עבור לתוכן

המלצה למסך 24", תקציב גמיש עד 3000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קונה כרטיס מסך נוסף (סדרת 4800 Radeon לא תומכת בEyefinity).

הלוח אם שלי לא תומך בCROSSFIRE

פורסם

כוונתך היא שיש לך סלוט PCIE X16 אחד בלבד?

פורסם

כוונתך היא שיש לך סלוט PCIE X16 אחד בלבד?

כן, טעות שלי אם זה לא אותו דבר

הלוח הוא GA-MA770-UD3

פורסם

אז אתה קצת בבעיה... תוכל לנסות להשיג כרטיס מסך PCI או לקנות כרטיס מסך / לוח חדש, או לקנות מכשיר חיצוני שיאפשר חיבור מסכים נוספים.

פורסם

אני יכול להשיג כרטיס מסך PCI מאיביי בגרושים, השאלה היא האם יהיה עדיין אפשר לשחק משחקים כמו BF3 וDIRT (שתומכים בaspect ratio לא סטנדרטי) כשאחד המסכים מחובר לכרטיס הזה?

אותה השאלה להתקנים חיצוניים שמאפשרים חיבור מסך נוסף

פורסם

מנסיון שלי עם 2 מסכי 17" ואחד 24", אי אפשר (לפחות לא בדרך שאני מצאתי, ובכל מקרה זה יראה נורא) להריץ משחקים על שלושתם.

בכ"מ ממליץ בטירוף על 3 מסכי 24 במצב פורטרט, זה עולם אחר.

פורסם

כן, אפשר. משחקים ישוחקו רק על המסך הראשי, שמחובר לכרטיס המסך הראשי. הכרטיס המשני ישמש רק להרחבת שולחן העבודה.

פורסם

זה קצת מבאס.. תכננתי לשחק על כל שלושת המסכים. זה אומר שאני אצטרך להשקיע בכרטיס מסך חדש.

טוב בכל מקרה אני צריך לאתר קודם עוד 2007FP ורק אז לקנות כרטיס מסך.. אי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קניתי את המסך אתמול מRSM. הוא מסך דיי טוב אבל יש לי איתו בעיה:

הגווני לבן וכחול שלו ממש שונים משל ה2007FP.

שיחקתי עם ההגדרות של הצבעים והגעתי למצב שבסרטים המסך מפיק תמונה טובה מאוד, כמעט זהה ל2007FP (חוץ מבעיה בגווני כחול).

עם ההגדרות האלו, כשאני סתם גולש ועושה דברים רגילים, גווני הכחול נוטים יותר לכיוון סגול (או כחול כהה), גווני כחול כהה דומים מדי לשחור (גם בהגדרות הרגילות זה ככה) וגווני צהוב-חום הרבה יותר מובלטים מאשר ב2007FP וזה די מציק. הבעיה עם הגווני כחול לא קשורה להגדרות, גם במצב רגיל הצבעים הם ככה.

יש דרך לסדר את זה או שזה בגלל התאורה האחורית? בU2410 יש את הבעיה הזאת או שהצבעים שם דומים יותר ל2007FP? (ואם כן, האם אתם חושבים שאני אוכל להחזיר את המסך ולהחליף אותו בU2410?)

פורסם

כל מסך מציג צבעים שונים במקצת. למה אתה לוקח דווקא את ה2007FP כאידאל?

אם המטרה היא להתאים את המסכים הנמצאים זה לצד זה כדי שיהיו כמה שיותר קרובים זה לזה, ע"י משחק עם הצבעים. זה יכול להיות די מייגע, אך סביר להניח שאפשר יהיה להגיע לתוצאות משביעות רצון במרבית המקרים. תנסה לשחק גם עם הצבעים של ה2007FP.

פורסם
  • מחבר

כל מסך מציג צבעים שונים במקצת. למה אתה לוקח דווקא את ה2007FP כאידאל?

אם המטרה היא להתאים את המסכים הנמצאים זה לצד זה כדי שיהיו כמה שיותר קרובים זה לזה, ע"י משחק עם הצבעים. זה יכול להיות די מייגע, אך סביר להניח שאפשר יהיה להגיע לתוצאות משביעות רצון במרבית המקרים. תנסה לשחק גם עם הצבעים של ה2007FP.

אני רגיל ל2007FP ואני אוהב את הצבעים החמים שהוא מציג, לדעתי בסרטים זה הרבה יותר יפה מאשר הצבעים של הU2412M.

וחוץ מזה, שני המסכים אחד ליד השני.. מן הסתם שאני ארצה שיציגו צבעים כמה שיותר דומים.יש לך תשובות למה ששאלתי? :)

פורסם

אני לא יכול לענות לך האם הצבעים של הU2410 דומים יותר ל2007FP או לא, כי מעולם לא היו לי שני המסכים האלה זה לצד זה, ואת הU2412 בכלל טרם יצא לי לראות.

לפי התיאור שלך נראה כאילו הכחול לא מספיק מודגש ביחס לאדום ולירוק במסך החדש שלך. תנסה לחזק אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים