עבור לתוכן

פינג גבוה מאתרים בארץ

Featured Replies

פורסם

לפעמים מתקבל פינג גבוה מאתרים בארץ עם בזק בינלאומי Private NGN גיימר

תשתית הוט

פינג ממוצע בתשתית הוט: 10ms

פינג ממוצע מכל אתר ישראלי: 60ms (לאחר שמחייגים לבזק בינלאומי)

חיבור ישיר בעזרת החייגן של Windows

הבעיה מתרחשת כנראה רק בסופי שבוע

מה ניתן לעשות?

פורסם

היי gamer3,

הפינגים שאתה מקבל הינם תקינים.

פורסם

לפי המדיניות שלהם, מתחת ל 100ms בארץ זה תקין. לדעתי 50ms נחשב כבר לא תקין אבל מי אני.

אם אתה בטוח שהבעייה היא בבב"ל ולא בהוט תסיק מסקנות ותתנתק.

פורסם

אתה רחמן... בארץ כל PING שעולה על 30ms הוא מוגזם ביותר. לאתרים גדולים (כמו YNET) ה-PING שלך גם בעומס צריך להיות סביב 20-25ms.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון: הבעיה קיימת גם ב-Power NGN.

פורסם
  • מחבר

לא שמרתי Trace, אך הפינג מה-Hop הראשון של בזק בינלאומי (212.179.37.1) היה גבוה מ-30ms, ובשאר ה-Hops התקבלו פינגים של 50ms ומעלה.

הפינגים כרגע תקינים (10ms).

פורסם
  • מחבר

רעיון טוב.

מה שכן, באחת הפעמים ניסיתי להתחבר מחדש לאותו הספק (014) והפינגים הסתדרו. כנראה זו הדרך שבה רוב הלקוחות "פותרים" את התקלה.

פורסם

לא שמרתי Trace, אך הפינג מה-Hop הראשון של בזק בינלאומי (212.179.37.1) היה גבוה מ-30ms, ובשאר ה-Hops התקבלו פינגים של 50ms ומעלה.

הפינגים כרגע תקינים (10ms).

כנראה עומס על התשתית של hot . הפינג בקפיצה הראשונה היא החלק של הספק תשתית. אם יש עומס בלתי סביר על הספק תשתית זה יכול לפגוע בפינג. זה כמו לנסות להשתלב אחרי מחלף כשנוסעים בכביש שאתה עולה עליו משאיות ארוכות שנצמדת אחת לשניה. החבילות הקטניות של המשחקים צריכות לחכות עד שהקו יהיה פנוי לפני שהן משודרות וזה יוצר פגיעה בפינג.

המצב שלך עוד טוב. היתה לנו פעם בשכונה בעיה בתשתית בזק שבקפיצה הראשונה קיבלתי משהו כמו 250 מילי אבל אחרי שבוע בערך תיקנו את זה. בהוט אתה יותר פגיע לבעיות עומס כי אתה ביחד עם השכנים על הקו ויש על הקווים גם VOD וטלויזיה . בבזק אתה מתחלק עם השכנים על כבל אופטי שאני מנחש לפחות 10gbps בזמן שבhot עשינו פעם חישוב ואני לא זוכר כמה יצא. הרוחב פס התאורטי של הכבל הוא כ6gbps .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים