמפ נמוכה וכדומה מכל החברות שקיימות כמו Sparkle ,PNY,GainWard,TwinTech וכו..

עריכה: אה ושכחתי גם לציין שבמידת הצורך אעשה לכרטיס OC לכן גם זה חשוב ,ואם יש גירסא מסויימת שעדיפה לכך אשמח לדעת .

?

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין עדיפות לחברה מסויימת.

גם אם הוא יגיע ל90 מעלות לפעמים אין לך מה לדאוג כי כרטיסים חזקים כאלה מתחממים יותר מהאחרים ולכן טמפ' של 90 מעלות לא צריכה להבהיל אותך. יש סכנה לכרטיס בסביביות ה 105+ מעלות.

המחיר המינימלי הוא באמת בסביבות 1400 ועל גרסאות עם קירור טוב יותר לפעמים תשלם 200 שקל יותר.

עם קירור הרפרנס אין בעיה לעשות OC אבל המאוורר לוקח חלק נכבד בקירור הכרטיס וזה אומר הרבה רעש בזמן מאמץ. בעיקרון זה לא צריך להפריע ממש כי גם ככה באמצע משחק יש את הסאונד של המשחק והרעש של הכרטיס פחות מפריע. כמו כן לכרטיסי רפרנס אתה יכול להעלות גם מתחים מה שבכרטיסים אחרים זה יכול להיות בעיה לפעמים מכיוון שצריך לצרוב ביוס ולהתחיל לשחק עם כל מיני דברים. במקרה הכי גרוע תוכל לקנות קירור נפרד ב150-200 שקל ולהנות גם מזה וגם מזה אבל אני בספק אם תצטרך באמת.

פורסם
  • מחבר

אחלה

מה זה כרטיסי רפרס, ואיך אני מזהה כרטיס כזה בכל אחת מהחנויות ?

בחנות הזאת :

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/advanced_search_result.php?keywords=gtx570&osCsid=kek4a00aoam7ipg8iq5glc1ov3&x=0&y=0

או

למשל בחנות הזאת:

http://wellcom.co.il/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&x=25&y=9&keywords=gtx570&osCsid=062c11e4dbe44542d3e0cc65fdaaa2ad

מהמבחר שבלינקים יש רפרס?

פורסם

מהמבחר שבלינקים הם כביכול כולם reference, לפחות מבחינת הצורה הפיזית של גוף הקירור המקבילה לדגם המקורי (עם מדבקות שונות). גם אם נתעלם מהבדלים אפשריים בהגדרות ביוס (OC/מהירויות מאוורר וכו'), זה לא בהכרח אומר שאיכות הרכיבים ביניהם זהה, אבל כך נהוג להתייחס אליהם, מאחר ואילו המספקים קירור משופר \ מיצרים custom pcb \ מוסיפים יציאות \ משתמשים ברכיבים אלקטרונים איכותיים יותר או אפילו בוררים ליבות "מובחרות" - נוטים להדגיש זאת כערך מוסף, כמו גם מסקרי הכרטיסים.

פורסם
  • מחבר

אז יש לי פה מספר חברות שכביכול כולם רפרנס ,

אין איזו שהי דעה נחרצת איזה מהם כדי לקחת ?

פורסם

אם reference, אז לדעתי עדיף לקחת את הזול יותר עם התחשבות ב-bundle לפי אתר היצרן (ז"א מה מגיע עם הכרטיס - כבלים \ מתאמים \ דיסקים וכו') ותקופת אחריות כמובן.

פורסם
  • מחבר

אני אלך על זה:

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335

גם מתאים לספק שלי (550וואט) וגם overclocked ל 750MHZ והבנתי שגם אפשר לשפר את ה OC לכ 850MZ (אבל פה יכול להיות שהספק כבר יגביל אותי ב OC כזה שיהיה יציב .)

פורסם

למה אתה נעול על 570 ? יש סיבה מסויימת? אין לי שום בעיה איתו אבל אני שואל כי יש אלטרנטיבות מצויינות, אני רכשתי שבוע שעבר 6950 והפכתי אותו בקלות ל 6970, הוספתי OC, BF3 עובד כמו חלום עם אולטרה AAX4,

איזה משחקים אתה הולך לשחק?

פורסם
  • מחבר

-לפי מה שאני יודע להיום כבר אי אפשר להשיג את ה 6950 כזה שאפשר לפתוח אותו ל 6970

-דבר שני אני מאז ומתמיד עם כרטיסי ATI ,ורוצה להתנסות על NVIDIA ולראות את היתרונות של ה"פיזיקס"(שחלק מהמשחקים משתמשים בזה)

-דבר שלישי ה - GTX570 וה- 6970 פחות או יותר שווים בביצועים ,בנוסף אני יכול תאורתית לעשות ל 570 OC (אם אני אגיע ב OC לכ 850MHz ) שיהיה כמעט שווה ל GTX580

-מחירו יחסית זול כולה 1400ש"ח יותר זול מ 6970 עם אותם ביצועים +-

-חוץ מזה ניסיתי את הכרטיס אצלי במחשב כשהלוותי אותו ,והוא עובד אצלי חלק בלי צוואר בקבוק. עם מעבד E8400 OC 3.8ghz ונתן ביצועים ב BF3 מרשימים הכל על ULTRA+AAX4 עם FPS ממוצע של 45 על רזולוציה 1920x1200 וזה עוד בלי OC כבד

בעקרון אני משדרג למשחקים כבדים שיצאו במהלך 2012 ..

DagdeGun ,ב- BF3 כמה FPS אתה מקבל עם ה 6950 לאחר שפתחתה אותו 6970 ?

פורסם

אני רק רוצה לציין דבר אחד לגבי BF3, על סמך נסיוני האישי בלבד כמובן.

יצא לי לשחק במשחק הזה עם GTX570 ו-GTX580 וגם עם HD6970.

הכרטיסים של NVIDIA היו מומהרים למהירויות מדהימות, הGTX570 לשעון ליבה של 955MHZ והGTX580 ל975MHZ

ובכל זאת אני יכול בלב שלם להגיד שאני מעדיף HD6970 על פני שניהם כשמדובר בBF3 בשל הסיבה שכשרוצים לנצל את כח העיבוד הגדול

ומעלים הגדרות למקסימום במשחק יחד עם AA, המשחק יתחיל לאכול את הזכרון הגרפי כאילו אין דין ואין דיין. עם GTX570 חוייתי נפילות FPS

ותקיעות איומות. עם GTX580 חוויתי נפילות בתדירות נמוכה משמעותית כאשר MSI AB הראתה לי שימוש של מעבר ל1500MB זכרון גרפי

שוב, רק על סמך הנסיון שלי עם הכרטיסים הללו והמשחק. רזולוציה 1920X1200

פורסם

העדפה ברורה עוד יותר הוא HD6950\2GB ב-1100~1200 ולפתוח אותו ל-6970.

תמורה מעולה ביחס עלות\תועלת.

פורסם

-לפי מה שאני יודע להיום כבר אי אפשר להשיג את ה 6950 כזה שאפשר לפתוח אותו ל 6970

-דבר שני אני מאז ומתמיד עם כרטיסי ATI ,ורוצה להתנסות על NVIDIA ולראות את היתרונות של ה"פיזיקס"(שחלק מהמשחקים משתמשים בזה)

-דבר שלישי ה - GTX570 וה- 6970 פחות או יותר שווים בביצועים ,בנוסף אני יכול תאורתית לעשות ל 570 OC (אם אני אגיע ב OC לכ 850MHz ) שיהיה כמעט שווה ל GTX580

-מחירו יחסית זול כולה 1400ש"ח יותר זול מ 6970 עם אותם ביצועים +-

-חוץ מזה ניסיתי את הכרטיס אצלי במחשב כשהלוותי אותו ,והוא עובד אצלי חלק בלי צוואר בקבוק. עם מעבד E8400 OC 3.8ghz ונתן ביצועים ב BF3 מרשימים הכל על ULTRA+AAX4 עם FPS ממוצע של 45 על רזולוציה 1920x1200 וזה עוד בלי OC כבד

בעקרון אני משדרג למשחקים כבדים שיצאו במהלך 2012 ..

DagdeGun ,ב- BF3 כמה FPS אתה מקבל עם ה 6950 לאחר שפתחתה אותו 6970 ?

יש בTMS וב WELLCOM מחשבים כרטיס 6950 sapphire שעולה 1150 שח, עם מתג DUAL BIO שהביוס של 6970 כבר צרוב לו על הביוס השני. יש אחוז גבוה מאודדדדדד של אנשים שפשוט הזיזו את הכפתור והשיידרים נפתחו(כמוני למשל).

http://tms.co.il/product/10197 (אל תתייחס לתמונה, הכרטיס שמקבלים הוא DIRT 3 EDITION)

http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-6950-2gb-gddr5-pcie-p-11283

פורסם
  • מחבר

התופעה הזאת שאתה מתאר לי עם נפילות ה FPS מוכרת לי ,אותו אחד שהביא לי לניסיון את ה GTX570 גם לו יש נפילות משמעותיות עם AA, לכן הוא הביא לי את הכרטיס כי הוא חשב אולי יש לו בעיה בכרטיס (והוא עם מעבד כיבכול יותר טוב -פנום 4 ליבות)

אצלי גילינו משום מה שאין את התופעות של נפילות הדרסטיות עם הכרטיס הזה ,מקסימום נפילה שקיבלתי זה היה 30 וגם רגעית הוא בעצמו לא הבין איך זה יכול להיות ועכשיו שובר את הראש לגבי המערך של המחשב שלו .

לכן בגלל הביצועים הטובים שהכרטיס הזה נתן לי אני הלכתי אליו .

בכל מקרה כבר היום הזמנתי אותו ,מחר כנראה מקבל עם שליח עד הבית.- ננסה אותו לתקופה אם לא אהיי מרוצה תמיד אוכל להחליף לאחר .

פורסם

^^

בבאטלפילד ה6950 אוכל גם את ה580, זה בדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים